تاپیک تعطیل میباشد
پروژه "فعلا" اجرایی نیست
با عرض پوزش از شرکت کنندگان در تاپیک
میخوام یه سایت بسازم
یا با وردپرس، یا خودم با front page بسازمش. فرقی نمیکنه
میخوام سایتم یکسری امکانات داشته باشه که از عهده ی خودم خارجه. در صورتیکه روی وردپرس میتونید این امکانات رو پیاده کنید یا برنامه اش رو بنویسید و بگنجونید در صفحات html ، یک برآورد هزینه کنید و قیمت رو اعلام کنید.
میخوام کاربر بتونه در سایت ثبت نام کنه
بعد از ثبت نام، با نام کاربری و رمز عبوری که انتخاب کرده در سایت لاگین کنه و دو تا امکان در اختیارش قرار میگیره
1. بتونه سفارش ثبت کنه و هزینه ی سفارشها رو آنلاین بپردازه
2. وضعیت سفارشات قبلی که ثبت کرده رو ببینه که هر کدوم از سفارشهاش در چه مرحله ایه
در واقع این سایت برای گرفتن سفارشات چاپ کارت ویزیت هست
کاربری که ثبت نام کرده، زمانیکه میخواد سفارش ثبت کنه باید نوع کارت رو انتخاب کنه، تعداد رو انتخاب کنه، فایل رو آپلود کنه و هزینه رو بپردازه
بعد ما فایل رو دانلود میکنیم و براش چاپ میکنیم و تیپاکس میکنیم
کاربر در بخش گزارشات باید بتونه ببینه که هر کدوم از کارتهایی که سفارش داده در چه وضعیتیه. در حال چاپ / در دست بررسی / تحویل شده و...
ضمنا خودم باید بتونم هر وقت خواستم محصولات قابل سفارش و قیمتهاشونو تغییر بدم
اگر میتونید کمک کنید که این امکانات رو به سایت اضاف کنیم، بگید که روی سایت وردپرس کار میکنید یا سایتی که با فرمت html و با front page ساختم ، و اینکه هزینش چند میشه
با تشکر
پروژه "فعلا" اجرایی نیست
با عرض پوزش از شرکت کنندگان در تاپیک
میخوام یه سایت بسازم
یا با وردپرس، یا خودم با front page بسازمش. فرقی نمیکنه
میخوام سایتم یکسری امکانات داشته باشه که از عهده ی خودم خارجه. در صورتیکه روی وردپرس میتونید این امکانات رو پیاده کنید یا برنامه اش رو بنویسید و بگنجونید در صفحات html ، یک برآورد هزینه کنید و قیمت رو اعلام کنید.
میخوام کاربر بتونه در سایت ثبت نام کنه
بعد از ثبت نام، با نام کاربری و رمز عبوری که انتخاب کرده در سایت لاگین کنه و دو تا امکان در اختیارش قرار میگیره
1. بتونه سفارش ثبت کنه و هزینه ی سفارشها رو آنلاین بپردازه
2. وضعیت سفارشات قبلی که ثبت کرده رو ببینه که هر کدوم از سفارشهاش در چه مرحله ایه
در واقع این سایت برای گرفتن سفارشات چاپ کارت ویزیت هست
کاربری که ثبت نام کرده، زمانیکه میخواد سفارش ثبت کنه باید نوع کارت رو انتخاب کنه، تعداد رو انتخاب کنه، فایل رو آپلود کنه و هزینه رو بپردازه
بعد ما فایل رو دانلود میکنیم و براش چاپ میکنیم و تیپاکس میکنیم
کاربر در بخش گزارشات باید بتونه ببینه که هر کدوم از کارتهایی که سفارش داده در چه وضعیتیه. در حال چاپ / در دست بررسی / تحویل شده و...
ضمنا خودم باید بتونم هر وقت خواستم محصولات قابل سفارش و قیمتهاشونو تغییر بدم
اگر میتونید کمک کنید که این امکانات رو به سایت اضاف کنیم، بگید که روی سایت وردپرس کار میکنید یا سایتی که با فرمت html و با front page ساختم ، و اینکه هزینش چند میشه
با تشکر
Last edited: