• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالب حاضری برای مدیریت سایت بله یا نه؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
آقا شکر خدا کار سیستم وبلاگ دهی ما تقریبا تمومه ولی تازگیا متوجه یه مشکل جدی شدم!
قسمت مدیریت این سیستم با لوازمی غیر از pc(موبایل ، تبلت و...) خیلی هماهنگ نیست.

همونطور که می دونید تو وب قالب های مدیریت زیادی وجود داره. نظر شما راجب استفاده از این قالب ها چیه؟ کسی قالب رایگان سراغ داره؟(نمی خوام نال شده باشه برای اعتبار سایت و اسکریپت بده) فارسی بود چه بهتر ولی انگلیسی هم باشه خودم فارسیش می کنم. پرشین اسکریپت نمونه های زیادی گذاشته شما چی پیشنهاد میدید؟

کلا به نظرتون استفاده از قالب حاضری خوبه یا نه؟(چون کسی که طراحیش کرده فقط رو طراحی قالب تمرکز کرده و درگیر برنامه نویسی نبوده! از این لحاظ به نظرم عالیه!)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
شما یه دونه از این قالب ها رو ببین یه نگاه بش بنداز بعد بشین سیستم خودت رو پیاده کن اینجوری خیلی بهتره چون سیستم ماله خودته و همیشه روش تسلط واقعی داره

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
شما یه دونه از این قالب ها رو ببین یه نگاه بش بنداز بعد بشین سیستم خودت رو پیاده کن اینجوری خیلی بهتره چون سیستم ماله خودته و همیشه روش تسلط واقعی داره

آخه این قالب ها اکثرا واکنش گرا هستن و رو موبایل و تبلت و... مشکلی ندارن(من با طراحی واکنش گرا آشنایی ندارم) در ضمن طراحی رابط کاربریش خیلی وقت گیر و کسل کنندست! به طوری که اگه به خاطر طراحی قالب نبود هسته سیستم تاحالا تموم شده بود. قالبی هم که خودم طراحی کردم خیلی زیبا نشده و شک دارم که شاید در ie یه سری مشکل جزئی داشته باشه! از طرفی هم سیستم همش مال خودمه دیگه فقط می خوام قالب htmlش رو حاضری بذارم که اونم وقتی دارم کدهای Html رو با کدهای php جایگذاری می کنم باعث میشه با قالب آشنا شم مشکلی هم بود با 5 دقیقه بالا پایین کردن میشه حلش کرد.(چون فقطه Html هست و خیلی نیاز به تسلط نداره)

بالا