• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرار دادن عكس در فلش

baanoojoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

من مي دونم كه چطور يك عكس رو در يك مووي كليپ لود كنم. اما چيزي كه منو گيج مي كنه اينكه عكس هميشه از گوشه سمت چپ و بالا در موي كليپ قرار مي گيره . چطور مي تونم اين نقطه رو به وسط يا پايين انتقال بدم؟

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خوب وقتی که ایمپورتش کردی میتونی از سمت چپ به هر طرف که میخوای جابجاش کنی ... یعنی اینکه عکس در جای خودش که ثابت نمیشه ! :blink::blink::blink:

baanoojoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب وقتی که ایمپورتش کردی میتونی از سمت چپ به هر طرف که میخوای جابجاش کنی ... یعنی اینکه عکس در جای خودش که ثابت نمیشه ! :blink::blink::blink:

عكس به صورت دايناميك در صفحه لود مي شه. فكر مي كنم درست متوجه سوالم نشديد

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین راه این هست که شما movie clip رو جا بجا کنید تا در هنگاه لود شدن عکس در جای مورد نظر لود بشه و اگر در اون movie clip چیزهایی دارید که نمیخواهید همزمان جای اونها نیز عوض بشه یک movie clip دیگه بسازید فقط مخصوص picture loading و در اونجا لودش کنید!

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
وقتي مي خواي MC كني قبل از اينكه دكمه ي OK رو بزني همون جا كه مي خواد تبديل كنه اگه دقت كني 9 تا مربع كنار هم مثل يه مربع چيده شده كه حالت پيش فرض بالا و سمت راست علامت خورده اگه مربع وسط رو علامت بزني مشكلت حل مي شه

baanoojoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتي مي خواي MC كني قبل از اينكه دكمه ي OK رو بزني همون جا كه مي خواد تبديل كنه اگه دقت كني 9 تا مربع كنار هم مثل يه مربع چيده شده كه حالت پيش فرض بالا و سمت راست علامت خورده اگه مربع وسط رو علامت بزني مشكلت حل مي شه

عارضم خدمت شما كه موي كليپ من يك سمبل خالي هست و فقط براي لود شدن عكس استفاده مي شه. يعني نه عرض داره نه ارتفاع. واسه همين مربعي هم وجود نداره كه بتونم مركزشو انتخاب كنم

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
می گم موقع ساختن کلیپ کنار دکمه ی OK یه سری مربع سیاه هستن 9 تا مربع به شکل یه مربع بزرگ
□□□
□□□
□□□

که یکی از اون ها انتخاب شده شما موقع کلیپ ساختن وسطی رو انتخاب کن
الان امکان نداره که عکس بگذارم اگه باز متوجه نشدی برات عکسشو بگذارم ؟

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
می گم موقع ساختن کلیپ کنار دکمه ی OK یه سری مربع سیاه هستن 9 تا مربع به شکل یه مربع بزرگ
□□□
□□□
□□□

که یکی از اون ها انتخاب شده شما موقع کلیپ ساختن وسطی رو انتخاب کن
الان امکان نداره که عکس بگذارم اگه باز متوجه نشدی برات عکسشو بگذارم ؟

baanoojoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

در واقع بايد از شما بخاطر سرعت در پاسخگويي و زحمتي كه مي كشيد تشكر كنم. اما ببينيد، من يك شكل رو به موي كليپ تبديل نمي كنم كه نقطه مرجعش رو مشخص كنم. من از منوي اينسرت گزينه ايجاد سمبل جديد رو انتخاب مي كنم يا همون CTRL+ F8 اگر شما هم اين كارو انجام بديد ديگه اون مربع رو نخواهيد ديد. در ضمن لازمه كه موي كليپ خالي باشه. چون فقط قراره عكس ها توش لود بشن.

من از صبح تا حالا 10 تا انجمن خارجي رو هم نگاه كردم. registration point رو جستجو كنيد، هيچ كجا جوابي پيدا نكردم. حداقل در مورد تصاوير راه حلي نبود. شايد اگر مي خواستم يه موي كليپ ديگه رو لود كنم راهي بود...

خيلي مايوس شدم.
اين يه نقص نيست؟ وقتي تصاويري كه قراره لود بشن هم اندازه نباشن يه مشكل جدي توي لي آت پيش مياد.

baanoojoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا دو هفته پيش ورژن 8

الان از cs3 استفاده مي كنم.

راستش يه راه حلي به نظرم رسيده كه اگر جواب داد حتما اينجا مي نويسم.

بالا