• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قرعه‌كشی سیم كارتهای ثبت نامی

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
قرعه‌كشی سیم كارتهای ثبت نامی تلفن همراه ‌27 فروردین ماه انجام می‌شود

طبق وعده مسوولان شركت مخابرات ایران، قرعه كشی سیم كارتهای ثبت نامی تلفن همراه در سال گذشته ‌27 فروردین ماه انجام و پیش‌بینی شده تا پایان سال ‌85 حدود پنج میلیون سیم كارت توزیع ‌شود. به گزارش موج، پس از قرعه‌كشی سیم كارتهای ثبت نامی در سال گذشته و مشخص شدن اولویتها، واگذاری آنها آغاز خواهد شد.

تا پایان زمان ثبت‌نام هفت میلیون و‌988 هزار نفر برای دریافت سیم کارت در سراسر كشور ثبت‌نام كردند. با ثبت نام بیش از 5/7 میلیون نفر تا تاریخ بیست و هفتم بهمن ماه برای دریافت سیم كارت تلفن همراه، دو هزار و 718 میلیارد و 961 میلیون و 200 هزار تومان نقدینگی از سطح كشور جمع آوری شد.

هم اكنون حدود 9 میلیون مشترك تلفن همراه در كشور وجود دارد كه بیش از 5/3 میلیون نفر این تعداد تنها در استان تهران است.

منبع خبر: موج

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از ie313 :
قرعه‌كشی سیم كارتهای ثبت نامی تلفن همراه ‌27 فروردین ماه انجام می‌شود

طبق وعده مسوولان شركت مخابرات ایران، قرعه كشی سیم كارتهای ثبت نامی تلفن همراه در سال گذشته ‌27 فروردین ماه انجام و پیش‌بینی شده تا پایان سال ‌85 حدود پنج میلیون سیم كارت توزیع ‌شود. به گزارش موج، پس از قرعه‌كشی سیم كارتهای ثبت نامی در سال گذشته و مشخص شدن اولویتها، واگذاری آنها آغاز خواهد شد.

تا پایان زمان ثبت‌نام هفت میلیون و‌988 هزار نفر برای دریافت سیم کارت در سراسر كشور ثبت‌نام كردند. با ثبت نام بیش از 5/7 میلیون نفر تا تاریخ بیست و هفتم بهمن ماه برای دریافت سیم كارت تلفن همراه، دو هزار و 718 میلیارد و 961 میلیون و 200 هزار تومان نقدینگی از سطح كشور جمع آوری شد.

هم اكنون حدود 9 میلیون مشترك تلفن همراه در كشور وجود دارد كه بیش از 5/3 میلیون نفر این تعداد تنها در استان تهران است.

منبع خبر: موج

دوست عزيز مطمئن هستيد 27 فروردين :eek: :eek: ؟؟؟ چون تا اونجائي كه من اطلاع دارم روز 27 ارديبهشت كه روز جهاني مخابرات است اين قرعه كشي انجام ميشه :)

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
یه خبر بد برای همتون دارم

توی این قضیه .. دولت سر همتون رو کلاه کذاشته ...

سیم کارت هایی که اسم نوشتن .. همه اپراتور دوم هستند ...

من وقتی اینو فهمیدم .. واقعا آتیش گرفتم ...

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از afshin_electronic :

منظورتون از اپراتور دوم که ایران سل نیست که؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

اولا كه سر من كلاه نرفته چون من اسم ننوشتم شماره من مال عهد بوقه 091215*****
ثانيا تا اونجائي كه من شنيدم اپراتور دوم كه كارش رديف نشده :)
خبر شما بعيد ميدونم صحيح باشه چون اينا وعده دادند كه بلافاصله شروع به دادن سيم كارتها كنند و با توجه به عدم پيشرفت طرح اپراتور دوم بايد بگم مطمئن باشيد كه اينطور نيست :rolleyes:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
تکذیب میشه اخر خرداد ثبت نام اپراتور دومه که نسبت به این معمولی ها سیم کارتش 150 یا 120 تومنه و هزینه مکالمش هم 1.2 برابر معمولی هاست (تالیا 1.5 برابره)
این شرکت ارتباطات سیار اسمش

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
خبر شما بعيد ميدونم صحيح باشه چون اينا وعده دادند كه بلافاصله شروع به دادن سيم كارتها كنند و با توجه به عدم پيشرفت طرح اپراتور دوم بايد بگم مطمئن باشيد كه اينطور نيست

تکذیب میشه اخر خرداد ثبت نام اپراتور دومه که نسبت به این معمولی ها سیم کارتش 150 یا 120 تومنه و هزینه مکالمش هم 1.2 برابر معمولی هاست (تالیا 1.5 برابره)
این شرکت ارتباطات سیار اسمش

مطمئنید !!!!

منبع خبر من تقریبا معتبره .. ( و البته طبق معمول خواست که نامش فاش نشود )

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
البته خبر یکم جدیده :D
یکشنبه، ۷ اسفندماه ۱۳۸۴

خبرگزاري فارس: معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از تعيين كدهاي 0935 و 0936براي سيم‌كارت‌هاي تلفن همراه اپراتور دوم كه از خرداد و تير ماه سال آينده واگذار خواهد شد، خبر داد.

معصوم فرديس در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به برگزاري جلسه‌اي بين وزارت ارتباطات با مسئولان شركت ارتباطات سيار ايران‌سل در هفته جاري اظهارداشت: در اين جلسه در چارچوب پروانه صادر شده به ايرانسل و كارهاي اجرايي و انجام شده توسط ايرانسل بحث شد. وي در ادامه تمهيدات وزارت ارتباطات در خصوص اختصاص لينك‌هاي بين شهري به اپراتور دوم، كدهاي اپراتور دوم، شماره‌گذاري شبكه و معرفي نقاط تماس استاني را ازجمله محمورهاي مورد بحث در اين جلسه بيان كرد.

گزارش خبرنگار فارس حاكي است: طبق برنامه‌ريزي شركت ارتباطات سيار ايرانسل، بايد پس از 9 ماه اولين سري سيم‌كارت‌هاي اپراتور دوم تلفن همراه واگذار شود. ‌در ارديبهشت ماه سال 85 شركت ارتباطات سيار ايرانسل موظف به واگذاري سيم‌كارت‌هاي اپراتور دوم تلفن همراه براي انجام آزمايش‌هاي كيفي شبكه به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات شده است.
قرار است پس از انجام اين آزمايشات كار ثبت نام و واگذاري سيم‌كارت‌هاي اپراتور دوم آغاز شود. در دور نخست واگذاري‌ها در پنج روز كاري در استان ها و در هفت روز كاري نيز در شهرستان‌ها ثبت نام آغاز و پس از اين مدت ثبت نام كنندگان سيم كارتهاي خود را تحويل خواهند گرفت.

‌در دور دوم واگذاري‌ها (شش ماه دوم) نيز در مراكز استانها و شهرستان‌ها به ترتيب در مدت سه و پنج روز، كار ثبت نام سيم‌كارت‌ها انجام خواهد شد. اگر شركت ارتباطات سيار ايرانسل نتواند به تعهدات خود عمل كند، بايد خسارت ثبت نام كنندگان پرداخت كند.
تكنولوژي اپراتور دوم تلفن همراه كه شركت MTN آفريقاي جنوبي صاحب ليسانس آن است، 75/2 مي‌باشد و مي‌تواند در صورت كشش بازار تا 46 نوع سرويس را ارائه كند.

ITNA

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مطمئنید !!!!

منبع خبر من تقریبا معتبره .. ( و البته طبق معمول خواست که نامش فاش نشود )

مطمئن باش شك هم نكن :)
ولي در مورد اپراتور دوم بعيد به نظر ميرسه تا اون تاريخي هم كه گفتند بتونند كارارو راست و ريست كنند و لي بهرحال قضيه كاملا منتفيه :rolleyes:

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
با توضیحات مهرزاد .. کاملا قانع شدم ...

مثل اینکه منبع خبری معتبر من .. خالی بند یا نا آگاه از آب در اومد ....

کلی خوشحال شدم .. آخه 4 تا اسم نوشته بودم ...

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با توضیحات مهرزاد .. کاملا قانع شدم ...

مثل اینکه منبع خبری معتبر من .. خالی بند یا نا آگاه از آب در اومد ....

کلی خوشحال شدم .. آخه 4 تا اسم نوشته بودم ...

مباركه ;) فقط فكر كنم پيش شماره ها عوض بشه :rolleyes: يعني ايندفعه با پيش شماره 7 شروع بشه ;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Sony Ericsson!! :
همون 27 فروردین برای قرعه کشی صحیح هست. بابا 100 دفعه تو همه اخبار شبکه ها گفتن..چطور نشنیدین؟؟

نه موضوع اپراتور دوم بود که حل شد
27 روز موعود :rolleyes:

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
همون 27 فروردین برای قرعه کشی صحیح هست. بابا 100 دفعه تو همه اخبار شبکه ها گفتن..چطور نشنیدین؟؟

آخه یه فیش دیگه به تلویزیون وصله:D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

حالا سوني اريكسون جان چرا ميزني :lol: من فكر كردم روز جهاني مخابرات اين كارو ميكنند يعني 27 ارديبهشت :)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از 3soot :
حالا سوني اريكسون جان چرا ميزني :lol: من فكر كردم روز جهاني مخابرات اين كارو ميكنند يعني 27 ارديبهشت :)
:D :D :lol:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
نه بابا تلويزيون گفت از 30 شروع ميكنيم دادن 30 فروردين

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
موبایل

عجب