Mohammad Star
Registered User
به گزارش سینمانگار، فیلم سینمایی «دربند» به کارگردانی پرویز شهبازی، بعد از فیلم «دهلیز» در گروه سینمایی آزادی اکران می شود.
حبیب کاووش سخنگوی شورای صنفی نمایش گفت: قرارداد اکران فیلم سینمایی «دربند» به کارگردانی پرویز شهبازی، در گروه سینمایی آزادی و بعد از اکران فیلم «دهلیز» به کارگردانی بهروز شعیبی به ثبت رسید.
پگاه آهنگرانی، نازنین بیاتی، احمد مهران فر، بهرنگ علوی، فریدالدین سمواتی، لادن ******* و... بازیگران فیلم سینمایی «دربند» هستند.
فیلم سینمایی «دربند» در مورد دختر دانشجویی است که برای ادامه تحصیل در تهران با دختر ناشناسی هم خانه می شود. او در محیط جدیدی قرار گرفته و شرایط خاص این خانه و آدم هایش پای او را به ماجراهایی پیچیده میکشد. این فیلم حضور او در این محیط را بررسی می کند؛ اینکه او چطور میتواند خود را در این جو حفظ کند و یا چگونه باید از لغزش خود جلوگیری کند؟ اتفاقاتی نیز برای او رخ می دهد که با توجه به سطح تربیتی و محیط خانواده خود از آن سربلند بیرون خواهد آمد.
«دربند» حضور موفقی در سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر داشت و توانست جوایز سیمرغ بهترین کارگردانی برای پرویز شهبازی، سیمرغ بهترین فیلمبرداری برای هومن بهمنش و بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای پگاه آهنگرانی را بدست آورد.
به گزارش سینمانگار، پرویز شهبازی کارگردانی فیلمهای «نفس عمیق» و «عیار 14» را در کارنامه دارد.
منبع:سایت تخصصی سینما ، سینما نگار | قرارداد اکران فیلم «دربند» پرویز شهبازی به ثبت شد