• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالب ام تي

Soular

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شليد كمكي عجيب باشه! چطوري ميشه كاري كرد كه مطالب يك كاتگوري در صفحه اول وبلاگ ظاهر نشه! فقط براي اينكه بيننده ها متوجه بشن ، مثلا اسم اون كاتگوري رو بولد (پررنگ) نشون بده!

يا حق

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
از یه پلاگین به اسم MTFilterCategory استفاده کن. بعد اونجایی که نوشته مطالبت رو لیست کنه میگی همه کتگوریها رو لیست کنه غیر از اونی که نمیخوای.
<"MTFilterCategory exclude="something>

Soular

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي از آقا احسان و مشاهير عزيز! بازم شما، اين روزا ديگه منو كسي تحويل نمي گيره!!! :(
الان ميرم اين داستان رو چك كنم!
يا حق

Soular

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اسم كاتگوري ها رو فارسي گذاشتم! چطوري مي تونم به اين پلاگين ID كاتگوري رو بدم تا از صفحه اول حذف كنه!؟
<"MTFilterCategory exclude="something>
something=بجای لیبل کاتگوری از ای دی اون استفاده کنیم!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من تا اونجایی که یادمه این فیلتر از Label استفاده میکنه. درسته مشاهیر؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از ehsan :
من تا اونجایی که یادمه این فیلتر از Label استفاده میکنه. درسته مشاهیر؟
درسته تا جايي كه من اطلاع دارم بايد از Label استفاده بشه ولي اگر اي دي موضوعات رو مي خواهي در صفحه اصلي مووبل تايپ بروي Categories كليك كرده به صفحه مربوط به كاتگوري ميرويد در مقابل هر موضوع يه متني به صورت Edit category attributes ميباشد كه اگر بروي اين كليك كنيد در آدرس بار اي دي موضوع رو بهتون ميده براي مثال:
کد:
[url]http://YOUR.com/cgi-bin/mt/mt.cgi?__mode=view&_type=category&blog_id=8&id=36[/url]
در نوشته بالا اي دي وبلاگ 8 و اي دي موضوع 36 هست.

بعد براي اينكه راحتر باشيد مي توانيد اسم موضوعات رو به انگليسي نوشته و بعد با استفاده از تگ Description اسم موضوعات را به فارسي نشون بديد. اين كار دو فايده داره:
1. آدرس مربوط به هرموضوع كوتاه تر ميشه.
2. در اين موارد مشكل نخواهيد داشت.

موفق باشيد.

Soular

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تشکرات بسیار از آقا احسان که حق آب و گل دارن و مشاهیر عزیز که تا به حال خیلی به من لطف کردن. :blush:
راه حلی که مشاهیر عزیز دادن کار رو یک سره کرد اما از اونجایی که من طبق آموزشی که مشاهیر عزیز توی وبلاگ بلغان تولز نوشتن از کد PHP برای ارسال پست برای آینده استفاده کردم با این MTFilterCategory تداخل می کنه! تا زمانیکه توی کاتگوری که فیلتر شده مطلبی نوشته نشده همه چی درسته! و لی به محض این که توی کاتگوری که فیلتر شده مطلبی پست میشه توی صفحه اول سایت به این قسمت <? } ?> ایراد میگیره!

مخلص هرچی مخ ام تی والا..... :D

بالا