• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قفل فوق خفن

pinokio

Guest
لایک‌ها
0
خواهشمندم يك استاد با مرام من رو راهنمايي كنه؟ :blush:
يك برنامه دارم كه خودش (setup ) است و ميخواهم قفل فوق خفن روي ان بگذارم با اين شرايط: :rolleyes:

1- CD محتوي برنامه غير قابل رايت باشد(كدام برنامه قفل گذاري را توصيه ميكنيد:tz copy protection-laser lock-lock man-soft guard pro يا.....). من فكر ميكنم هر چه ناشناخته و جديدتر باشد بهتر است؟ :wacko:
2- فقط روي يك كامپيوتر قابل استفاده و نصب باشد. به عبارتي فكر كنم تنها چاره اين كار قفل سخت افزاري باشد(آيا به نظر شماغير از اين است؟)
3- خود اصل برنامه را غير قابل دسترسي كند كه قفل آن را نتوان باز كرد.(anti decodingو Anti-Crackingو tracing, و ازاين حرفها كه من سر د رنمياورم) مثل برنامه ACProtect. راستي كسي كار با اين برنامه را بلده؟ :f34r:
4- آبا فقط با داشتن setup آن متوان اين كارها راكرد يا بايد سورس آن را هم داشت؟
5- تازه هر برنامهاي در نصب عموما يك سري كارهاي روتين ميكند. شامل كپي فايلهاي معيني در دايركتوري نصب- كپي فايلهاي معيني در دايركتوري عموما system32-افزودن كليدهايي به رجيستري - با اين حساب شبيه سازي setup برنامه براي حرفه ايها كار سختي نيست . با چه ترفند و قفلي مي توان از اين كار ممانعت كرد.
7-copy controll چه طوره .برنامش رو از كجا بايد گير آورد. :wacko:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
رای این که همه این کارا با هم انجام بشه یه راه پیشنهاد میکنم بهت :

اون ستاپ رو بزن رو یه سیدی بزار تو گاوصندوق و قفل و بستش کن ...
هروقت کسی خواست خودت با 2 تا محافظ شخصی برو براش نصب کن ....

آخه هر قفلی که بزاری در سیم ثانیه کله میشه ...

محسن

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
CD COPS چاره ي كارته....

طرف از روش ميتونه رايت كنه .. ولي وقتي ميخواد اجراش كنه ... قفله مياد بالا و ميگه كه ...زرشك .. عمرا بتوني از سي دي غير اصل اجرا كني..

قفل نرم افزاريه و من كه تا حالا توي اينترنت هر چي گشتم نتونستم يه راه به درد بخور براي رايت اين جور سي دي ها پيدا كنم ...

اگر طرز كارشو خواستي بو تا برات بنويسم..

قابل توجه كه خودم تا حالا حدود 40 تا سي دي سوني بالاي اين كار فرستادم اوون دنيا... :D :(

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
مرسي آواتار!!!
4.GIF

شما چيز ديگه نميخوايد؟ چقدر بالاش پول ميدي اونوقت؟
23.GIF

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از afshiun_dks :
CD COPS چاره ي كارته....

طرف از روش ميتونه رايت كنه .. ولي وقتي ميخواد اجراش كنه ... قفله مياد بالا و ميگه كه ...زرشك .. عمرا بتوني از سي دي غير اصل اجرا كني..

قفل نرم افزاريه و من كه تا حالا توي اينترنت هر چي گشتم نتونستم يه راه به درد بخور براي رايت اين جور سي دي ها پيدا كنم ...

قابل توجه كه خودم تا حالا حدود 40 تا سي دي سوني بالاي اين كار فرستادم اوون دنيا... :D :(
با چه برنامه اي ميشه اين قفل رو روي سي دي قرار داد؟!

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
با چه برنامه اي ميشه اين قفل رو روي سي دي قرار داد؟!

162.gif
162.gif
162.gif
162.gif

نميدونم .. اگر كسي فهميد چطوري به منم بگه.....
ولي فكر نمي كنم كه با سي دي رايتر هاي معمولي و اين سي دي هاي معمولي بشه....!!!!!!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از afshiun_dks :
162.gif
162.gif
162.gif
162.gif

نميدونم .. اگر كسي فهميد چطوري به منم بگه.....
ولي فكر نمي كنم كه با سي دي رايتر هاي معمولي و اين سي دي هاي معمولي بشه....!!!!!!
مگه ميشه برنامه اش مخفي باشه؟!
57.gif

pinokio

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از afshiun_dks :
CD COPS چاره ي كارته....

از كجا مطمئني - با چه نرم افزارهايي سي دي رو رايت كردي بگو تا بگم ميشه يا نه! راستي يكي بگه tz copy protection كار كرده.laser lock يا lock man چطورند.
طرز كار CD COPS رو هم بگي ممنونتم.برنامش رو از كجا گير بيارم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از pinokio :
از كجا مطمئني - با چه نرم افزارهايي سي دي رو رايت كردي بگو تا بگم ميشه يا نه! راستي يكي بگه tz copy protection كار كرده.laser lock يا lock man چطورند.
راستش من هم يه سي دي مذهبي داشتم كه قفل روش از نوع CD COPS بود. كپي نميشد...
البته اين قفلهاي حجمي هم راه خوبيه. من بلد نيستم.

بالا