• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قاب های اصلی گوشی های سونی اریکسون را تعویض نکنید !!!

ali aghajari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان : بیشتر افرادی که گوشی های سونی اریکسون دارند می خواهند به دلیلی اینکه یک خط بسیار کوچک روی قاب گوشیشان افتاده است ، قاب فابریک گوشی خود را با یک قاب 2000 تومانی عوض کنند !!!!!

این قاب های 2000 تومانی از جنس پلاستیکند و آنتن دهی گوشی شما را کاهش می دهند .
ظرافت و زیبائی قاب های فابریک را به همراه ندارند .

هنگامی که شما قاب فابریک را تعویض می کنید دیگر زیبائی گوشی شما از بین خواهد رفت و هنگامی که قاب فابریک را باز می کنید قسمتی که پیچ روی آنها بسته میشود به دلیل نازک و طریف بودن می شکند و 35000 تومان باید به سطل زباله برود .

هنگامی که قاب فابریک را تعویض می کندی و دوباره می خواهید قاب فابریک آن را دوباره جا بیندازید دیگر گوشی مثل روز اول نخواهد شد و تمامی زیبائی گوشی از بین خواهد رفت .

توصیه ما به شما این است که اگر می خواهید قاب گوشی خود را تعویض کنید آن را با یک قاب فابریک تعویض نمائید نه با یک قاب 2000 تومانی .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

دوستان : بیشتر افرادی که گوشی های سونی اریکسون دارند می خواهند به دلیلی اینکه یک خط بسیار کوچک روی قاب گوشیشان افتاده است ، قاب فابریک گوشی خود را با یک قاب 2000 تومانی عوض کنند !!!!!
ه .

برای اینکه از همون روز اول شروع میکنه به خط افتادن خطهاشم اصلا کوچیک نیست بد جور تابلوه

جلد اصلی سونی اریکسون هم کیفیتی نداره که از عوض شدنش نگران باشید

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
البته دوست عزیز این موضوع فقط برای کشورهای جهان سوم مثل ایران هست که هر چی رو تو ایران تولید میشه یه برچسب چین روش میزنند بعدم میگن جنس چینی ..........

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
برای اینکه از همون روز اول شروع میکنه به خط افتادن خطهاشم اصلا کوچیک نیست بد جور تابلوه

جلد اصلی سونی اریکسون هم کیفیتی نداره که از عوض شدنش نگران باشید

در اینکه سونی اریکسون گوشی برتری هست شکی نیست نه تو کیفیت و نه تو طراحی واسه همین نیازی به جواب دادن صحبت های شما ندیدم ((( اینم فقط جهت اطلاع گفتم )))

:lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در اینکه سونی اریکسون گوشی برتری هست شکی نیست نه تو کیفیت و نه تو طراحی واسه همین نیازی به جواب دادن صحبت های شما ندیدم ((( اینم فقط جهت اطلاع گفتم )))

:lol:

شکی نیست بله ولی خودتون میگید خش میوفته زود به زود قاب عوض میکنید.
:cool:
خوب مجبورید یه چیزی بگید که بعدا توش بمونید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ديگه تو جنس بدنه که حرفی نيست !
همه میدونند نوکيا چه اشغالايی میسازه ! البته مهم نيست چون همونطوری که میدونيد از سوپر مارکت گرفته تا دست فروش سر چهار راه وسايل جانبی گوشيهای نوکيا رو میفروشند !
باور نداريد برين سبزی فروشی محل بگين قاب 6630 میخوام!

این که نوکیا دست هر کسی هست چه ربطی داره به جنس بدنه گوشی؟
بعد میشه بگید چرا سونی اریکسون رو تو قاب شیشه ای میگذارند و دم به دم هم باید قاب عوض کنند؟

البته از این رو که تاپیک شد لات بازی من رفتم خوش باشید با اون سونی اریکسونهایی که همون روز اول خش میوفته روی صفحه اش
:D

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من شخصا نسبت به بدنه سونی اریکسون رضایت کامل دارم و بعضی وقتها گوشیهای دوستانم که بعضی ها نوکیا هستند را میبینم تو این مدت نزدیک 1 سالی که داشتند وقتی میگیرم دستم صرو صدا از همه جای گوشی در میاد !!

البته نگهداری گوشی به خود شخص هم خیلی مرتبطه .! بعضی ها به قول داریوش جان از همون روز اول حالا یا به حساب بد شانسی یا مواظب نبودن خاطرات بدی روی گوشی میزارند !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من K500i رو به مدت یک سال و نیم هست که دارم.هیچ کونه خطی هم روش نیافتاده.

بالا