• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قفل کردن سریع کل سیستم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
m-pc-lock-1-1_1.png

اینم یکی دیگه از برنامه های خودم که هر کی مایل بود میتونه دانلود و نظرشو دربارش بگه.
اگه دارید با کامپیوترتون کار میکنید و یه دفعه یه کاری براتون پیش میاد و میخواید که کامپیوترتون رو ترک کنید (دوست ندارید که شخص دیگه ای بیاد تو اون زمان باهاش کار کنه و یا ببینه که داشتید چیکار میکردید :D) و دوست ندارید که اونو خاموش کنید . راه حل چیه؟
با استفاده از این نرم افزار شما قادر خواهید بود کامپیوتر خود را براحتی ترک کرده و به کارهای خود برسید تنها کاری که باید قبل از ترک کامپیوتر انجام دهید این است که این نرم افزار را از طریق کلید های شرت کات و یا با استفاده از دکمه موجود در خود نرم افزار فعال کنید و از آن پس سیستم شما به طور کامل قفل خواهد شد و تنها در صورتی باز می شود که رمز عبور تعیین شده شما در هنگام اجرای برنامه برای اولین بار وارد شود.این نرم افزار یک قفل کننده ی سیستم است که کاربرد زیادی در اداره ها می تواند داشته باشد.بعد از قفل کردن سیستم حتی در صورتی ریستارت نیز سیستم قفل می ماند و با استفاده از امکاناتی که در برنامه موجود است می تواند از قابلیتهای موجود در آن بهتر استفاده کرد.مثلا می توان برای افزایش امنیت برنامه تعییر کرد که در صورتی که رمز عبور برای ۴ بار اشتباه وارد شود چه کاری انجام شود.
این نرم افزار با توجه به اینکه هنوز نسخه های اولیه آن است دارای امکاناتی مناسبی است.
توجه کنید که نسخه ۱٫۰ فقط بر روی ویندوز ایکس پی قابل استفاده است و در صورتی که نیاز دارید آن را بر روی ویندوز ویستا و یا سون نصب کنید باید نسخه ی ۱٫۱ نرم افزار را دانلود نمایید.

حجم: 1.10 مگابایت
دانلود نسخه ی 1.0 برای ویندوز ایکس پی

دانلود نسخه ی 1.1 برای ویندوز های ویستا و 7

هر چند میدونم این تاپیک هم مثل بقیه ی تاپیک های نرم افزارم بدون پاسخ میمونه! :D:blink:

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
ممنون دوست عزيز .

يه برنامه اي بود كه روي USB نصب مي شد و اگر اون USB رو از سيستم جدا مي كرديد ديگه سيستم كار نميكرد .
يعني يه جور قفل USB براي سيستم بود.

اون رو نداري ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه متاسفانه
این برنامه هایی رو که میزارم خودم نوشتم. نوشتن اون نوع برنامه ها هم زیاد کار نداره :happy:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
up..................

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
جالب بود فقط یه پیشنهاد داشتم..موقعی که سیستم قفل میشه از یه اسکرین سیور استفاده کن بعد با کلیک روی صفحه پنجره ی وارد کردن پسورد ظاهر بشه
(میخواستم یه نرم افزار معرفی کنم که همین کاری رو که گفتم انجام میده بعد دیدم شاید دوست نداشته باشی تو این تاپیک لینک بدم)
موفق باشی
=========================================
یه سوال:این نرم افزار موقع قفل کردن سیستم،پنجره های باز رو میبنده؟؟واسه من اینجوری بود(اگه خودم نبسته باشم:D) اگه این کار رو میکنه بهتره تغییرش بدی..
مثلا من 3-4 تا پنجره ی باز دارم بعد اگه قرار باشه نرم افزار اونا رو ببننده که اصلا خوب نیست

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چرا از کنترل آلت دیلت استفاده نکنیم. اون که احتیاج به نصب هم نداره.
تازه اگه توی دامین نباشین م یتونید ویندوز و L رو فشار بدید سریعتر هم هست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا چیز خوردم! :D

vp1389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا از کنترل آلت دیلت استفاده نکنیم. اون که احتیاج به نصب هم نداره.
تازه اگه توی دامین نباشین م یتونید ویندوز و L رو فشار بدید سریعتر هم هست.

:p:lol:

با استفاده از این نرم افزار شما قادر خواهید بود کامپیوتر خود را براحتی ترک کرده و به کارهای خود برسید تنها کاری که باید قبل از ترک کامپیوتر انجام دهید این است که این نرم افزار را از طریق کلید های شرت کات و یا با استفاده از دکمه موجود در خود نرم افزار فعال کنید

بالا