• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قطع ارتباط سامانه ثبت احوال با ساماندهی و مشکلات بوجود آمده برای وبمستران

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
با سلام
بنده از عید تا الان دارم تلاش میکنم در سامانه ساماندهی ثبت نام کنم
متاسفانه با تماس تلفنی که داشتم اعلام کردن که مشکل ارتباط با ثبت احوال دارن و فعلا کاربران جدید نمیتونن عملیات احراز هویتشون یا ثبت اطلاعات کاربریشون رو انجام بدن
از اونجا که ثبت رسانه یا سایت منوط به ثبت اطلاعات کاربری هست و ثبت اطلاعات کاربری هم به واسطه سامانه ثبت احوال انجام میشه (api) به کل نمیشه هیچ سایتی رو در ساماندهی تعریف کرد
و از اونجایی که مجوز ساماندهی برای ثبت برخی از خدمات در اینماد نیازه، متاسفانه برای خیلی از افراد از جمله من مشکل بوجو اومده (ثبت اپلیکیشن در سایت هایی نظیر بازار و یا ثبت خدمات و مجوز ها در اینماد و ...)
و متاسفانه الان یک ماهه که سیستم درست نشده و پشتیبانی هم فقط پاسخگو نیست و نهایتا با کلمه خیر جواب کاربر رو میده

Screenshot 2022-04-19 at 10-49-00 سامانه پایگاه های اینترنتی.png

1650349306450.png

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
تیکت مربوط به اینماد رو ببینید و از این همه رسیدگی لذت ببرید

1650786979213.png

اینماد زنگ زده گفته تعلیق میکنیم
من زنگ زدم گفتم به چه علت تعلیق میکنید وقتی که مجوز رو باید از ساماندهی بگیرم که اونم ارتباطش با ثبت احوال قطعه
گفتن تیکت بزنید و موضوع رو در اینماد بگید
تیکت زدم و گفتن باید از ساماندهی پیگیری کنید
ساماندهی زنگ زدم گفتن ما قطع هستیم
دوباره پیام داد اینماد گفتم اینا 30 روزه قطع هستن و فعلا نمیتونن مجوز بدن
گفتن بررسی میکنیم
بعد 3 روز پیام داد که اخطارتون نظارتیه و باید تو کارتابل نظارت این موضوع رو پیگیری کنید
کارتابل نظارت هم همون روز من توضیح داده بودم جریانو
رفتم دیدم کلا نمیشه اونجا پیامی داد
دوباره پیام بهشون دادم گفتم جریانو
نمیفهمن واقعا اینا یا خودشونو به نفهمی زدن
آدمو روانی میکنن
لعنت بر باعث و بانی افرادی که چنین سامانه ای رو ایجاد کردن وقتی نمیتونن پاسخگو باشن

تمام این موارد یک طرف
امروز پیگیر اینماد برای یکی از مشتریام بودم که تماس گرفتن اینماد و گفتم هنوز بسته پستی بهم نرسیده و کد رو ندارم که توی احرازیه پستی وارد کنم
گفت نمیخواد وارد کنی و تمام موارد رو انجام بده و پرداخت رو بزن و اینمادتو بگیر بزار تو سایت و برو درگاه و کارایی که نیاز داریو انجام بده که با کمال تعجب دیدم واقعا بدون احرازیه پستی نمادو بهم دادن
واقعا تاسف باره

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
برای نماد فروشگاه اینترنتی هم ساماندهی میخواد؟
وضع ادارات مملکت خیلی خرابه. چهار ماهه توی اداره ارشاد و اتحادیه برای جواز کسب دارم تلاش میکنم. هیچ کدوم کاری برای ملت نمیکنند. فساد و ناکارآمدی خیلی خیلی زیاد شده!

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
برای نماد فروشگاه اینترنتی هم ساماندهی میخواد؟
وضع ادارات مملکت خیلی خرابه. چهار ماهه توی اداره ارشاد و اتحادیه برای جواز کسب دارم تلاش میکنم. هیچ کدوم کاری برای ملت نمیکنند. فساد و ناکارآمدی خیلی خیلی زیاد شده!
نه
این نمادو برای یک سایت آگهی مثل دیوار میخواستم
برای فروشگاه های اینترنتی نیاز نیست
اگر فروشگاهتون اپلیکیشن داره و توی سایت اپلیکیشن رو تعریف کردید نیازه

اینم پیامی که دیروز در پاسخ به پیام من دادن
همونطور که میبینید انگار اصلا پیام رو نمیخونن و نهایت کاری که کردن ctrl+c پیام های قبلیشون هست

1650890425713.png

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
نه
این نمادو برای یک سایت آگهی مثل دیوار میخواستم
برای فروشگاه های اینترنتی نیاز نیست
اگر فروشگاهتون اپلیکیشن داره و توی سایت اپلیکیشن رو تعریف کردید نیازه

اینم پیامی که دیروز در پاسخ به پیام من دادن
همونطور که میبینید انگار اصلا پیام رو نمیخونن و نهایت کاری که کردن ctrl+c پیام های قبلیشون هست

مشاهده پیوست 1290547

شما هم مجدد یه ctrl+c بزن براشون

بالا