• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قضیه هاست دی ال چیه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
سلام

دوستان میخواستم ببینم قضیه هاست دی ال چی هستش ؟
خیلی از سایت هایی که بازدید بالایی دارند توسط این هاست پشتیبانی میشن در صورتی که خبری از پلن های وی پی اس و سرور اختصاصی نیست
حالت هاست اشتراکی هستش درسته ؟
ولی فرقی نداره بازدیدت چقدر باشه اونا پشتیبانیت میکنند مثل هاست اشتراکی درسته ؟
یعنی پشتیبانی و این چیزا با خودشون هست ؟

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
ببين هاست دي ال اينطوريه
خود سايت ها از فايلها سايت هاي مركز دانلود جدا هستش
براي سايتت يه هاست ميگيري و چون لايت اسپيد كانفيگ شده و تميز روش نصبه سرعت لود سايتت عاليه و پشتيباني خوبي هم دارن
اگر مركز دانلودي خوب بايد گزينه فضا براي مركز دانلود بري و حجمت رو انتخاب كني و بخري
چون تيمشون واقعا قوي هستش معروف شده و پشتيباني خوبي داره

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
چرا قیمت رو نذاشتند؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چرا قیمت رو نذاشتند؟
اینو بخون سید جان :دی
http://www.hostdl.com/?cat=news&item=detail&newsid=20

شرایط جدید خدمات میزبانی سایت
بسمه تعالی

همانطور که مستحضر هستید هدف گزاری اصلی HostDL ارائه خدمات نوین و با کیفیت به سایت های بزرگ، پر بازدید و پر ازدحام ایرانی بوده و در همین راستا اقدام به سرمایه گذاری گسترده و تهیه سرورهای قدرتمند و پرهزینه نموده است.

حال با بروز مشکلات اخیر و کاهش تعداد سرورها، با درنظر گرفتن محدودیت های جدید، تعرفه ها و شیوه پذیرش سفارشات نیز دستخوش تغییراتی شده است.

بدین وسیله اعلام می دارد مطابق با سیاست گزاری های HostDL و در جهت حفظ کیفیت و رضایتمندی مشتریان گرامی از خدمات، کف تعرفه های سایت تغییر یافته، لذا از پذیرش تعرفه های ابتدای قبلی سرویس های سایت (پلن های WS) معذوریم. و از این پس سفارش هاست سایت از طریق فرم مربوطه امکانپذیر می باشد.

لازم به ذکر است در خصوص خدمات ویژه دانلود (پلن های DL) هیچگونه تغییری صورت نگرفته و خدمات با همان تعرفه های قبل ارائه می گردد.

با احترام فراون

مدیریت HostDL

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
اینا هم بنده خدا هم از بس گفتن خوبه همه هجوم اووردن روشون کل سروراشون ترکید

الانم پول یه سرور رو میگیرن و هاست میدن بهتون

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام
دوست گرامی هاست دی ال تعداد محدود سایت را روی یک سرور می آورد و تقریبا منیج سرورشون اختصاصی و ویژه سایت های پر بازدید هست و سایت را به صورت یکتا میزبانی می کنند که این با سرور های اشتراکی متفاوت هست مثل ما این صفحه را ببنید
http://www.parmishost.com/host-download.htm

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
لووول!چه جو گرفتشون!خداییش من حاضر نیستم رو همچین هاستینگی برم!بگو ماهی هزار تومن!یه جور توهین به مشتریه!

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
خدمات و ساپورت بسیار عالی و خوبی دارند سرعت بالای سرور و امنیت بالا و ساپورت عالی و اطلاعات بالای تیم فنی در رسیدگی به مشکل شما حایز اهمیت هست.
بعضی وقتها حتی مشکل سایت شما رو که اشکال از برنامه نویسی هست اینها خودشون بر اساس دانش فنی بالا حل میکنند.بدون هیچگونه هزینه

دو ماه مشکلاتی داشتند و سرویس رو کنسل کردند افرادی مثل من که بازدید بالایی دارند
واقعا دچار مشکل شده بودند.
یا باید vps میگیرفتیم که باز فرقی نمیکنه
وی پی اس هم همینجوری که نمیشه!
کانفیگ عالی میخواد هم برای کاربری مورد نیاز و هم امنیتی.. که خودش یک تخصص حساب میشه! و مثلا باید شما هزینه سی پنل هم بدید.. هواستون هم به وی پی اس باشه و کلا برای خودتون یک دردسر 24 ساعته میسازید!که هزینه بیشتری هم باید بپردازید!

به هر حال من 3 هاستینگ دیگه ایرانی رو هم در این مدت تست کردم
که همگی ادعای تضمین داستند ولی به نسبت هاست دی ال افتضاح کامل بودند.

در ایران متاسفانه از کار خوب دفاع نمیشه
و بیشتر قصد تخریب الکی وجود داره
شما در انجمنهای هاستینگ جستجو کنید ببینید در 2 ماهی که هاست دی ال مشکل داشت چند وبمستر از انتقال سایت به بقیه هاستینگها دچار ضرر و زیان و اعصاب خوردی شده بودند.
:blush:

هاست دی ال در ایران یک استثناست..
یاد بگیریم به کار خوب و حرفه ای احترام بگذاریم :blush:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
ممنون بابت راهنمایی

فقط یه چیزی اگه یه سایتی میزان مصرفش از منابع ( سی پی یو و رم ) بالا باشه بازم اینا سایتو ساپورت میکنند ؟؟؟

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون بابت راهنمایی

فقط یه چیزی اگه یه سایتی میزان مصرفش از منابع ( سی پی یو و رم ) بالا باشه بازم اینا سایتو ساپورت میکنند ؟؟؟
100%
شما درخواست بدید
راهنمایی میکنند
اصولا هاست دی ال برای سایتهای مهم با اپتایم بالا و یا مصرف منابع بالای سرور که نیاز به vps یا سرور داشته باشه.سرویس میده
دوست خوبمون پارمیس هاست هم مثل اینکه در این زمینه سرویسی ارایه میدند برای سایتهای پربازدید ولی بنده شخصا تست نکردم
موفق باشید

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام
کللیه حرف های دوستمون OurPars تایید می شود ولی این طور هم نیست که هاست دی ال فقط بتونه سایت ها را میزبانی کنه اگر وب سایتی مشکل اسکریپت نداشته باشه با یک کانفیگ مناسب میشه اونا میزبانی کرد بعد از جریان هاست دی ال ما تا به حال 4 تا سرور کانفیگ کردیم جهت هاست های ترافیک بالا که این نشون میده تنها هاست دی ال نیست که این کارا میکنه ولی در کل این را قبول دارم که کار و ساپورتشون واقعا عالی هست

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
100%
شما درخواست بدید
راهنمایی میکنند
اصولا هاست دی ال برای سایتهای مهم با اپتایم بالا و یا مصرف منابع بالای سرور که نیاز به vps یا سرور داشته باشه.سرویس میده
دوست خوبمون پارمیس هاست هم مثل اینکه در این زمینه سرویسی ارایه میدند برای سایتهای پربازدید ولی بنده شخصا تست نکردم
موفق باشید

خیلی بزرگش کردید ... البته حق هم دارید ! وقتی یک هاست برای تغییر سرور 1 هفته وقت مشتری رو می گیره (سایت کاملا دان هست) و این دسته هاست ها زیاد هم هستند ، شما هم حق داری این طوری همه رو با یه چوب بزنی ... اما این طور نیست که هاست دی ال فقط یک استثنا باشه .

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
شرکتهای هاستینگ عزیز
من شخصا نظرمو گفتم و تجربه شخصی و شخصا یک استفاده کننده از این شرکت هستم.
در مورد پارمیس هاستینگ هم بالا عرض کردم من سرویس شما رو تست نکردم.
سرویسهای مشابهی بود در هاستینگهای دیگه که ادعای زیادی رو داشتند و اکثرا هم در فروم وبهاستینگ تالک فعال هستند ولی جز ضرر و زیان و اعصاب خوردی نه تنها برای من برای سایر وبمسترها هم پیش اوردند.
بنده هم که هاست دی ال پسرخاله من نیست. در همین فروم یکبار حدود 3 سال پیش بحثی شد. من علاقه منتد شدم تست کنم و تست هم شد که در اینجا نظرم رو دقیق و شفاف اعلام کردم.
شماها هم اگر سرویستون خوب باشه و دوستان بیشتری سرویس شما رو تست کنند..مسلما کسانی مثل من پیدا خواهند شد که از سرویس شما تعریف کنند.

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
شرکتهای هاستینگ عزیز
من شخصا نظرمو گفتم و تجربه شخصی و شخصا یک استفاده کننده از این شرکت هستم.
در مورد پارمیس هاستینگ هم بالا عرض کردم من سرویس شما رو تست نکردم.
سرویسهای مشابهی بود در هاستینگهای دیگه که ادعای زیادی رو داشتند و اکثرا هم در فروم وبهاستینگ تالک فعال هستند ولی جز ضرر و زیان و اعصاب خوردی نه تنها برای من برای سایر وبمسترها هم پیش اوردند.
بنده هم که هاست دی ال پسرخاله من نیست. در همین فروم یکبار حدود 3 سال پیش بحثی شد. من علاقه منتد شدم تست کنم و تست هم شد که در اینجا نظرم رو دقیق و شفاف اعلام کردم.
شماها هم اگر سرویستون خوب باشه و دوستان بیشتری سرویس شما رو تست کنند..مسلما کسانی مثل من پیدا خواهند شد که از سرویس شما تعریف کنند.

من چندین سال هست که تو نت هستم و یک سه سالی هم هست که تو کار هاستینگ ام ، نتیجه من از معیار های خرید اغلب کاربران :

1. کاربران یا نگاه می کنند که چند تا سایت معروف کجا هاستشون هست .
2. اگه پولشون رسید که می رند از گروه 1 خرید می کنند ، اگه نرسید می رند دنبال یه جای ارزون !

نمونه اش خود شما ، من از خیلی وقت پیش با شما ارتباط داشتم ؛ حتی تلفنی هم با هم صحبت کردیم ، چرا شما که همه جا رو تست کردید ، با اینکه ما پیشنهاد دادیم 1 ماه تستی نیومدید از ما خرید نکردید ؟ چون قیمت ما تقریبا بالا بود ! رفتید از چند تا درجه چندم خرید کردید ، کسایی که تو وب هاستینگ تالک هستند ، جز چند نفرشون اغلبا اصلا اینکاره نیستند . بعد مثلا شما می ایی مقایسه می کنید !

تو ایران اصلا چیزی به نام آپتایم ، اورلود و کیفیت و بک آپ اصلا برای کاربر اهمیت نداره ، اهمیت داره اما وقتی ارزون باشه ! برای همین هیچ شرکت هاستی لیست آپتایم سرورهاش تو سایتش نیست ! حتی خیلی ها وضیعت سرور رو از تو سی پنل کاربران پاک می کنند تا کاربر یه وقت اورلود های متوالی رو نبینه !

من کاربری دارم که برای 1 گیگ هاست 190 هزار تومان به ما..هاست داده ، چون فلان سایت معروف رو داشته پشتیبانی می کرده ! بعد هم تنها چیزی که ندیده کیفیت بوده .

حرف برای گفتن زیاده ... اما کو گوش شنوا ....

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
من چندین سال هست که تو نت هستم و یک سه سالی هم هست که تو کار هاستینگ ام ، نتیجه من از معیار های خرید اغلب کاربران :

1. کاربران یا نگاه می کنند که چند تا سایت معروف کجا هاستشون هست .
2. اگه پولشون رسید که می رند از گروه 1 خرید می کنند ، اگه نرسید می رند دنبال یه جای ارزون !

نمونه اش خود شما ، من از خیلی وقت پیش با شما ارتباط داشتم ؛ حتی تلفنی هم با هم صحبت کردیم ، چرا شما که همه جا رو تست کردید ، با اینکه ما پیشنهاد دادیم 1 ماه تستی نیومدید از ما خرید نکردید ؟ چون قیمت ما تقریبا بالا بود ! رفتید از چند تا درجه چندم خرید کردید ، کسایی که تو وب هاستینگ تالک هستند ، جز چند نفرشون اغلبا اصلا اینکاره نیستند . بعد مثلا شما می ایی مقایسه می کنید !

تو ایران اصلا چیزی به نام آپتایم ، اورلود و کیفیت و بک آپ اصلا برای کاربر اهمیت نداره ، اهمیت داره اما وقتی ارزون باشه ! برای همین هیچ شرکت هاستی لیست آپتایم سرورهاش تو سایتش نیست ! حتی خیلی ها وضیعت سرور رو از تو سی پنل کاربران پاک می کنند تا کاربر یه وقت اورلود های متوالی رو نبینه !

من کاربری دارم که برای 1 گیگ هاست 190 هزار تومان به ما..هاست داده ، چون فلان سایت معروف رو داشته پشتیبانی می کرده ! بعد هم تنها چیزی که ندیده کیفیت بوده .

حرف برای گفتن زیاده ... اما کو گوش شنوا ....
خوب
بله ما تقریبا همدیگه رو میشناسیم
من کیفیت کاری شما رو قبول دارم چون از کلود هاستینگ دارید استفاده میکنید.
ولی چرا از شما خرید نکردم
ما در دو مورد با شما صحبت کردیم
1- برای یکی از سایتها بود که بازدید نسبتا بالایی اون زمان داشت که شما یک فروم قرانی به من نشون دادید و گفتید باید سرور بگیرید . من گفتم نمیخوام این هزینه رو بکنم و شما قیمت بالا ماهی 110 هزار تومن به من دادید . درسته؟ به خاطر اینکه کاربر من بالاست. درسته؟ در صورتیکه کل حجم سایت من 5 گیگ هم نبود!
من همون زمان از هاست دی ال با مبلغ ماهیانه 25 تومن با توجه با بازدید اون زمان هاست گرفتم.وکیفیت عالی و انصافا هیچ مشکلی در یکسال نداشتم.
کیفیت شما هم باید عالی باشه ولی خودتون مقایسه کنید 110 هزارتومان کجا؟ و 25 تومن کجا؟حالا مبحث منیج این سرور بماند!

2-بار دوم من احتیاج به کلود هاستینگ با اپتایم بالا داشتم که تلفنی صحبت کردیم .شما برای رم 4 گیگ و سی پی یو 4 هستهای قیمت ماهیانه 240 و یا 360 دادید (دقیق خاطرم نیست) درسته؟
من از سایت خارجی webhostingtalk.com اونجا از یک کمپانی هلندی با کیفیت بسیار بالا و قیمت 80 یورو با منیج کامل همین سیستم رو گرفتم و بسیار حرفه ای داره کار میکنه ...

با فرض عالی بودن سرویس شما(اگرچه تست نکردم) ولی قیمت هم ملاک هست.

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
در مورد فروم وبهاستینگ تالک هم موافقم
ادمهای مبتدی اونجا زیاد هست.

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
ادرس اون شرکت هلندی رو می شه به من بدید ؟ پیام خصوصی یا همینجا .

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
http://www.yisp.nl/
اسم ایشون rens
هست و ریویو بسیار معتبری در وب هاستینگ تالک اصلی (به زبان انگلیسی) دارند.
میتونید سابقه ایشون رو هم اونجا ببینید.
من دوماه تست کردم
سرعت و اپتایم 100 درصد در این دوماه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
هاست دی ال کیفیت بسیار خوبی داشته و داره ، ولی یکباره قیمت ها رو بالا برده
به طور مثلا برای 500 گیگ قیمت 350 هزار تومان در خواست کردند ، خیلی از مشترکین این شرکت ترک کردن ، و خیلی هاشون رو به سرور اختصاصی بدون کانفیگ و مشکلات بعد از اون اوردن !
خیلی هاشون هم هاست های ارزان تری خریدن و دچار مشکلاتی شدن که باعث شده همه جا حرف هاست دی ال رو بزنند !
البته چون یک سری از مشتریان هاست دی ال پیش ما اومدن داریم از تجربیات هاست دی ال استفاده می کنیم

بالا