• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قبول كردن تمامي incoming connection ها

SlyCode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلاااااااام

يك شبكه ساده با دو تا كامپيوتر با امكانات خود ويندوز ساخته شده از نوع Incoming Connection.
و Internet به اشتراك گذاشته شده. خوب به دلايلي من لازم دارم كه هر كسي با هر User و Pass كه وارد شد، ويندوز قبول كنه و وارد بشه. اما خوب همونطور كه ميدونين براي شبكه ويندوز User تعريف ميشه، و Client بايد با User هاي از قبل تعريف شده وارد بشه. هر چند نهايتا فكر كنم ميشه از نوع guest تعريف كرد اما باز هم بايد User به همين نام باشه.
خوب حالا شما راهي به نظرتون ميرسه ؟؟؟

متشكرم

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سيستم كار ويندوز بر اساس User هستش و نميشه براي Incomming connection ها سطح دسترسي Everyone قرار داد (البته تا اونجا كه من خبر دارم) بنابراين حتما براي اينكه كسي بتونه به سيستم دومي متصل بشه بايد با Username و Password كه روي سيستم مورد نظر تعريف شده باشه Login كنه، ممكنه شما نخواهيد كاري كنيد كه هركسي كه پشت سيستم قرار ميگيره مجبور به وارد كردن پسورد و يوزر بشه، براي اين كار ميتونيد كاري كنيد كه سيستم موقع روشن شدن خود به خود به يك اكانت خاص وارد بشه تا براي دسترسي به سيسستم دوم مشكلي نداشته باشه، براي اين كار ميتونيد از دستور زير در قسمت RUN ويندوز استفاده كنيد:

control userpasswords2​

و به سيستم بگيد كه به صورت اتوماتيك هنگام بالا آمدن (بوت شدن) بايد با كدام يك از اكانت ها وارد سيستم بشه.

SlyCode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون از جواب اما منظور من همون اولي بود. يعني طرف از راه دور و با incoming connection وارد ميشه.
ايا نرم افزار خاصي هست كه بشه باهاش اينكار رو كرد ؟؟؟
يعني طرف از راه دور و با مودم connect بشه و ما Internet رو Share كنيم و اون نرم افزار هر User و Pass اي رو قبول كنه.
من شينده بودم كه توي نرم افزار NTTakPlus يك Bug هست كه هر User اي رو قبول ميكنه.
:blink:

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SlyCode :
سلام

ممنون از جواب اما منظور من همون اولي بود. يعني طرف از راه دور و با incoming connection وارد ميشه.
ايا نرم افزار خاصي هست كه بشه باهاش اينكار رو كرد ؟؟؟
يعني طرف از راه دور و با مودم connect بشه و ما Internet رو Share كنيم و اون نرم افزار هر User و Pass اي رو قبول كنه.
من شينده بودم كه توي نرم افزار NTTakPlus يك Bug هست كه هر User اي رو قبول ميكنه.
:blink:

براي قبول كردن كانكشن هاي از طريق مودم شما لازم داريد كه سرويس RAS را كانفيگ و فعال كنيد، براي ايگه كاربرها به اينترنت هم دسترسي داشته باشن، علاوه بر RAS بايد NAT هم روي اون سرور راه اندازي كنيد، به نظر من بهترين كار استفاده از يك برنامه RADIOS مثل NTTacPlus هست، اين حرفها هم كه پشتش ميزنن به نظرم شايعه اي بيش نيست! ولي اگه به اون اعتماد نداريو ميتونيد از چيزي مثل ISPUtil استفاده كنيد و يا احيانا ممكنه سرويس Authentication خود ويندوز هم كارتون را راه بندازه ...

SlyCode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون
اما از اصل قضيه دور شديم.
من واسه به اشتراك گذاشتن اينترنت مشكلي ندارم، اما لازم دارم كه طرف با هر user و pass كه وارد شد به مشكلي بر نخوره. حالا يا با استفاده از خود ويندوز يا با نرم افزار خاصي يا هر روشي كه بشه ؟
هر كي چيزي به ذهنش ميرسه همراهي كنه كه خيلي لازم دارم
متشكرم

بالا