• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرص ضد عفونی کننده آب؟؟

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستش همیشه هر وقت که تابستون میشه من میرم سراغ پیدا کردن این قرص ها تا وقتی که جایی که بهش احتیاج داشتیم ازش استفاده کنیم. ولی هر سال همون آش و همون کاسه و من بدون این قرص باید دردسر آب بردن به این طرف و اون طرف رو بکشم
حالا می خواستم از کسانی که تجربه استفاده از این قرصهای رو دارند بپرسم که :
اولا این قرص ها رو باید از کجا تهیه کنیم.
ثانیا تا حالا چقدر بدرد تون خورده و آیا واقعا می تونه آبی رو که مطمئن نیست ضد عفونی کنه.

در هر صورت هر کسی اطلاعات بدردبخوری داره از من دریغ نکنه. چون واقعا بهش احتیاج دارم.

راستی فرمولش چیه؟؟؟ میشه با به ریختن همون فرمولش توی آب همون استفاده رو ازش کرد :blink: :rolleyes: ؟؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
خود قرصها چی هستن اطلاع ندارم و بد نیست یه سری به بهداشت محله تون بزنید.اما اینو یه جایی یادداشت کرده بودم.

"قرص‌های ویژه‌ی ضدعفونی کردن آب و یا محلول کلرین معمولی (10 قطره برای10 لیتر آب شفاف، 20 قطره برای 10 لیتر آب کدر). سه دقیقه جوشاندن شدید و مداوم آب نیز آن را ضدعفونی خواهد نمود. "

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از vmf :
راستش همیشه هر وقت که تابستون میشه من میرم سراغ پیدا کردن این قرص ها تا وقتی که جایی که بهش احتیاج داشتیم ازش استفاده کنیم. ولی هر سال همون آش و همون کاسه و من بدون این قرص باید دردسر آب بردن به این طرف و اون طرف رو بکشم
حالا می خواستم از کسانی که تجربه استفاده از این قرصهای رو دارند بپرسم که :
اولا این قرص ها رو باید از کجا تهیه کنیم.
ثانیا تا حالا چقدر بدرد تون خورده و آیا واقعا می تونه آبی رو که مطمئن نیست ضد عفونی کنه.

در هر صورت هر کسی اطلاعات بدردبخوری داره از من دریغ نکنه. چون واقعا بهش احتیاج دارم.

راستی فرمولش چیه؟؟؟ میشه با به ریختن همون فرمولش توی آب همون استفاده رو ازش کرد :blink: :rolleyes: ؟؟
ببین با همین محلول های ضدعفونی کردن سبزیجات به میزانی که روشون نوشته! باکتری ها رو میکشه!!ولی درمورد املاح تاثیری نداره ولی نجاستش رو برطرف نمی کنه اگه آبش کر نباشه!
90.gif
90.gif
90.gif
90.gif
90.gif

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mehrdad1355 :
ببین با همین محلول های ضدعفونی کردن سبزیجات به میزانی که روشون نوشته! باکتری ها رو میکشه!!ولی درمورد املاح تاثیری نداره ولی نجاستش رو برطرف نمی کنه اگه آبش کر نباشه!
90.gif
90.gif
90.gif
90.gif
90.gif

بابا تو ديگه كي بودي :p بعد از اطلاعات عمومي و تخصصي اطلاعات شرعي و فقهي هم داري! كي اينا رو ياد گرفتي؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mazoolagh :
بابا تو ديگه كي بودي :p بعد از اطلاعات عمومي و تخصصي اطلاعات شرعي و فقهي هم داري! كي اينا رو ياد گرفتي؟
نا سلامتی شغل پدری من کتابفروشی هست!!
103.gif
103.gif
103.gif

اگه می خواهی پاک از لحاظ مذهبی باشه تو یه گودال 3 در 3 وجب باشه کافیه! از لحاظ میکروب هم از اون قرصا گیرت نیومد یه قطره مایع ظرف شوری یا وایتکس(ظرفش رو خالی نکینن ها!!!)
103.gif
103.gif

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
اين قرصا رو كه قاعدتا بايد از ذاروخونه بخرين....خودشون ميگي چكار كنين.....اگه نداشتن كه خيلي بعيده بايد به يه مركز بهداشت مراجعه كنين....

تا به جاهايي آب رو تصفيه ميكنه ولي رو انگلها تاثيري نداره....يا حداقل رو بعشي انگلها...

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نقل از mazoolagh :
:D :D :D

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
بابا قرص و مرص رو بیخیال شین. میای آب رو ضدعفونی کنی تازه یه مرض جدیدی هم میگیری. فوقش آدم یه تانکر آب دنبال میبره. غیر اینه؟ تازه اگه آبش 3.5 وجب در 3.5 وجب در 3.5 وجب باشه آب کر حساب میشه و میتونین باهاش طهارت فرمایید!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
به نقل از daftarekhaterat :
كسي ميدونه قرصي هست كه كاملا آب رو ضد عفوني كنه طوري كه بيماريهايي مثل وبا رو هم بكشه؟!
فکر نکنم میکروب وبا به این راحتی ها از پا در بیاد. البته بنده بیولوژیست نیستما!

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نقل از amin-asemi :
بابا قرص و مرص رو بیخیال شین. میای آب رو ضدعفونی کنی تازه یه مرض جدیدی هم میگیری. فوقش آدم یه تانکر آب دنبال میبره. غیر اینه؟ تازه اگه آبش 3.5 وجب در 3.5 وجب در 3.5 وجب باشه آب کر حساب میشه و میتونین باهاش طهارت فرمایید!
حاجی شرمنده ها ولی اگه تو اون آب کری که شما گفتین قبلا 1 نفر انسان با شعور فکر کرده باشه باز هم میشه مصرفش کرد؟

بالا