• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالب سایت چقدر برای گوگل مهم هست؟

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
با سلام و احترام.
دوستان قصد تاسیس یه سایت تفریحی -خبری دارم میخواستم بدونم اینکه قالب اختصاصی بخریم چقدر میتونه تاثیر بذاره بر ورودی گوگل؟آیا واقعا اینکه میگن قالب سبک و واکنش گرا باعث میشه به مرور بازدید بیشتری از گوگل گرفت درسته؟یه قالب هست به نام"پابلیشر" که به قیمت 89 هزارتومان فروخته میشه ،میخواستم بدونم واقعا این قالب رو بخرم تاثیر مثبت داره برای سئو یا از همون قالب های رایگان میشه استفاده کرد و تاثیر چندان به چشم نمیاد؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام دوست عزیز
قطعا هم سئو و هم سرعت لود ان تاثیر بسیار زیادی در نحوه برخورد گوگل با سایت شما دارد
پیشنهاد می دهم برای قالب از قالب رایگان صحیفه استفاده کنید

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
مهم ترین بحث در سایت قالب هستش و گوگل خیلی بهش اهمیت میده
گوگل به سایت هایی که سرعت سایتشون بالا باشه
همچنین کاربر زیاد توی سایتت بمونه رتبه بهت میده
بانس ریتت میاد پایین اتوریتی میگیری و برای همه اینها
باید قالبت کاملا سئو شده باشه کامپرس کد کنی سی اس اس هات و جاوا رو ببری پایین قالبت که توی لود سایتت تاثیر خوبی داره
عکسهات اپتیمایز شده باشن هرچی قالبت سبک تر و بهینه تر گوگل بیشتر بهت توجه میکنه
خیلی مباحث دیگه ایی هست که توضیحش خوب نیست

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
مهم ترین بحث در سایت قالب هستش و گوگل خیلی بهش اهمیت میده
گوگل به سایت هایی که سرعت سایتشون بالا باشه
همچنین کاربر زیاد توی سایتت بمونه رتبه بهت میده
بانس ریتت میاد پایین اتوریتی میگیری و برای همه اینها
باید قالبت کاملا سئو شده باشه کامپرس کد کنی سی اس اس هات و جاوا رو ببری پایین قالبت که توی لود سایتت تاثیر خوبی داره
عکسهات اپتیمایز شده باشن هرچی قالبت سبک تر و بهینه تر گوگل بیشتر بهت توجه میکنه
خیلی مباحث دیگه ایی هست که توضیحش خوب نیست

شما اینکارهایی رو که گفتید انجام میدید؟الان من سایت بزنم و قالب رایگان صحیفه رو نصب کنم ،چقدر هزینش میشه بخواید تمام اینکار ها رو برام انجام بدید؟

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
دوست عزیز قالب یه بحث داره
داخلی سایت یه بحث دیگه
نویسندگی سایت ی بحث دیگه
اگر به دنبال یه کار تخصصی هستید باید علاوه بر خوب بودن قالب ...دسته بندی خوب مطالب سئو شده باشه . . . .
بله صحیفه رو میتونم کاملا سبک و بهینه شده بهت تحویلش بدم که کدها رو نگاه کنی و تست کنی قالب اوکی باشه
در حال حاضر نمونه سئو شده صحیفه رو کامل کردم و دارمش.... میتونم بهت تو خصوصی ادرس سایت رو بفرستم که کامل قالب رو تست کنید و همچنین این سایتی که براش اینکار رو کردم صفحه یک گوگله سطر دوم گوگله با چندین کاراکتر مهم . . . نمونه کار زیاد دارم اما هر کاری نمیکنم هر نوع سایتی رو قبول نمیکنم اطلاعات خصوصی میشه
موضوع سایتتون چیه اطلاعاتتون رو برام خصوصی کنید . . . .. که راهنماییتون کنم

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
دوست عزیز قالب یه بحث داره
داخلی سایت یه بحث دیگه
نویسندگی سایت ی بحث دیگه
اگر به دنبال یه کار تخصصی هستید باید علاوه بر خوب بودن قالب ...دسته بندی خوب مطالب سئو شده باشه . . . .
بله صحیفه رو میتونم کاملا سبک و بهینه شده بهت تحویلش بدم که کدها رو نگاه کنی و تست کنی قالب اوکی باشه
در حال حاضر نمونه سئو شده صحیفه رو کامل کردم و دارمش.... میتونم بهت تو خصوصی ادرس سایت رو بفرستم که کامل قالب رو تست کنید و همچنین این سایتی که براش اینکار رو کردم صفحه یک گوگله سطر دوم گوگله با چندین کاراکتر مهم . . . نمونه کار زیاد دارم اما هر کاری نمیکنم هر نوع سایتی رو قبول نمیکنم اطلاعات خصوصی میشه
موضوع سایتتون چیه اطلاعاتتون رو برام خصوصی کنید . . . .. که راهنماییتون کنم
من هر کاری میکنم نمیتونم به شما پیام خصوصی بدم.لطفا یه پیام برای من بفرستید تا آی دی تلگرامتون رو بدید.متشکرم

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
با سلام و احترام.
دوستان قصد تاسیس یه سایت تفریحی -خبری دارم میخواستم بدونم اینکه قالب اختصاصی بخریم چقدر میتونه تاثیر بذاره بر ورودی گوگل؟آیا واقعا اینکه میگن قالب سبک و واکنش گرا باعث میشه به مرور بازدید بیشتری از گوگل گرفت درسته؟یه قالب هست به نام"پابلیشر" که به قیمت 89 هزارتومان فروخته میشه ،میخواستم بدونم واقعا این قالب رو بخرم تاثیر مثبت داره برای سئو یا از همون قالب های رایگان میشه استفاده کرد و تاثیر چندان به چشم نمیاد؟
قالب پابلیشر رو خواستید با قیمت خیلی پایین بتون میدم.

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
معمولا سرعت برای نسخه ی موبایل مهمه که اگر واکنشگرا باشه و کدهای اضافه توی موبایل نمایش در نیاد سرعت بالاتر میره و بهتره
با این غلظتی که فرمودید مهم نیست ولی بی تاثیر هم نیست
برای شروع همون قالب های پیشفرض و رایگان جواب میدن
اگر کار تون گرفت میتونید بیشتر هزینه کنید

بالا