• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قلمه زدن یاس و یک گل دیگه (راهنمایی)

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
سلام ، میخواستم بدونم برای قلمه زدن یاس چه کاری باید انجام داد ؟
همین که مقداری شاخه رو ببریم بزاریم توی آب کافیه ؟
آخه این کارو کردم همه گلهاش پزمرده شد ، و یک گل
دیگه هم هست که اسمشو نمیدونم ، اینه عکسش :
453110_64432062.jpg

اینو میشه قلمه زد ؟
کلاً برای تکثیرش چیکار باید کرد ؟

ahora_us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
برای یاس بهترین کاری که میشه انجام داد از پائین که جوانه میزنه ( از کنار ساقه در خاک جوانه جدید ) آنها را از خاک درآورهو در محل مورد نظر بکارید .چون با ریشه هست حتما جای جدید رشد میکنه.

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
با توجه به اینکه میگی گلاش پژمرد یعنی به تازگی این کارو کردی کلا در علم قلمه زنی و تکثیر گیاهان قلمه زنی در فصل بهار و تابستان صورت نمی گیرد معمولا در اواخر دوره خواب زمستانی از گیاهان قلمه می گیرند یعنی مثلا در اواخر بهمن تا اواسط اسفند و قلمه را در خاک ماسه ای مستقیم نی کارند و اینکه شما داخل آب گذاشتید تا ریشه بزنه گیاه از آب هیچ گونه مواد غذایی دریافت نمی کنه برای همین نمی تونه قوت بگیره و تحریک بشه برای ریشه دهی و زود خشک میشه من خودم اصلا علاقه ای به داخل آب قرار دادن برای ریشه زدن و یا خیساندن بذر ندارم مستقیم می کارم و همیشه هم جواب گرفتم
از گیاهانی که تا به حال خودم قلمه گرفتم:
شمعدانی
رز سفید صورتی هفت رنگ
گل محمدی
و.....

luti-khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اگه گل یاس دم دست هست و از نظر زمانی مشکل نداری هر چند تا میخوای از شاخه های رونده اش توی خاک باغچه بزار بعد روش خاک بریز از تنه اصلی جا نکنا!بعد از یه مدت اون شاخه خودش ریشه میزنه راحت جداش کن ببر هر جا میخوای بکار.غیر از این هر کاری کنی خشک میشه.

بالا