• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالب های فارسی و زیبا برای جوملا2.5 و 3

ایا قیمت های گذاشته شده برای قالب ها مناسب هستند؟

• واقعا مناسب هستند

Votes: 0 0.0%
  • متوسط هستند

• گران هستند

• Total voters
    1

abarghoei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه
من امروز تصمیم گرفتم که یک موضوع جدید بدم و آنرا بزارم برای قالب های میدیریت محتوا مثل جوملا و وردپرس که خودم هم چنتا قالب دارم و میزارم داخل این موضوع تا دوستان هم کمک کنند و هم منبعی برای این قالب ها شود و هرکسی دنبال قالب میگردد به پیام های بعدی توجع کند .

abarghoei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پلاس ( JM Plus ) رایگان
پلاس (JM Plus) پنجمین قالب رایگان جوملا 2.5 و جوملا 3.3 دارای ۶ حالت رنگی و کاملا ریسپانسیو که حرفه ای ترین قالب رایگان جوملا محسوب می شود.

قالب رایگان جوملا با نام پلاس کاملا بهینه شده، ریسپانسیو و دارای امکانات: bootstrap و LESS است.

قالب رایگان پلاس دارای طراحی و کد نویسی نوآورانه و منعطف می باشد که امکانات منحصر به فردی را در طراحان و مدیران قرار می دهد.

شما با دانلود قالب رایگان جوملا با نام پلاس (JM Plus) می توانید سایت حرفه ای خود را در هر زمینه ای از قبیل: شرکت، فناوری و تکنولوژی، آموزشی، ارائه محصول و... به صورت رایگان راه اندازی نمایید.

تمپلیت رایگان پلاس دارای طراحی گرافیکی و زیبا بود و از ۶ حالت رنگی از قبیل: قالب آبی, قالب سبز, قالب بنفش, نارنجی و ... بهره مند شده است.

قالب پیش روی شما یک قالب کاملا ریسپانسیو (Responsive) می باشد. به این معنا که با هر سایت مانیتور و تصویری خود را سازگار میکند و از سری قالب های هوشمند جوملا در این زمینه محسوب می شود.

پیشنهاد می کنیم از نسخه نمایشی قالب فارسی پلاس دیدن نمایید.
  • نسخه جوملا:2.5 و 3.3
  • هزینه محصول:رایگان
لینک عکس از قالب
http://www.joomi.ir/components/com_...&view=category&image=/galleries/jm-plus-1.jpg
توضیحات پیشتر در سایت جومی ولی من پیشنهاد نمیکنم برید چون اونجا بیشترش پولی و گرون ولی برای دیدن عکساش خواستید برید

نسخه نمایشی قالب
دانلود نسخه جوملا 2.5

دانلود نسخه جوملا 3.1

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
برای قالب های فروشی باید در بازارچه تاپیک بزنید

Iran-T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
اتفاقاً من سایت جومی رو پیشنهاد میکنم. قالبهاشون فوق العاده است. ارزون هم هست. پشتیبانیشون هم خوبه.
اما یه نکته خیلی مهم!!!
اگر خواستید سایتتون شبیه این قالبها بشه، باید فایل Quick Start اون قالب رو نصب کنید. البته با این کار مطالب نمونه هم نصب میشه! این روش برای سایتهایی که هنوز محتوا رو داخل جوملا وارد نکردن خوبه.

خودم قالب سایتم رو از سایت جومی خریداری کردم.
میتونید به وب سایت من یه سری بزنید، ببینید چه تغییراتی در قالب مکتب به وجود آوردم:

بالا