• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرض دادن اتومبیلتان ب اعضای خانواده. آری یا نه؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

اگر خواهر یا برادرتون، یا شوهرِ خواهرتون یا زنِ برادرتون، از شما بخواد ماشینتون رو برای چند ساعت بهش قرض بدین، میدین؟ چند بار؟ با باکِ پر میدین یا خالی؟

Last edited:

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
نميدم ماشين مثل شورت و مسواك ادم شخصي هست
بار اول كه بگيد نه تا اخر عمر راحتيد

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
درود،

اگر خواهر یا برادرتون، یا شوهرِ خواهرتون یا زنِ برادرتون، از شما بخواد ماشینتون رو برای چند ساعت بهش قرض بدین، میدین؟ چند بار؟ با باکِ پر میدین یا خالی؟

درود بر حاجی!!:lol:
آقا مگه نمیخاستی اون یوزرتو بدی به من ؟ پَ چی شود;)
بعدشم مرد حسابی از کی تا حالا باجناق ماشین میشه و ژیان فامیل:hmm:

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
نميدم ماشين مثل شورت و مسواك ادم شخصي هست
بار اول كه بگيد نه تا اخر عمر راحتيد

نظر ایشون تایید میشه،بار اول که قاطعانه براش توضیح بدید که اتوموبیل وسله شخصی است و مسئولیت زیادی برای صاحبش داره طرف دیگه ازتون درخواست نمیکنه مگر آدم بی ملاحضه ای باشه.ضمنا میتونید بهش بگید اگر کار مهمیه من خودم میرسونمتون اگر هم که کار مهمی نیست با آزانس،تاکسی یا دیگر وسایل حمل و نقل عمومی بره!:eek:

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
من ماشینم رو به داداشم 100% میدم و اگه اتفاقی هم بیوفته تا آخرش هستم ، به برادر زن هم اگه آدم منطقی اهل جنگولک بازی نباشه میدم ( البته فعلاً ازدواج نکردم ) ، به زن برادر با ترس رو لرز ماشینم رو میدم و سفارش میکنم آروم رانندگی کنه و تا جایی که بتونم خودم کارش رو انجام میدم حالا به هر بهانه ای که شده . باک پر و خالی نداره هر وقت که بخواد با همون وضعیت ماشین رو میبره مگه اینکه بنزین خیل یکمی داشته باشه که خیلی به ندرت پیش میاد آمپر بنزین ماشینم زیر 1/4 باشه

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
منم به کسی بدونم اتفاقی بیوفته مسولیتش به عهده میگیره با کمال میدم
البته به کسی میدم که رانندگیش رو یه بار دیده باشم و اگه ...س دست باشه خیلی راحت بش میگم چون رانندگیت اینهو ادم نیست نمیدم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
تجربه به من نشون داده هروقت به کسی چیزی میدی یا براش کاری میکنی دیگه روش بازه میشه!!
یکی از دوستان بهم گفت در چنین مواقعی یا یک مقدار طرف رو الاف کن تا این کار براش آسون تموم نشه..
یا وقتی جنس رو بهش میدی یا فلان کار رو براش میکنی کلی روش منّت بذار.. (استفاده از عباراتی مثل "اشکالی نداره..یه بار که 100 بار نمیشه" هم خیلی توصیه میشه..)
اینطوری لطفی که شما در حقش می کنید بهتر توی ذهنش ثبت میشه..

ولی..!! ولی!! نگذارید به بار دوم بکشه!! چون روش باز میشه..و زمانی بهش ندادید..یه حرف سنگین بارتون میکنه و میره .. و بدتر از اون , شما از خوب بودن پشیمون میشید!!

در مورد بنزین هم بستگی به طرفم داره
من تمامی اطرافیانم رو در روزهای اول آشنایی به قیمت یه کرایه تاکسی یا کارت شارژ و یا موارد مشابه آنالیز میکنم.. (اصطلاحا اون موقع حاضر میشم باج بدم تا طرفم رو بشناسم)
به هرکدوم که ماشین رو بدم.. مطمئنم یا با همون مقدار بنزین پس میدن و یا اگه برای مدت طولانی تری خواسته بودن باک رو پر میکنن!! (جدی)

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
به این افرادی که شما گفتید 100 درصد میدم. اینا خانواده درجه 1 محسوب میشن. اما به دوست و آشنا تا جایی که بتونم نه. معمولا یه بهانه ای میارم. البته الان که دیگه مثل قدیما نیست ، هرکسی 2-3 تا ماشین داره خودش و 5-6 سالی میشه که هیچکس ازم ماشین نخواسته

در مورد بنزین هم ... اه اه اه اه این گدا بازیها چیه :lol:.یه باک بنزین فوقش 30-40 تومن میشه. طرف که میاد ماشینتو بگیره ، همون چایی و آجیل و میوه و شیرینی که میذاری جلوش بیشتر از 30-40 تومن میشه:D

amirjigar

Registered User
لایک‌ها
1
من به هرکی بدم به خواهر خانمم نمیدم یه بار دادم ماشین به خاک رفت!

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
آی گفتییییییییییییییییییی!!! همین الان ماشینمو داداشم برد :blink: باکشم پر بود! خدا کنه لااقل نصف باکش مونده باشه وقتی برگرده!:(

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
الان که ندارم و بی ماشینم
تو دوستام 1 دونه ، بنده خدا هر سری برده کارواش یا چیزی برا ماشین گرفته :D
خانوادم هم خودم کار نداشته باشم می دم ، کار داشته باشم رک می گم نمی دم
مگر اینکه مثلا پدر آدم کار داشته باشه ، نهایت اینه خودم با اتوبوسی ، تاکسی چیزی می رم
یا مثلا کسی کار واجبی داشته باشه
آدم خسیسی نیستم
بنزین هم نزد هم نزد

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
متاسفانه قسمت نشد که پراید بگیرم ولی خوب بازم راضی ام پولم به پرادو میرسه ، هروقت خریدمش میگم که میدم کسی باش دور بزنه یا نه

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
متاسفانه قسمت نشد که پراید بگیرم ولی خوب بازم راضی ام پولم به پرادو میرسه ، هروقت خریدمش میگم که میدم کسی باش دور بزنه یا نه

بابا پولدار!مایه دار!فهمیدیم وضع مالیت خوبه!مثلا نمیشد اول اتوموبیلو میخریدی بعد نظرتو میگفتی؟:confused:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
بستگی داره برای چی نیاز به ماشین داشته باشن!
اگه مورد مهم باشه به همسایه هم ماشین میدم چه برسه خانواده:D

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
فک کنم اول از این طرف مطرح کنیم بهتره،یعنی خودتون از کسی ماشین میگیرید یا نه ؟
من به چندین دلیل اصلا از فک و فامیل بالاخص ماشین نمیگیرم و تا جایی که بشه اصلا هم درخواست نمیکنم من رو جایی برسونن (مگر اینکه مسیر خودشونم باشه یا واقعا مجبور بشم)حاضرم پول تاکسی و اتوبوس و آژانس بدم اما نگم ماشین بده
اول اینکه ممکنه همون موقع آدم تصادف کنه یا همون لحظه یا مثلا چند وقت بعدش ماشین یه ایرادی پیدا کنه ،آدم کلی خجالت زده میشه،و حتی ممکنه روایط خراب بشه،پس ارزش نداره
و مورد دوم که از اولی هم مهمتره اینه که آدم هرچقد از دیگران کم تر توقع داشته باشه راحت تر زندگی میکنه و کمتر میرنجه

و سوال شما،ماشین من ؟ به کس دیگه بدم ؟؟ عمرا :دی
اصا حرامه
این پسر من که تو آواتار مشاهدش میکنید به جز منو بابام دست کسی به فرمونش نخورده،به رانندگی بابام اطمینان کامل دارم،اما به جز اون،هیچچچچچچ بشرررررر
ولی برعکسش میشه،یعنی من تو خونه از همه ماشین میگیرم،با رغبت هم سوییچ میدن،چون واقعا مراقبت میکنم از ماشینشون،و بهتر از خودشون استفاده میکنم،شده با ماشین بابام مسافرت هم رفتم،تحویلش که دادم از اول بیشتر توش بنزین بوده،تنظیم بادشم کردم !

اینجوری خودم راحت ترم،و صد البته همیشه هم تشکر میکنن
اما به جز خوانواده خودم از کسی ماشین نمیگیرم

nilson

Registered User
لایک‌ها
827

بابا پولدار!مایه دار!فهمیدیم وضع مالیت خوبه!مثلا نمیشد اول اتوموبیلو میخریدی بعد نظرتو میگفتی؟:confused:

مومن ، توجه نکردی میگم پولم به پراید نمیرسه ! بعد میگی مایه دار ؟! دوره بنز و پرادو گذشت ، الان هر کی پراید زیر پاش باشه مایه داره ، بهله :D

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
به خانواده آره ماشین میدم اما به دوست و اینا نه. خانواده فرق داره تا دوست و آشنا.
بابای من همیشه میگفت نه ماشین کسی رو بگیر و نه ماشینتو به کسی بده چون فردا هر مشکلی پیش بیاد میگن فلانی برد فلان کار کرد خراب شد.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
به خانواده آره ماشین میدم اما به دوست و اینا نه. خانواده فرق داره تا دوست و آشنا.
بابای من همیشه میگفت نه ماشین کسی رو بگیر و نه ماشینتو به کسی بده چون فردا هر مشکلی پیش بیاد میگن فلانی برد فلان کار کرد خراب شد.

درود،

اگر بردن و مالیدن چی? مالیدن منظورم تصادف جز/ی هست.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
ما که یه پرایت بیشتر نداریم ؛ موقعی که جوون بودیم و از بابامون میخاستیم نزاش دس بزنیم لیلدود خان که نمیگی آواتارت ینی چی؟!
الان که پرایت رو خریدیم رفتیم صدوخورده ای دادیم کارت نارنجی برا بیمه بدنه ؛ اتفاقاً همین الان آبجیم اومد سوئیچ و مدارک رو داد بهم :blush: آدم باید ببخشه و دل نبنده به چیزی

شدم شد!

بالا