• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قبول شدن در دانشگاه علمی کاربردی

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
سلام. من میخواستم تصویربرداری بخونم. کنکور سخت بود. واسه همین رفتم علمی کاربردی. معدل کل دیپلمم 16/48 هست. به نظرتون قبول میشم؟ سهمیه ی جانباز 25% هم دارم.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بستگی داره

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
داداش شما که مشهدی هستی درسته ؟

بیا علمی کاربردی فرهنگ و هنر 1 ثبت نام کن ، خلاص ! از همین ترم هم بیا بشین تو کلاسها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
نه داداش اینجا دانشگاه هست :general707:از هفت دولت آزادی ، دیر بیا زود برو اصلا نیا کسی کاریت نداره .
آقا ما که دانشگاه ندیده بودیم ، اوایل که میرفتیم دانشگاه سعی میکردم قبل شروع درس تو کلاس باشم ، وقتی که دیر میرسیدم حتی یه ربع ،تردید داشتم برم تو کلاس یا نه ، بیرون کلاس وامیستادم یا تو راهرو قدم میزدم تا مثلا میدیدم یکی از بچه های کلاس تازه داره میاد به من میگفت رضا چرا بیرون وایستادی ، منم میگفتم هیچی تازه اومدم:general509: بعدش پشت سر اون وارد کلاس میشدم حتی از استاد اجازه ورود میگرفتم :general406:، میگفتم استاد اجازه هست بشینم ، استادا و بچه ها تعجب میکردن و بعضا لبخند رو تو چهره اساتید و بچه ها میدیدم ، تو کلاس هم همینطور میخواستم برم بیرون وسط درس اجازه میگرفتم ، کم کم دیدم نه بابا این خبرا نیست بچه ها بدون اجازه میرن میان ، دیر میان و استاد هم کاری نداره :general705:
از اون زمان تا حالا همش نیم ساعت دیر میام تو کلاس بد عادتم کرده ، مثلا ساعت 10 کلاسه همون ساعت تازه از خونه میام بیرون ، بعضی کلاسا رو که یه ربع به اتمامش میرسیدم :(
اوایل ترم همش تصمیم میگیرم که این ترم به موقع کلاسا رو میرم ، ولی نمیدونم چرا نمیشه و همون نیم ساعت همش دیر میرسم:general711:

بالا