• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالب پرمیوم اما رایگان

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
درود به دوستان عزیزم.
از دوستان کسی سایتی رو میشناسه و میتونه معرفی کنه که قالب های جوملا و پرمیوم رو به صورت رایگان قرار بده؟
سایت مورد نظر من کاملا انگلیسی زبان هست و نیاز به قالب انگلیسی و شیک دارم.

ehsan.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

توی این سایت برو
Joomla Template | Free Download One

تعداد زیادی قالب بسیار زیبا داره و برای انواع نسخه های جوملا. و فکر می کم همه انها هم به صورت بسته نصب آسان هستند.

غیر از این هم روش دیگه ای که وجود داره اینکه برید چند تا سایت معروف قالب جوملا رو بگردید و اگه از قالبی خوشتون اومد ، دنبال لینک دانلودش توی سایت های دیگه بگردید. من چند تا قالب بسیار زیبا رو به همین روش پیدا کردم.

اگه خواستید بگید تا لیست سایت های معروف قالب برای جوملا رو براتون بزارم.

ehsan.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز
اگه شما قالب نسخه اصلی (‌ترجمه نشده) این قالب رو می خوای باید اسم انگلیسی اونم بدونی. وگرنه پیدا کردنش فوق العاده سخته.
من خودم برای پیدا کردن قالب سایتم تمام سایت های مختلف ارائه دهنده قالب رو زیرورو کردم و مطمئنم که این قالب رو هم بینشون دیدم ولی هرکاری می کنم که یادم بیاد که این قالب اسمش چی بود و یا حتی مال کدوم شرکت بود یادم نمیاد.
حالا شما یا باید بین تمام سایت های ارائه دهنده قالب جوملا بگردی تا بتونی اسم قالب رو پیدا کنی
یا باید با این سرکتی که این قالب رو ترجمه کرده تماس بگیری و ازشون خواهش کنی که اسم انگلیسی این قالب رو به شما بگن.
در صورتی که اسم قالب رو بدونی پیدا کردنش مثل آب خوردنه.

امیدوارم که سریعتر بتونی به خواستت برسی.

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
ممنونم از شما.
قالب مورد نظرم به این صورت هست اما انگلیسی : Welcome to the Frontpage
خب عزیز قالب مورد نظر شما که به صورت رایگان عرضه شده...نسخه ی quick start اون هم ارائه شده....به صورت پیش فرض حالت ltr & rtl رو داره دیگه مشکل کجاست؟
پرشین گیگ - دانلود - jp-aseman-full-package.zip
در ضمن مثل این قالب فت و فراوونه برا جوملا...

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
ممنونم از شما. درسته.به جوابم رسیدم.
درحاله حاضر دنبال یک همچین قالبی هستم :
Best Of Joomla!
''اما رایگان''
درود...اسم قالب مورد نظر شما Pjo Daquesa هست که بنده لینک دانلودش رو به صورت free پیدا نکردم...
بنده به شما پیشنهاد میکنم از قالبهای shape5 استفاده کنید چون خیلی زیبا و با امکانات بالا هستند...در ضمن خودتون هم بدون هیچ دردسری میتونید قالبهایی رو طراحی کنید...بر مبنای فریم ورک...!!!
شاد باشید...

reza_na

Registered User
لایک‌ها
1
اگه چند تا قالب سبک فارسی و در عین حال قشنگ هم بزارید ممنون می شم.

بالا