• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرار دادن لینک های زیر مجموعه فروم ها و ساب فروم ها زیر فروم اولیه

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
این لینک ها رو چطری میشه گذاشت ؟ پیدا نکردم جایی که بحثش شده باشه... الان به همین بخض مثلا توسعه وب هم که سر بزنین لینکاش زیرش هست... چطوریه ؟
خود وی بی آماده داره یا باید تو قسمت توضیحات فروم، بشینی تک تک عکس بچسبونی و لینک بدی ؟

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
سوال شما اصلا معلوم نیست چی هست! واضحتر توضیح بده

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
صفحه اول فروم رو که نگاه کنید، در برخی قسمت ها دیده میشه :

46642518.jpg

من میخوام بدوم اون قسمتی که دورش دایره قرمز کشیدم چطوری ایجاد میشه ؟ آیا با نوشتن لینک در قسمت توضیحات هر ساب فروم ایجاد میشه یا وی بی براش راه حل ساده تر گذاشته ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دوست عزيز عكس اود نميشه

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
صفحه اول فروم رو که نگاه کنید، در برخی قسمت ها دیده میشه :

46642518.jpg

من میخوام بدوم اون قسمتی که دورش دایره قرمز کشیدم چطوری ایجاد میشه ؟ آیا با نوشتن لینک در قسمت توضیحات هر ساب فروم ایجاد میشه یا وی بی براش راه حل ساده تر گذاشته ؟
بله برای هر فروم میتونی زیر مجموعه به هر تعدادی اضافه کنی اسمی که براش انتخاب میکنی اینجا نمایش داده میشه. جایگاه هر زیرمجموعه هم با یه عدد مشخص میشه مثلا برای اینکه زیر مجموعه فلان! اول باشه عدد 1 بهش میدی و بهمین ترتیب.....
البته میتونی تو قسمت تنظیمات تنظیم کنی که فرضا اگه زیر مجموعه ها خیلی زیاد بود اصلا نمایش نده روی صفحه اصلی و....

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
بله برای هر فروم میتونی زیر مجموعه به هر تعدادی اضافه کنی اسمی که براش انتخاب میکنی اینجا نمایش داده میشه. جایگاه هر زیرمجموعه هم با یه عدد مشخص میشه مثلا برای اینکه زیر مجموعه فلان! اول باشه عدد 1 بهش میدی و بهمین ترتیب.....
البته میتونی تو قسمت تنظیمات تنظیم کنی که فرضا اگه زیر مجموعه ها خیلی زیاد بود اصلا نمایش نده روی صفحه اصلی و....

من زیر ساب فروم ها، ساب فروم مجزا هم تعریف کردم، از این بابت مشکلی ندارم، حتی چیدمان رو هم درست تعریف کردم؛ اما نمیتونم اون زیر گروه سوم رو در صفحه اول نمایش بدم ! مشکلم اینجاست.
این تنظیمات که گفتین از کجا میاد ؟

برای دوستانی که فرمایش دادن عکس باز نمیشه :
من دنبال راه حلی هستم که بتونم این لیست ها رو :

سیستمهای مدیریت محتوای وبلاگ (6 Viewing)
بلاگر (Blogger) سیستمهای نظرخواهی MovableType - مووبل تایپ مجموعه مقالات مووبل تایپ Wordpress

قرار بدم . سری به صفحه اول بزنید.

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
یعنی تو صفحه اول ساب فروم ها نمایش داده نمیشه دیگه؟! (با اینکه تعریفشون کردی)
برو تو vBulletin Options بعد تو قسمت فروم لیستینگ display حالا Depth SubForums که روی 0 هست رو بذار 1
الان باید درست شده باشه!

این هک رو هم میتونی دانلود کنی تا زیر مجموعه ها رو منظمتر و دسته بندی شده نمایش بده!
Cyb - Sub-Forum Manager

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
یعنی تو صفحه اول ساب فروم ها نمایش داده نمیشه دیگه؟! (با اینکه تعریفشون کردی)
برو تو vBulletin Options بعد تو قسمت فروم لیستینگ display حالا Depth SubForums که روی 0 هست رو بذار 1
الان باید درست شده باشه!

این هک رو هم میتونی دانلود کنی تا زیر مجموعه ها رو منظمتر و دسته بندی شده نمایش بده!
Cyb - Sub-Forum Manager

این قسمت رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ من نتونستم پیداش کنم :(

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
این قسمت رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ من نتونستم پیداش کنم :(

اگه از فارسی ساز استفاده میکنی خوب فرق میکنه ترجمه هرکدومشون! برای همین انگلیسیشو گذاشتم دیگه معادلشو پیدا کن مثلا vbfarsi ترجمه شده : تنظیمات اولویت نمایش انجمنها

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
آقا ممنون !!!
پیدا شد تقصیر خودمه تو فارسی کردن اشتباه کرده بودم پیداش کردم
ممنونم

بالا