• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قسمتی از ارباب حلقه ها

Ahmadinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود دوستان :cool:
مدت جدیدیست که به خواندن کتاب های تخیلی علاقمند شدم :rolleyes: کتابی که در حال حاضر مطالعه می نمایم جلد دوم ارباب حلقه هاست به نام دو برج :cool:
مشکل من در حال حاضر این هست که به صفحه 504 رسیدم اما از این صفحه دوباره از صفحه 481 صفحات تکرار شده است ! :blink: و تا صفحه 504 این تکرار ادامه دارد و به یکباره داستان از صفحه 529 شروع میشود ! حتما می دانید که از دست دادن 25 صفحه از یک کتاب کاملا آدم را گیج می کند :wacko:
آیا کسی از دوستان کتاب دوم ارباب حلقه ها به نام دو برج را دارد ؟
می توانید آن 25 برگه را برای من اسکن کنید ؟
با تشکر از لطف شما :)

Ahmadinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راهبرهای محترم اگر جای درستی درخواست نداده ام لطفا موضوع را منتقل کنید به بخش صحیح

shervin_r

Registered User
لایک‌ها
5
خب شما میتونی بری از همون کتابفروشی که این کتاب رو خریدی کتاب رو تعویض کنی، یا اینکه دوباره از جای دیگه بخری

Ahmadinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی شما میگویید برای بیست صفحه من هفت هزار تومان بپردازم و یک کتاب دیگر تهیه کنم ؟
به نظر شما منطقی است ؟
نکته بعدی اینکه متاسفانه کتاب را در نمایشگاه کتاب امسال خریداری نموده ام و دسترسی به فروشنده ندارم :(

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
برو کتابخونه اون چند صفحه رو بخون . یا اگه زبانت خوبه از اینترنت اصلیشو دان کن .

shervin_r

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی شما میگویید برای بیست صفحه من هفت هزار تومان بپردازم و یک کتاب دیگر تهیه کنم ؟
به نظر شما منطقی است ؟

چرا که نه؟ اگر واقعا" این کتاب براتون ارزش داره و تو کف موندید برید دوباره هزینه کنید و بخرید !
در کل بعید میدونم کسی بشینه براتون 25 صفحه اسکن کنه، تنها راهش خرید مجدد کتابه! البته من امیدوارم همچین شخصی پیدا بشه که این کتاب رو داشته باشه و وقت بذاره و براتون اسکن کنه
موفق باشید

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
تا اونجا که یادمه ای بوکش ترجمه شده برای دانلود هست سرچ کن

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
بائس PDF ترجمه فارسیش تو نت گیر بیاد...

از طرفی گیریم که یکی هم این کتاب رو داشته باشه. شاید ناشر و سال چاپ و ... اش با مال شما متفاوت باشه و ندونه دقیقاً شما کجای داستانی. ضمناً کلاً فکر نکنم کسی حاضر باشه 25 صفحه رو بیاد برای کس دیگری اسکن کنه

fariddelaram

Registered User
لایک‌ها
6
من این کتاب را خوندم حیف که الان در دسترسم نیست وگرنه تقدیم میکردم
اگه دوست داری بگو تا اون قسمت از داستان را برات تعریف کنم بعد برو ادامشو بخون:D

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
به نظر شما منطقی است ؟
نکته بعدی اینکه متاسفانه کتاب را در نمایشگاه کتاب امسال خریداری نموده ام و دسترسی به فروشنده ندارم :(

به نمایشگاه دسترسی ندارید! به انتشارات ش که دسترسی دارید! انتشارات رو پیدا کنید ..کتاب رو ببرید و عوض کنید!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اول رفتم تو این لینک که کارم بی فایده نباشه
زبان این کتاب ها فارسی نیست
EN

در کل بعید میدونم کسی بشینه براتون 25 صفحه اسکن کنه، تنها راهش خرید مجدد کتابه! البته من امیدوارم همچین شخصی پیدا بشه که این کتاب رو داشته باشه و وقت بذاره و براتون اسکن کنه
موفق باشید

ضمناً کلاً فکر نکنم کسی حاضر باشه 25 صفحه رو بیاد برای کس دیگری اسکن کنه

من بعد از خوندن این دو تا پست به این نتیجه رسیدم برم و صفحات رو براتون اسکن کنم
یک زمانی تو پی تی همه دوست داشتن و علاقه داشتن مشکلات دیگران رو حل کنن اما الان مثل اینکه این موضوع تبدیل شده به رویا
کمی صبر کنید تا اسکن کنم ...

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
من بعد از خوندن این دو تا پست به این نتیجه رسیدم برم و صفحات رو براتون اسکن کنم
یک زمانی تو پی تی همه دوست داشتن و علاقه داشتن مشکلات دیگران رو حل کنن اما الان مثل اینکه این موضوع تبدیل شده به رویا
کمی صبر کنید تا اسکن کنم ...

درود

واقعا بايد به شما آفرين گفت كه همچنان يكي از كساني هستيد كه مايلند مشكلات ديگران رو حل كنن! بله حق با شماست؛ مثل اينكه مدتيه اين موضوع به رويا تبديل شده براي خيليها. همين سال گذشته بنده با كمك يكي از دوستان تونستم ردي از يكي از كتابهايي كه اين همه سال در جستجوش بودم پيدا كنم اما وقتي به كاربري كه به نسخه اي از اون كتاب واقعا كمياب دسترسي داشت پيشنهاد دادم كه يك كپي يا اسكن از صفحاتش رو به هر بهايي كه مورد نظر ايشان باشه خريداري كنم، نه تنها پاسخي ندادند بلكه هر چه از اون كتاب تا اون زمان روي سايت قرار داد ه بودند رو هم به طور كامل برداشتند!!! :eek:

ptuser2011

Registered User
لایک‌ها
17
خیلی کار خوبی کردین کمک کردین. باید این فرهنگ دوباره باب بشه. ما غیر از همدیگه چه کسی رو داریم؟:)

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
ما غیر از همدیگه چه کسی رو داریم؟

نایب بر حق امام زمان رو

همين سال گذشته بنده با كمك يكي از دوستان تونستم ردي از يكي از كتابهايي كه اين همه سال در جستجوش بودم پيدا كنم اما وقتي به كاربري كه به نسخه اي از اون كتاب واقعا كمياب دسترسي داشت پيشنهاد دادم كه يك كپي يا اسكن از صفحاتش رو به هر بهايي كه مورد نظر ايشان باشه خريداري كنم، نه تنها پاسخي ندادند بلكه هر چه از اون كتاب تا اون زمان روي سايت قرار داد ه بودند رو هم به طور كامل برداشتند!!! :eek:

عجب آدمایی پیدا میشن...! حالا چه کتابی بود؟

پ.ن.: میگفتی جوانان غیورپرور پی تی بریزن سایت طرفو بیارن پاین، خودشم پیدا کنن کتابو از حلقش بکشن بیرون بدن بهت، بعد در محکومیت جنایات **** صهیونیستی یارو رو آتیشش بزنن... :D

Ahmadinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به این مورد فکر نکرده بودم

معتقدم خرید مجدد راهی غیر منطقیست

بلی
بسیار جستجو کردم اما تمام نسخه ها به زبان اصلی بود و آنهایی که به زبان فارسی بود لینک هاشون غیر فعال بود

من این کتاب را خوندم حیف که الان در دسترسم نیست وگرنه تقدیم میکردم
اگه دوست داری بگو تا اون قسمت از داستان را برات تعریف کنم بعد برو ادامشو بخون
]
متشکر از شما

متاسفانه به مانند اکثر سایتها زبان این کتاب فارسی نیست

به نمایشگاه دسترسی ندارید! به انتشارات ش که دسترسی دارید! انتشارات رو پیدا کنید ..کتاب رو ببرید و عوض کنید!

شما طوری صحبت می کنید که گویی خطایی بزرگ از بنده سر زده
بنده از شما بابت مشکلی که با ایجاد این موضوع بوجود آورده ام عذرخواهی می کنم

[=Yousef;3937884]از صفحه 504 تا 529 رو پیوست کردم
موفق باشید

مشاهده پیوست 77882

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
حیف که پی تی دکمه تشکر نداره

واقعا ممنون از مدیریت دلسوزانه شما

خیلی کار خوبی کردین کمک کردین. باید این فرهنگ دوباره باب بشه. ما غیر از همدیگه چه کسی رو داریم؟:)

درود

واقعا بايد به شما آفرين گفت كه همچنان يكي از كساني هستيد كه مايلند مشكلات ديگران رو حل كنن! بله حق با شماست؛ مثل اينكه مدتيه اين موضوع به رويا تبديل شده براي خيليها. همين سال گذشته بنده با كمك يكي از دوستان تونستم ردي از يكي از كتابهايي كه اين همه سال در جستجوش بودم پيدا كنم اما وقتي به كاربري كه به نسخه اي از اون كتاب واقعا كمياب دسترسي داشت پيشنهاد دادم كه يك كپي يا اسكن از صفحاتش رو به هر بهايي كه مورد نظر ايشان باشه خريداري كنم، نه تنها پاسخي ندادند بلكه هر چه از اون كتاب تا اون زمان روي سايت قرار داد ه بودند رو هم به طور كامل برداشتند!!! :eek:

دیگه انقدرها هم کار بزرگی نبود :D
چه کتابی بود حالا؟
من کتاب زیاد دارم توی کتابخونم
شاید فرجی شد

Ahmadinejad @

خب واقعا درد بدی هست که توی یک کتاب اونم مانند این کتاب ها که هر صفحش یک نکته جدید و یک اسم تازه و شخصیت جدید داره، آدم نتونه صفحاتی رو بخونه
هیچ کمک کردنی بی پاسخ نیست
منم روزی توی انجمن های مختلف اولین تاپیکی که میزدم یا سوال بود یا روش حل یک مشکل
به قول قدیمی ها که میگن دیگران کاشتند ما خوردیم، ما بکاریم دگران بخوردند
انقدر دوستان زیادی مشکلات من رو حل کردن و به سوالات من جواب دادن که آمارش الان دستم نیست
خوشحال میشم بتونم گوشه ای از اون دوستی هایی که در حق من شده الان جبران کنم
در مورد اون پیامی که به شما شده
اگر فکر می کنید کاری از دست مدیران پی تی بر میاد اون پیام رو ریپورت کنید تا رسیدگی بشه
موفق باشید

بالا