• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قانونی برای مفت خور ها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
یه نفر را میشناسم از روی وانت پوسیده ای که داشته و شغلش هم نبوده فقط برای کار های شخصی استفاده میشده 6 سال بیمه پرداخته. الان برای چندرغاز پولی که 6 سال برای وانت غراضه پرداخته، تا وقتی که بچه هاش مجرد باشن حقوق میگیره! خودش 70 سالشه آخرین بچش 10 سالشه - میدونید که بعضی از اقشار جامعه هر 9 ماه یکی میزاین!! ، مواد فروش هم بوده یه درآمد کلان از اون داشته. خب حالا حساب کنید پیر مرد مواد فروش و خانوادش باید تا 200 سال حقوق مفت بگیرن برای چیزی که حقشون نیست، من هم مثل سگ درس بخونم n سال تو مدرسه و دانشگاه و سربازی عمرم را نابود کنم و بیکار باشم. این عدالته؟!

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
114
چه عرض کنم!
هر کسی حق انتخاب داره!
یکی مواد فروش میشه، تاوانش رو هم به وقتش میده
یکی با احترام و غزت زندگی می کنه ، نامش هم همیشه به نیکی می برند
حالا شاید با کلی بدبختی

ولی این آخر کار نیست.
بالاخره راه های زیادی هست برای موفقیت و امرار معاش و زندگی خوب

ایشالله هرچه زودتر به خواسته تون برسید

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
این حیونی که بین لاشخورا و زالوهایی که دارن ثروت مملکت رو بصورت رسمی و علنی بالا میکشن دله دزدی بیش نیست عزیز، یه اپسیلونشونم نیست، عجیبه که همچین موردی دل شمارو به درد آورده !!

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
این حیونی که بین لاشخورا و زالوهایی که دارن ثروت مملکت رو بصورت رسمی و علنی بالا میکشن دله دزدی بیش نیست عزیز، یه اپسیلونشونم نیست، عجیبه که همچین موردی دل شمارو به درد آورده !!
ای جان که این تنها زالو و لاشخور کشور ما هست

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
یه نفر را میشناسم از روی وانت پوسیده ای که داشته و شغلش هم نبوده فقط برای کار های شخصی استفاده میشده 6 سال بیمه پرداخته. الان برای چندرغاز پولی که 6 سال برای وانت غراضه پرداخته، تا وقتی که بچه هاش مجرد باشن حقوق میگیره! خودش 70 سالشه آخرین بچش 10 سالشه - میدونید که بعضی از اقشار جامعه هر 9 ماه یکی میزاین!! ، مواد فروش هم بوده یه درآمد کلان از اون داشته. خب حالا حساب کنید پیر مرد مواد فروش و خانوادش باید تا 200 سال حقوق مفت بگیرن برای چیزی که حقشون نیست، من هم مثل سگ درس بخونم n سال تو مدرسه و دانشگاه و سربازی عمرم را نابود کنم و بیکار باشم. این عدالته؟!

متاسفانه مملکت که قانون درست و حسابی نداشته باشه و یک سری آدم کلاهبردار که بعنوان زرنگی راحت از قانون استفاده میکنن وضعیتش همینه . این راه رو ببندی یه روش دیگه پیدا میکنن .

mta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
منم یکی رو میشناسم که یک سال حق بیمه پرداخت کرد سر سال تو یه اتفاقی فوت کرد
الان 25 ساله که زنش و بچش حقوقوش رو از بیمه میگرن
بخاطر اون یک سال پرداخت بیمه

بالا