• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرار دادن متن روی تصویر

alireza MX

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من یه table با asp طراحی کردم.تو یکی از cell های اون با تگ img یه تصویر گذاشتم .حالا میخوام رو اون تصویر یه متن بنویسم اما هر کاری میکنم یا متن میره پشت تصویر یا بالا و پایینش قرار میگیره.
چجوری میشه متن رو روی عکس نوشت؟
خیلی ضروریه.
ممنون

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
یه راهش اینه که بجای اینکه عکس رو با تگ img نشون بدی اون رو به عنوان بک گراند بگذاری.یه راه دیگشم اینه که اون متنت توی تگی باشه (مثلا DIV) که خصوصیت Postion از استایلش رو برابر Absolute قرار بدی و با خصوصیت های Top و Left که مربوط به استایلش میشه جاشون تعیین کنی.البته به نظر من روش اول بهتره...

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من دیدم تو بعضی گالری ها که روی همه ی عکس هاشون اسم سایت واسه جلوگیری از سوء استفاده نوشته شده
فکر نمیکنم روی چند هزار عکس دستی نوشته شده باشه والز طرفی اگه عکسو Save کنی هنوز متن روی عکس موجود هست پس باید یه روشی باشه که دقیقا روی عکی طوری بنویسه که جزو عکس بشه
اگه کسی اینو بدونه میتونه خیلی مفید باشه

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
سلام دوستان.
من یه table با asp طراحی کردم.تو یکی از cell های اون با تگ img یه تصویر گذاشتم .حالا میخوام رو اون تصویر یه متن بنویسم اما هر کاری میکنم یا متن میره پشت تصویر یا بالا و پایینش قرار میگیره.
چجوری میشه متن رو روی عکس نوشت؟
خیلی ضروریه.
ممنون
کدش رو نمیدونم ولی تو frontpage به راحتی قابل انجامهه و میتونید تگ رو از رو اون کپی کنید
من دیدم تو بعضی گالری ها که روی همه ی عکس هاشون اسم سایت واسه جلوگیری از سوء استفاده نوشته شده
فکر نمیکنم روی چند هزار عکس دستی نوشته شده باشه والز طرفی اگه عکسو Save کنی هنوز متن روی عکس موجود هست پس باید یه روشی باشه که دقیقا روی عکی طوری بنویسه که جزو عکس بشه
اگه کسی اینو بدونه میتونه خیلی مفید باشه
اینی که شما میگی با photoshop و ویژگی به نام اکشن و batch انجام میشه

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
با دات نت (یا php) میشه یه عکس رو از روی هاست لود کرد,روش متن رو نوشت و اون رو نشون داد.کار سختی نیست.

بالا