• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قبول کردن کردیت کارت در سایت ؟

reymondbkc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه
من کاربر جدید هستم که تازه عضو شدم در این سایت و به امید خدا میخام فعالیت اشته باشم
من سوالی دارم و از دوستان میخام بطور درست و واقعا کاربردی منو کمک کنند
من سایتی دارم که قصد دارم از طریق اون سایت امکانات و سفارشاتمو بفروشم به بیرون از ایران چه داخل ایران
من دو تا سایتی رو که دوستان معرفی کردند برای قبول کردیت کارت در سایت رو امتحان کردم اما یاز نمیشن و یا جواب نمیدن
از دوستان خواهش میکنم که سایتهایی رو معرفی کنند که من بتونم از طریق اونها در سایت خودم کردیت کار قبول کنم و پولی که از کردیت کارت به سایت من پرداخت میشه رو حالا یا از طریق ایگلد یا پی پل یا هر راه دیگری که پول رو بتونم در ایران بدستم برسونم استفاده کنم
منتظر راهنمایی هستم

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

اولا گرفتن کارت اعتباری برای ما ایرانیان مقدور نیست مثلا برای دریافت یه کارت اعبتاری و شماره حساب بانکی آخرین خبر 700 هزار تومان هست
هرکس هم زیر این قیمت میگه بدون موردی داره
چون اونقدر واسطه بازی و واسه گری هست(اگه حقیقت داشته باشه) که با 300-400 دلار جور نمیشه

اما با یک اکانت پریمیوم پی پال میتونی خیلی ارزونتر پول رو از کارت اعتباری دریافت کنی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
خوبی؟
البته پی پل هم دردسر زیاد داره. ولی نسبت به کردیت کارت کاربردش برای ما راحت تره. البته باز بستگی داره که قصد فروش چه چیزی رو داشته باشی.
اگه موردی بگی من و بچه ها میتونیم دقیق تر راهنماییت کنیم :)
موفق و پیروز باشی
امیر نجاری

بالا