• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قبولی کارشناسی

mrtteam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به برو بچ گل فروم

من امروز کارشناسی واحد بویین زهرا قبول شدم اول میخواستم بدونم کسی از اینجا هست ازش اماری داشتهه باشه دانشگاه آزاد هست ...

تههران ساکن هستم به نظرتون خوبه برم یا نه کلا دوست دارم نظرتون بگید چون گیج شدم برم یا نرم ....

تشکر از همه دوستان :blush:

mrtteam

Registered User
لایک‌ها
0
نرم افزار کامپیوتر شما اونجا درس میخونید !!! ؟؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
نرم افزار کامپیوتر شما اونجا درس میخونید !!! ؟؟

من هم یزد نرم افزار قبول شدم، رفتم دانشگاه رو دیدم و اصلا خوشم نیومد، پول آزاد رو تهران تو مجتمع فنی تهران خرج کنم و درس بخونم بهتر از اونجا بود، پس تصمیم گرفتم که اونجا نرم و چون فقط باید هزینه کنی :cool:
sorry ، البته پست شمارو دیر دیدم...

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
من هم یزد نرم افزار قبول شدم، رفتم دانشگاه رو دیدم و اصلا خوشم نیومد، پول آزاد رو تهران تو مجتمع فنی تهران خرج کنم و درس بخونم بهتر از اونجا بود، پس تصمیم گرفتم که اونجا نرم و چون فقط باید هزینه کنی :cool:
sorry ، البته پست شمارو دیر دیدم...

البته شرمنده پستم به تاپیک ربط نداره. ولی دوست عزیز رشته نرم افزار با دوره های آموزشی مثل دوره های دات نت یا شبکه و طراحی وب سایت تفاوت داره و هیچ ارتباطی بین مجتمع فنی و رشته نرم افزار وجود نداره. حالا کاری ندارم درس هایی که تو دانشگاه تدریس می شه کاربردی نیست و زیاد شاید بدردبخور نباشه.

ولی کسی با چند تا مدرک برنامه نویسی مایکروسافت گرفتن و مدرک شبکه گرفتن اون دیدی که یه مهندس نرم افزار به سیستم داره و تحلیل ها و تجربه رو پیدا نمی کنه و این طرز فکر غلطی هست که مرسوم شده و فکر می کنند به جای نرم افزار خوندن می تونن برن آموزشگاه های کامپیوتر!!!!!!

دقیقا مثل این میمونه که یه نفر بگه به جای این که برم رشته مکانیک میرم یه دوره مکانیکی می بینم خیلی هم بهتره هزینش هم کمتره!!!!!!!!!!!!:blink:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
ولی کسی با چند تا مدرک برنامه نویسی مایکروسافت گرفتن و مدرک شبکه گرفتن اون دیدی که یه مهندس نرم افزار به سیستم داره و تحلیل ها و تجربه رو پیدا نمی کنه و این طرز فکر غلطی هست که مرسوم شده و فکر می کنند به جای نرم افزار خوندن می تونن برن آموزشگاه های کامپیوتر!!!!!!

شما درست میگید ولی من کاردانی رو گرفتم و میدونم چی میگید، اما من منظورم رو بد رسوندم میخواستم بگم که رشته ای میخوام بخونم رو خوشم نمیاد و نه در آینده نه میخوام با لیسانسش استخدام بشم نه برنامه نویسی کنم. منظورم به اینه که هزینه ای که میخوام براش بزارم کنار رو تو مثلا آموزشگاه خوبی مثل مجتمع فنی خرج کنم و چیزی که دوست دارم رو آزادانه انتخاب کنم و یاد بگیرم نه برم دانشگاه آزاد بشینم ساختمان داده و ذخیره بازیابی بخونم...
هر کسی به نسبت وضیعت خودش انتخاب میکنه،من آزاد رو نمیپسندم چون مدرکی که ازش میگیرم فقط پولش رو دادم و هیچ دردی از من در آینده دوا نمیکنه،شاید آموزشگاه هم همین باشه ولی اونجا چیزی که دوست دارم رو میخونم و لااقلش سر کلاساش میرم نمره چیزی که یاد گرفتم رو میگیرم. آزاد که کلاساش درس پاس کردنه و علکی بالا اومدن،دوست من داره لیسانس میگیره دو کلام انگلیسی بلد نیست حرف بزنه ولی اسمش مهندسه...
چراش هزار تا دلیل داره ولی خودش گفت که اون پول رو میزاشتم مثلا باهاش زبان یاد میگرفتم آیندم بهتر بود تا العان..
البته اینا نظرات شخصی من هستش

بالا