• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالب شیک و حرفه ای میراندا فیلم (با امکانات فراوان )

hichkas9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان

به مناسبت نزدیک شدن عید نوروز به شما پیشنهاد می کنم قالب سایتتون که مهم ترین فاکتور افزایش آمار هست رو هم عوض کنید ! :D

یک قالب شیک و منظم براتون آماده کردم ( مخصوص سایت های فیلم و سریال ) که امکانات خیلی خوبی داره + اشانتیون های خفن :D

لطفا کامل بخونید :

نمای کلی قالب:
http://s1.picofile.com/file/7668643759/2013_02_23_024058.jpg

امکانات این قالب:
- دارای یک اسلایدشو با قابلیت کنترل در قسمت وردپرس ( عوض کردن عکس ها و رنگ توضیحات بدون داشتن هیچ گونه دانش برنامه نویسی )
- دارای یک جدول زمان بندی پخش سریال ها به صورت css ، منظم و حرفه ای ( هرچندتا ستون که بخواید راحت بدون داشتن دانش برنامه نویسی میتونید اضافه یا کم کنید )
- دارای قسمت اطلاعیه های مهم
- دارای بلوک سریال ها
- قسمت توضیحات فیلم و سریال در کنترل پنل وردپرس : ( زمینه های اضافی به صورت شرطی ) - بدین صورت که مثلا اگه مثلا نخواستین برای فیلم داستانی بنویسید کافیه اون کادر رو خالی بزارید و دیگه توی سایت نمایش داده نمیشه و باعث از بین رفتن نمای قالب و سایتتون نمیشه، همچنین کار شما رو راحت میکنه، کافیه رو بروی کادر ژانر فقط نوع ژانر فیلم رو بنویسید، تا هم به راحتی بتونید پست بگذارید هم قالب و سایتتون نظم خاصی داشته باشه) ---->

- لینک دانلود + لینک کمکی + لینک زیرنویس فارسی به صورت شرطی با کد سی اس اس ، : فقط کافیه لینک دانلود رو کپی کنید و دیگه لازم نیست هیچ کد اچ تی ام الی بسازید، لینک ها هم شرطی هستن، یعنی اگه لینک کمکی نباشه لینک کمکی نشون نمیده:

توضیح به صورت عکس: ( توضیحات فیلم + لینک دانلود ها کامل وارد شده است )

http://s1.picofile.com/file/7668647197/2013_02_23_024358.jpg

توضیح به صورت عکس: ( در اینجا لینک کمکی قرار داده نشده که توی قالب هم نشون نمیده، همچنین توضیحات کم وارد شده )

http://s3.picofile.com/file/7668647418/2013_02_23_024530.jpg

مزایای استفاده از این قالب
- سئو سایت شما به صورت صد در صد حرفه ای و تضمین شده ( مشاهده نتایج فقط توی یک ماه ) به صورت رایگان
- پشتیبانی همیشگی از سایت شما به صورت رایگان ( پشتیبانی از هاست ، سرور، سیستم مدیریت محتوا، ویرایش کدها، و .... )
( می دونید که یک سئو خودش به تنهایی 80 90 تومان حداقل هست، همچنین پشتیبانی هم ماهانه بین 50 تا 100 تومن هست، که همه اینا برای شما رایگان انجام میشه! ) خیلی از سایت های بزرگ هم من پشتیبانش هستم .... !
--------> با این شرایط حتی اگه قالب رو هم نمی خواین پیشنهاد می کنم ، قالب رو بخرین تا از پشتیبانی و سئو رایگان برخوردار بشید :))

قیمت قالب : 25 هزار تومن ( این قیمت تقریبا برای دوران شاه هست :)) ولی به مناسبت عید این قیمت دادم تا همه بتونند بخرن نه فقط کسایی که از سایت هاشون دارمد دارن ;)

تمامی قسمت های سایت با درخواست شما ویرایش یا اضافه میشه (هدر هم اختصاصی برای اسیت شما طراحی میشه بعد از خرید! )

به هر حال تمام سعی خودم رو کردم تا قیمت مناسب با امکانات عالی رو در اختیار شما قرار بدم تا بتونید نهایت استفاده رو ببرید،

اگر هم قالب دیگه ای مد نظرتون هست ( برای سایت فیلم یا هر سایت دیگه ای ) خبر بدید، به صورت توافقی و با قیمت مناسب براتون طراحی میشه!
موفق باشید.

hichkas9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منتظر پیشنهاد ها و انتقادهای سازنده شما نیز می باشیم!

sargashteh

Registered User
لایک‌ها
19
قالب خوشگلیه اما به موضوع سایتم نمیخوره باید یه مقدار ویرایش بشه اگر ویرایشش هم میکنید پ.خ بدید.

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
قالب قشنگيه

بعدا" مزاحم ميشم

بالا