• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالب براي سايت پورتال

web.master

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام

قالب ميخوام براي سايت پورتال ... (همه نوع موضوع توي سايت هست از سرگرمي بگيريد تا دانلود)

پوسته اي شبيه سايت بيتوته (beytoote.com) مد نظرم هست ... يا هر قالب ديگه اي كه به درد پورتال بخوره

قشنگ باشه و سبك

حدالامكان از افزونه درش استفاده نشه (يعني امكانات قالب كد نويسي شده باشن)

vogone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود...
پیشنهاد میکنم بدین براتون طراحی بکنن یا ریپ کنند ( ریپ پیشنهاد نمیشه کار بدیه!!) ، تو نت بگردید هستش یا قالب های آمادرو طوری ویرایش کنید که اختصاصی بشن به هر حال ... :

قالب سایت نجومی پیشنهاد میشه که با کمی تغییر واقعا میتونید یه قالب چند بلوکه ی خوشگل تبدیلش کنید ...!

قالب سایت لیمو ترش ، اگه بخواید هر امکاناتی لازم باشه من برای قالب لیمو ترش به رایگان براتون انجام میدم ، خیلی باهاش کار کردم....

web.master

Registered User
لایک‌ها
4
درود...
پیشنهاد میکنم بدین براتون طراحی بکنن یا ریپ کنند ( ریپ پیشنهاد نمیشه کار بدیه!!) ، تو نت بگردید هستش یا قالب های آمادرو طوری ویرایش کنید که اختصاصی بشن به هر حال ... :

قالب سایت نجومی پیشنهاد میشه که با کمی تغییر واقعا میتونید یه قالب چند بلوکه ی خوشگل تبدیلش کنید ...!

قالب سایت لیمو ترش ، اگه بخواید هر امکاناتی لازم باشه من برای قالب لیمو ترش به رایگان براتون انجام میدم ، خیلی باهاش کار کردم....

لطف كرديد

فايل دومي ، رمز داره ...

بالا