• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قضيه ي نتورك اكسپورتر چيه؟؟

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
يكي زنگ زد به من مي گه نتورك اكسپورتر مال رفيق بابايي هست و خلاصه براي 3 به 3 مبلغ 60 درصد پول سرمايه گذاري رو مي ده و اولين شركت داراي مجوز رسمي و مجوز فعاليت هست آدرس وبلاگش هم www.psgroup.blogfa.com هست ولي چيزي توش نزاشته خلاصه مي خواستم بدونم قضيه ي اين شركت چيه؟واقعيت داره يا نه؟كارش درسته يا نه؟ مي گه از تاريخ 1/5/84 مجوز گرفته

با تشكر
باي

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از valizadeh4 :
سلام دوستان
يكي زنگ زد به من مي گه نتورك اكسپورتر مال رفيق بابايي هست و خلاصه براي 3 به 3 مبلغ 60 درصد پول سرمايه گذاري رو مي ده و اولين شركت داراي مجوز رسمي و مجوز فعاليت هست آدرس وبلاگش هم www.psgroup.blogfa.com هست ولي چيزي توش نزاشته خلاصه مي خواستم بدونم قضيه ي اين شركت چيه؟واقعيت داره يا نه؟كارش درسته يا نه؟ مي گه از تاريخ 1/5/84 مجوز گرفته

با تشكر
باي

سلام
اون وقت هنوز یک دومین درست و حسابی نداره هنوز؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از egold4ucom :
سلام
اون وقت هنوز یک دومین درست و حسابی نداره هنوز؟
همینو بگو
بعد از اینکه بابایی باعث رشد نتورک در ایران شد و شرکتش موفق شد خیلی از کسانی چشم دیدنش رو نداشتن از این جوجه نتورکها زیاد درست کردن
بهتون پیشنهاد میکنم زیاد دنبال نتورکهای ختلف نباشید بلکه بین نتورکها بهترین رو انتخاب کنید و کار کنید
فقط موضوع نتورک نیست در کشور ما هر کی میخواد کار کنه مثلا مغازه باز کنه اول یک شغل رو انتخاب میکنه سختی اول کار خستش میکنه و به جای اینکه تلاش کنه چشمش میافته به کارهای دیگه که دارند خوب کار میکنند بعد شغلشو عوض میکنه میبینه همون آش و همون کاسه است . در واقع مرغ همسایه غازه

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از saeid.z :
همینو بگو
بعد از اینکه بابایی باعث رشد نتورک در ایران شد و شرکتش موفق شد خیلی از کسانی چشم دیدنش رو نداشتن از این جوجه نتورکها زیاد درست کردن
بهتون پیشنهاد میکنم زیاد دنبال نتورکهای ختلف نباشید بلکه بین نتورکها بهترین رو انتخاب کنید و کار کنید
فقط موضوع نتورک نیست در کشور ما هر کی میخواد کار کنه مثلا مغازه باز کنه اول یک شغل رو انتخاب میکنه سختی اول کار خستش میکنه و به جای اینکه تلاش کنه چشمش میافته به کارهای دیگه که دارند خوب کار میکنند بعد شغلشو عوض میکنه میبینه همون آش و همون کاسه است . در واقع مرغ همسایه غازه
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif
nervous.gif

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من يه دو روزي نبودم رفته بودم شهرستان(گناوه) وست ويژن رو اونجا رونق بدم كه موفق شدم با تشكر از شما

باي

بالا