• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالب سایتم h1 نداره

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
دوستان من تازه کارم
با کلی بدبختی بالاخره فهمیدم h1 چیه و کجا باید پیداش کنم
اما الان که نگا میکنم تو قالب سایت h1 نداره

در مورد افزونه سئو هم یکی کمک کنه اینا رو چطوری برطرف کنم؟
question-mark.png
مرکز توجه کلمه کلیدی​
Article Heading: No
Page title: No
Page URL: No
Content: No
Meta description: No

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام دوست عزیز
در مورد تگ h1 خودتون میتونید اضافه بکنید به قالب
اون افزونه سئو هم که گفتید, این بخشی که قرمز رنگ شده مربوط به استفاده از کلمات کلیدی در عنوان , در URL , در محتوا و در توضیحات هست
شما برای این افزونه کلمات مورد توجه و کلیدی رو قرار میدید , بعد بهتره که از همون کلمات در قسمتهایی که بالا گفتم استفاده کنید
موفق باشید

iranweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
اینکه خواسته باشید خودتون برچسب H1 رو به قالب اضافه کنید که شاید با مشکل روبرو بشید. ولی در کل باید اول تصمیم بگیرید که به کدوم جزء صفحات میخاید این تگ رو اضافه کنید؟

پس از اون هم اگر مثلاً شما میخاید عنوان سایتتون رو توی H1 بذارید، باید اون رو توی قالب پیدا کنید که معمولاً هم توی فایل Header.php است و سپس یک برچسب <h1></h1> دورش ببندید. البته اگر یک کد دیگه ای داره، اون رو به H1 تغییر بدید.

بعدش هم برید توی فایل CSS استایلش رو تغییر بدید و از نظر ظاهری و مکانی درستش کنید.
در نهایت باید کدنویسی قالب و HTML و CSS رو یاد داشته باشید، البته کمش هم کافیه....

اما برای افزونه SEO شما اول باید یک کلمه انتخاب کنی، که می دونی توی تمام قسمت های پستت وجود داره و میخای با اون کلمه پستت توی صفحات نتایج گوگل بیاد. پس از اون این افزونه مشخص می کنه که کجاها اون اصطلاح وجود داره که به رنگ سبز رنگ نشون میده، و کجاها وجود نداره که رنگش قرمزه.

اما در انتخاب کردن کلمه یا اصطلا دقت کن که یک کلمه ای نباشه و خیلی هم بلند نباشه. کم کم که تجربه کسب کنید، حتی بدون این افزونه هم پست های سئو و پربازدید خوبی می نویسید.

موفق باشی :)

Dr.Matin

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
270
<h1></h1>:Dبه همین سادگی

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
اینکه خواسته باشید خودتون برچسب H1 رو به قالب اضافه کنید که شاید با مشکل روبرو بشید. ولی در کل باید اول تصمیم بگیرید که به کدوم جزء صفحات میخاید این تگ رو اضافه کنید؟

پس از اون هم اگر مثلاً شما میخاید عنوان سایتتون رو توی H1 بذارید، باید اون رو توی قالب پیدا کنید که معمولاً هم توی فایل Header.php است و سپس یک برچسب <h1></h1> دورش ببندید. البته اگر یک کد دیگه ای داره، اون رو به H1 تغییر بدید.

بعدش هم برید توی فایل CSS استایلش رو تغییر بدید و از نظر ظاهری و مکانی درستش کنید.
در نهایت باید کدنویسی قالب و HTML و CSS رو یاد داشته باشید، البته کمش هم کافیه....

اما برای افزونه SEO شما اول باید یک کلمه انتخاب کنی، که می دونی توی تمام قسمت های پستت وجود داره و میخای با اون کلمه پستت توی صفحات نتایج گوگل بیاد. پس از اون این افزونه مشخص می کنه که کجاها اون اصطلاح وجود داره که به رنگ سبز رنگ نشون میده، و کجاها وجود نداره که رنگش قرمزه.

اما در انتخاب کردن کلمه یا اصطلا دقت کن که یک کلمه ای نباشه و خیلی هم بلند نباشه. کم کم که تجربه کسب کنید، حتی بدون این افزونه هم پست های سئو و پربازدید خوبی می نویسید.

موفق باشی :)

ممنون پس بهتره بی خیالش شم چون اینجور که شما میگی کار من نیس بهتره وقتمو بذارم روی همون مطالب بذارم

بالا