من چندین سال هست که تو نت هستم و یک سه سالی هم هست که تو کار هاستینگ ام ، نتیجه من از معیار های خرید اغلب کاربران :
1. کاربران یا نگاه می کنند که چند تا سایت معروف کجا هاستشون هست .
2. اگه پولشون رسید که می رند از گروه 1 خرید می کنند ، اگه نرسید می رند دنبال یه جای ارزون !
نمونه اش خود شما ، من از خیلی وقت پیش با شما ارتباط داشتم ؛ حتی تلفنی هم با هم صحبت کردیم ، چرا شما که همه جا رو تست کردید ، با اینکه ما پیشنهاد دادیم 1 ماه تستی نیومدید از ما خرید نکردید ؟ چون قیمت ما تقریبا بالا بود ! رفتید از چند تا درجه چندم خرید کردید ، کسایی که تو وب هاستینگ تالک هستند ، جز چند نفرشون اغلبا اصلا اینکاره نیستند . بعد مثلا شما می ایی مقایسه می کنید !
تو ایران اصلا چیزی به نام آپتایم ، اورلود و کیفیت و بک آپ اصلا برای کاربر اهمیت نداره ، اهمیت داره اما وقتی ارزون باشه ! برای همین هیچ شرکت هاستی لیست آپتایم سرورهاش تو سایتش نیست ! حتی خیلی ها وضیعت سرور رو از تو سی پنل کاربران پاک می کنند تا کاربر یه وقت اورلود های متوالی رو نبینه !
من کاربری دارم که برای 1 گیگ هاست 190 هزار تومان به ما..هاست داده ، چون فلان سایت معروف رو داشته پشتیبانی می کرده ! بعد هم تنها چیزی که ندیده کیفیت بوده .
حرف برای گفتن زیاده ... اما کو گوش شنوا ....
خوب
بله ما تقریبا همدیگه رو میشناسیم
من کیفیت کاری شما رو قبول دارم چون از کلود هاستینگ دارید استفاده میکنید.
ولی چرا از شما خرید نکردم
ما در دو مورد با شما صحبت کردیم
1- برای یکی از سایتها بود که بازدید نسبتا بالایی اون زمان داشت که شما یک فروم قرانی به من نشون دادید و گفتید باید سرور بگیرید . من گفتم نمیخوام این هزینه رو بکنم و شما قیمت بالا ماهی 110 هزار تومن به من دادید . درسته؟ به خاطر اینکه کاربر من بالاست. درسته؟ در صورتیکه کل حجم سایت من 5 گیگ هم نبود!
من همون زمان از هاست دی ال با مبلغ ماهیانه 25 تومن با توجه با بازدید اون زمان هاست گرفتم.وکیفیت عالی و انصافا هیچ مشکلی در یکسال نداشتم.
کیفیت شما هم باید عالی باشه ولی خودتون مقایسه کنید 110 هزارتومان کجا؟ و 25 تومن کجا؟حالا مبحث منیج این سرور بماند!
2-بار دوم من احتیاج به کلود هاستینگ با اپتایم بالا داشتم که تلفنی صحبت کردیم .شما برای رم 4 گیگ و سی پی یو 4 هستهای قیمت ماهیانه 240 و یا 360 دادید (دقیق خاطرم نیست) درسته؟
من از سایت خارجی webhostingtalk.com اونجا از یک کمپانی هلندی با کیفیت بسیار بالا و قیمت 80 یورو با منیج کامل همین سیستم رو گرفتم و بسیار حرفه ای داره کار میکنه ...
با فرض عالی بودن سرویس شما(اگرچه تست نکردم) ولی قیمت هم ملاک هست.
:blush: