• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قبل از هرگونه خرید از فرادرس این تاپیکو بخونید!

IT_Master

Registered User
لایک‌ها
23
من از فرادرس آموزشهای زیادی خریدم...دفعات اول خیلی خوب بود آموزشها (مثل آموزش لینوکس, نتورک پلاس, HTML, CSS)...ولی دوتا آموزش خریدم که افتضاح بود:
VMware و Windows server 2012
رفتم نظرمو در مورد این دوتا آموزش توی بخش نظرات هر آموزش دادم و گفتم که این آموزشها خصوصا VMware اصلا خوب نیس! بعد از 3 هفته هنوز این نظرات من منتشر نشدن! وقتیم بشون ایمیل زدم گفتم چرا نظر منو منتشر نمیکنید اصلا جواب ندادن! اینجورکه پیداس اینا فقط کامنتای مثبتو میذارن تا اگه یکی خاست بخره قانع بشه بخره.

میخام بگم که شما هم مثل من گول نظرات مثبت هر آموزشو نخورید و مطمئن باشید که در بین این همه کامنت قشنگ! تعداد زیادی نظر منفیم بوده که منتشر نشده.

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
شما اگه آی تی مستر باشی می تونی بفهمی چطوری آموزش هاشو رایگان دانلود کنی :general508: و پول بهشون ندی مگر اینکه آموزشش ارزشش رو داشته باشه :general703:

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432

erase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
من چند دفعه خرید داشتم و با توجه به هزینه ای که کردم راضی بودم. ضمنا دانلود رایگان که Mostafa313 گفتند یعنی دزدی! اما اشکالاتی هم به کارشون وارده. یکیش این نظراتی است که شما گفتید سلیقه ای تایید می کنند و اگر منفی باشه تمایل دارند که تایید نکنند، ایراد مهمتر که من دیدم روشیه که موقع رایگان کردن بعضی آموزش هاشون هنگام بعضی اعیاد و یا شهادت ها در پیش می‌گیرند. مثلا یک آموزشی ۲۰ هزار تومان است و دانلود اون رو برای چند روز به مناسبتی رایگان می کنند، در این روزها تعداد صدها و بلکه هزاران نفر اون آموزش رو دانلود می کنند، کاری که فرادرس در این زمان انجام میده و به نوعی کلاهبرداری محسوب میشه اینه که این دانلودها رو در صفحه محصول به عنوان فروش اون محصول شماره گذاری می‌کنه و مثلا می‌نویسه ۱۲۰۰ نفر این آموزش را تهیه کرده اند. اتفاقی که میفته اینه که اون فردی که بعدا میخواد خرید کنه با دیدن اینکه افراد زیادی اون آموزش رو تهیه کردن اعتماد می‌کنه و اون محصول رو میخره، در حالیکه شاید فقط ده نفر اون آموزش رو خریده باشند و اون هزار و اندی در زمان دانلود رایگان دانلود کردند. این بازی با اعداد واقعا یک کلک و دروغه. من به طور کلی از قیمت و کیفیت آموزش هاشون رضایت نسبی دارم اما نقدم به روشیه که در تبلیغات و فروش پیش گرفتند که روش نادرستیه.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567

تلگرام یه سرچی بزنید کلی کانال هست که تمامی آموزشها رو پابلیک میکنن :D
البته نه همه رو، معمولا آموزشهایی مثل این دوستمون که میگن پول دادن بابتش الکی هست :)
اما اگر آموزشی واقعا ارزش پرداخت پول داشته باشه، خود آدم وجدانش قبول نمیکنه بابت اون زحمت پول نده، اما آموزشی مثل مواردی که این دوستمون گفتن پابلیک دانلود بشه بهتره :))))

بالا