• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قضیه این WLAN چی هست ؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اقا من گوشیم n958g
دیروز دیدم نوشته WLAN found
همیشه می زد NO WLAN FOUND
بعد من رو WEB رفتم و تونستم سایت ها را باز کنم

سیم کارتم همراهه اوله
این اینترنته از کجا آمده ؟؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
Wlan چیزی جدا از اینترنت سیم کارت یا همون GPRS هست....Wlan در واقع اینترنت بی سیم هست..تو یکسری جاها مثل فرودگاه ها و محل های عمومی مثل مجتمع پایتخت به صورت مجانی ارایه میشه...حتما جایی بودین که Wlan مجانی بوده...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
عجیبه که آزاد بوده !

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اقا من گوشیم n958g
دیروز دیدم نوشته WLAN found
همیشه می زد NO WLAN FOUND
بعد من رو WEB رفتم و تونستم سایت ها را باز کنم

سیم کارتم همراهه اوله
این اینترنته از کجا آمده ؟؟؟؟

کجا بودی آقا ؟:)

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
Wlan چیزی جدا از اینترنت سیم کارت یا همون GPRS هست....Wlan در واقع اینترنت بی سیم هست..تو یکسری جاها مثل فرودگاه ها و محل های عمومی مثل مجتمع پایتخت به صورت مجانی ارایه میشه...حتما جایی بودین که Wlan مجانی بوده...

تو خانه که هستم می زنه WLAN FOUND , چند تا شرکت اطراف خانه هست امکان داره که از طرف اونا باشه ؟

اگر از این اینترنته استفاده کنیم بعدا دردسر نشه , یا از مخابرات یه قبضه 200 هزار تومانی نیاد برامون که شما از سرویس اینترنت استفاده کردید
یا اگر از شرکت های اطراف هست , متوجه نمی شوند کی به اینترنتشون وصل شده , مثلا شماره موبایل من نمی افته ؟

یا سایتهایی که من بازدید می کنم , یا اگر ایمیلم را چک کنم اطلاعاتم برای آنها ارسال نمی شه ؟

خلاصه اگر بی خطر و مجانی هست استفاده کنیم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چه خونه خوبی دارید...کاشکی نزدیک ما هم بود...

نه اقا از نظر مخابرات که هیچ مشکلی نیست...اصلا مخابرات متوجه نمیشه...

از نظر اون شرکت ها بستگی داره...ممکنه اگر خیلی دانلود کنید متوجه بشن البته نمیفهمن شماره موبایلتون چنده یا کجا هستین ها......میتونن ببینن چه سایت هایی رفتین و مثلا برای کارمندهاشون پسورد بزارن...ولی اگه برای کار های سبک وبگردی استفاده کنید احتمالا نمیفهمن...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
نه بابا فکر نکنم بفهمن ، چون شرکت هستند احتمال میدن که کارمنداشون استفاده می کنن
برو حالش رو ببر :D
فقط بعضی مواقع می تونن نوع موبایل رو بفهمن

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
تو خانه که هستم می زنه WLAN FOUND , چند تا شرکت اطراف خانه هست امکان داره که از طرف اونا باشه ؟

اگر از این اینترنته استفاده کنیم بعدا دردسر نشه , یا از مخابرات یه قبضه 200 هزار تومانی نیاد برامون که شما از سرویس اینترنت استفاده کردید
یا اگر از شرکت های اطراف هست , متوجه نمی شوند کی به اینترنتشون وصل شده , مثلا شماره موبایل من نمی افته ؟

یا سایتهایی که من بازدید می کنم , یا اگر ایمیلم را چک کنم اطلاعاتم برای آنها ارسال نمی شه ؟

خلاصه اگر بی خطر و مجانی هست استفاده کنیم

خدا شانش بده....
برو حالشو ببر!:lol:

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
یه چند روزی بود که دیدم سرعت اینترنت کم شده....گفتم حتما دوباره داتک قاطی کرده!!
بعد چند روز...یهو گفتم نکنه کسی وصله به روتر و داره اینترنت میگیره...سرچ کردم، دیدم بله! یکی وصله و داره همینجوری دانلود میکنه!!
خلاصه مجبورمون کردن که روش پسورد بذاریم...اگه دانلود نمیکرد و فقط از وب گردیش استفاده میکرد..الان داشت به راحتی استفاده میکرد!
حالا شما هم مواظب باش که کسی متوجه نشه...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
استفاده کن حالشو ببر نترس هیچکی نمی فهمه و قبضی هم نمیاد برات (اگر هم بفهمند فقط میتونند ببندند که نتونی دیگه استفاده کنی)!
در ضمن اون گزینه, توی تنظیماتش میشه تنظیم کرد هر چند دقیقه اسکن کنه یا اینکه اصلا اسکن نکنه. چون فعال بودنش توی عمر باتری تاثیر داره.

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
يك زماني احترامي كه براي هم قايل بوديم تنها نكته مثبتي بود كه براي ما ايراني ها مونده بود ! البته بعضي ها اين رو دين و اعتقاد هم اسم مي بردن
از كجا معلوم مودم ADSL اكسس پوينت دار يكي از همسايه ها كه رووي ADSL محدوديت دارش هست نباشه،‌در حقيقت استفاده كني بعضي ها بهش مي گن حق مردم خوردن يا يك همچين چيزي !
توو خوشبينانه ترين حالت نامحدود يك شركت دولتي باشه ... باز هم نمي دونم ما حق داريم استفاده كنيم يا نه ...

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
قضیه این مودما چیه مرتضی؟ همه ADSL ها اینطوره

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
نه نه
مودم هاش از 75 تومن به بالاست
هم مودم ADSL هست هم بعضي ها چند پورتي هاب دارن، هم براي شبكه بيسيم ... مودم خودم الان صرفا USB هست، جون مي ده براي زمان برق رفتن و لپ تاپ و ... اما مي خوام يكي از اينها هم بخرم هابي كه خونه گذاشتم را بردارم 2 تا لپ تاپ ها هم راحت بشن ...

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
يك زماني احترامي كه براي هم قايل بوديم تنها نكته مثبتي بود كه براي ما ايراني ها مونده بود ! البته بعضي ها اين رو دين و اعتقاد هم اسم مي بردن
از كجا معلوم مودم ADSL اكسس پوينت دار يكي از همسايه ها كه رووي ADSL محدوديت دارش هست نباشه،‌در حقيقت استفاده كني بعضي ها بهش مي گن حق مردم خوردن يا يك همچين چيزي !
توو خوشبينانه ترين حالت نامحدود يك شركت دولتي باشه ... باز هم نمي دونم ما حق داريم استفاده كنيم يا نه ...

ای بابا این حرفها چیه!!
ما که اینجا راحت از network های wireless ملت استفاده میکنیم حالشم میبریم:blush:
تازه یه بار اومدم router مال یه دونه از این network هارو که نمیدونم اصلا کجای ساختمون بود و مال کی بود, firmware شو اپدیت کنم واسه بنده خدا! بعد یه هو وسطش دیدم گیر کردو خلاصه brick شد! چون موقع اپدیت شدن همه چراغاش شروع میکنه به چشمک زدن بعد صاحب router یحتمل فکر کرده داره router خراب میشه! اومده وسط اپدیت خاموشش کرده!
هیچ وقت هم دیگه ندیدم اون network بیاد بالا!!
خلاصه اومدیم خوبی کنیم زدیم brick کردیمش:rolleyes:

بالا