• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالب یا افزونه برای چند فروشنده

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
من نیاز به یک افزونه برای وردپرس (یا قالب) دارم که فروشنده های مختلف (مثل سایت rtl-theme.com ) توش عضو بشن و محصولاتشون رو توش قرار بدن ولی پرداخت به سایت اصلی انجام بشه اما در صفحه هر فروشنده مشخص باشه که چه مقدار فروش داشته تا سر ماه هزینه از طرف مدیریت اصلی براشون واریز بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید از چه افزونه ای میتونم استفاده کنم؟ ترجیحا افزونه اش (یا قالبش) پولی باشه تا پشتیبانی هم داشته باشه
یا اینکه امکانش هست اسم قالب یا افزونه همین سایتی که معرفی کردم رو بهم بگید خودم بگردم پیداش کنم
با تشکر

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
افزونه ی خاص و کاملی در این مورد نیست و معمولا باید با php اینکار رو کرد

slivertheme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سعی کنید از افزونه ها کمتر استفاده کنید. افزونه کاملی در این مورد نیست. اما میتونید از قالب های پریمیوم استفاده کنید که خودشون ده ها ماژول حرفه ای برای اینکار گنجانده شده. قالب های مثل Makery (دارای سیستم چندکاربره (فروشنده)، checkout. قالب خوده راست چین wp-forest نام داره. اما این قالب قدیمی شده و مشکلات زیادی داره. قالب مشابه و جدید اونم marketplace theme kiwi هست.

finetco95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
میتونی از افزونه چند سایته وردپرس استفاده کنی. برای هر کسی که ثبت ناام میکنه یک فروشگاه با قالب مربوط به خودش رو میتونی بدی . بعد پرداخت رو از طریق سایت اصلی تنظیم کنی. کارش و تنظیماتش زیاده ولی کار میکنه.
آموزش نصب و راه اندازی

بالا