ولی کسی با چند تا مدرک برنامه نویسی مایکروسافت گرفتن و مدرک شبکه گرفتن اون دیدی که یه مهندس نرم افزار به سیستم داره و تحلیل ها و تجربه رو پیدا نمی کنه و این طرز فکر غلطی هست که مرسوم شده و فکر می کنند به جای نرم افزار خوندن می تونن برن آموزشگاه های کامپیوتر!!!!!!
شما درست میگید ولی من کاردانی رو گرفتم و میدونم چی میگید، اما من منظورم رو بد رسوندم میخواستم بگم که رشته ای میخوام بخونم رو خوشم نمیاد و نه در آینده نه میخوام با لیسانسش استخدام بشم نه برنامه نویسی کنم. منظورم به اینه که هزینه ای که میخوام براش بزارم کنار رو تو مثلا آموزشگاه خوبی مثل مجتمع فنی خرج کنم و چیزی که دوست دارم رو آزادانه انتخاب کنم و یاد بگیرم نه برم دانشگاه آزاد بشینم ساختمان داده و ذخیره بازیابی بخونم...
هر کسی به نسبت وضیعت خودش انتخاب میکنه،من آزاد رو نمیپسندم چون مدرکی که ازش میگیرم فقط پولش رو دادم و هیچ دردی از من در آینده دوا نمیکنه،شاید آموزشگاه هم همین باشه ولی اونجا چیزی که دوست دارم رو میخونم و لااقلش سر کلاساش میرم نمره چیزی که یاد گرفتم رو میگیرم. آزاد که کلاساش درس پاس کردنه و علکی بالا اومدن،دوست من داره لیسانس میگیره دو کلام انگلیسی بلد نیست حرف بزنه ولی اسمش مهندسه...
چراش هزار تا دلیل داره ولی خودش گفت که اون پول رو میزاشتم مثلا باهاش زبان یاد میگرفتم آیندم بهتر بود تا العان..
البته اینا نظرات شخصی من هستش