• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرار گرفت در لیست سیاه

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
سلام خدمت دوستان من یکی از سایتام به علت گذاشنن کی ورد مخفی تو سایتم گوگل از لیستش پا کرد و یه ایمیل هم زد که اگه میخوای میتونی پاک کنی کد رو از سایتت و تو وبمستر تولز میتونی نامه تجدید نظر رو بفرستی من هم پا ک کردم و فرستادم حالا نمیدونین چقدر طول میکشه ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
سلام خدمت دوستان من یکی از سایتام به علت گذاشنن کی ورد مخفی تو سایتم گوگل از لیستش پا کرد و یه ایمیل هم زد که اگه میخوای میتونی پاک کنی کد رو از سایتت و تو وبمستر تولز میتونی نامه تجدید نظر رو بفرستی من هم پا ک کردم و فرستادم حالا نمیدونین چقدر طول میکشه ؟

آقا این نامه تجدید نظر رو چطوری و از کجا میشه فرستاد؟ لینکش کدومه؟ معلوم نیست روی دامین یکی از سایت هام چی بوده که تشخیص داده Badware روشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یکم طول میکشه. منم همینکار رو کرده بودم به خیال اینکه گوگل نمیفهمه : )) ولی جیم ثانیه میفهمه! نمیدونم اینا روباتهاشون چشم هم دارن :O

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
آقا این نامه تجدید نظر رو چطوری و از کجا میشه فرستاد؟ لینکش کدومه؟ معلوم نیست روی دامین یکی از سایت هام چی بوده که تشخیص داده Badware روشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

توی وبمستر توولز برید اگه واستون یک نامه نمیاد و تو اون نامه نوشته لیتکشو

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دو سال پیش حدود یک ماه :}
البته اون موقع وب مستر تولز زیاد اتوماتیک نبود کاراش! ایمیل زدم بهم گفتن دلیلش اینه، منم گفتم تورو خدا ببخشید D: یه طراح استخدام کرده بودم اون گذاشته!! من خودم نمیدونستم D:

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135

در حال حاضر سه هفته :(

یکی از سایت های من ماه قبل این مقدار طول کشید خودشون تو ایمیل نوشتن تقریبا یکماه :wacko:

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
از کجا میشه فهمید که سایت در لیست سیاه قرار گرفته؟و این که دلیلش چی بوده؟

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
از کجا میشه فهمید که سایت در لیست سیاه قرار گرفته؟و این که دلیلش چی بوده؟

آدرس سایتت را اینجوری تو گوگل چک کن

link:yoursite.com

اگه لیست کرد مشکلی نداره

دلایلش زیاده تو وبلاگ گوگل همش هست برو اونجا بخون

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
چک کردم مثل اینکه همهی لینهای قبلی حذف شده و از 10 روزه پیش هیچ لینکی ثبت نشده! کسی میدونه باید چیکار کرد؟

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
چک کردم مثل اینکه همهی لینهای قبلی حذف شده و از 10 روزه پیش هیچ لینکی ثبت نشده! کسی میدونه باید چیکار کرد؟

خوب خود به خود نمیشه که شما یه کاری کردی تا گوگل را گول بزنی اونم متوجه شده شاید هم خودت متوجه نشدی و غیر عمدی بوده

خطا را از سایتتون حذف کنید تو گوگل در خواست تجدید نظر بدید

اگه بازم مشکلت حل نشد یه دامنه جدید ثبت کن خودت را خلاص کن البته اگه دامنه ات رنک نداره ;)

بالا