• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قلم دیجیتال

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام به همه دوستان گلم
دوستان عزیز من یه قلم دیجیتال خریدم و خیلیم ازش راضیم و اول از همه به بروبچ علاقمند به گرافیک و کار با فتوشاپ توصیه میکنم در اسرع وقت یکی براخودشون تهیه کنن و دوم اینکه دوستان تو فتوشاپ هفت چگونه میشه از امکانات یه قلم دیجیتال بهره برد مثلا" با بیشتر فشار دادن قلم خطی ضخیم تر و با چپ و راست کردن ان خطی نازکتر کشید.من این کار رو فقط تو برنامه های مخصوص خود قلم میتونم استفاده کنم و تو فتوشاپ فقط خط ساده میکشه اگه چیزی در این مورد میدونید منو راهنمایی کنید/ممنون از همه

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
اگه امکان داره نوع مارک و قیمت اون رو هم بگید.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
آره منم لازم دارم يكي بگو ببينم چنده؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
ای بابا من چی گفتم شما چی جواب دادید .خوب من یه جینیوس ویزادر 4.3 اینچ خریدم که رزولاسیونش 4064 . حساسیت به فشارش 512 مرتبه میباشد تا فاصله یک سانتی متری از تابلتش کار میکنه و کیفیت خیلی بالایی داره .قیمتش هم 24 هزار تومان در اهواز البته .حالا شما میدونید چطور میشه از کمیت فشارش تو فتو شاپ استفاده کرد؟؟ تنظیماتشو تو فتوشاپ میدونید کجاست؟؟؟

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از phoyo_live :
ای بابا من چی گفتم شما چی جواب دادید .خوب من یه جینیوس ویزادر 4.3 اینچ خریدم که رزولاسیونش 4064 . حساسیت به فشارش 512 مرتبه میباشد تا فاصله یک سانتی متری از تابلتش کار میکنه و کیفیت خیلی بالایی داره .قیمتش هم 24 هزار تومان در اهواز البته .حالا شما میدونید چطور میشه از کمیت فشارش تو فتو شاپ استفاده کرد؟؟ تنظیماتشو تو فتوشاپ میدونید کجاست؟؟؟

راستش من چون قلک دیجیتال تا به حال نداشتم ، حقیقیتن دنبال همچین مکانی تو فوتوشاپ هم نبودم ، ولی به طور معمول داخل فوتوشاپ برای استفاده از اسکنر ، کارت TV ، ... اگر دستگاه مورد نظر روشن باشه از منوی File گزینه Import رو انتخاب میکنم و از لیستی که باز میشه اسم دستگاه رو انتخاب میکنید و ...

اينجا رو هم شما بخون ، امیدوارم کمکت کنه.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
ممنونم سعید جان ایشا الله به زودی میام کمکت چندتا مقاله اماده کردم خوشت میاد ایشا الله میخوام اینجا هم مثل مجید انلاین راه بیفته تو این کارا.

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از phoyo_live :
ممنونم سعید جان ایشا الله به زودی میام کمکت چندتا مقاله اماده کردم خوشت میاد ایشا الله میخوام اینجا هم مثل مجید انلاین راه بیفته تو این کارا.

مخلصیم ، حالا بالاخره کارت تو فوتوشاپ با قلم راه افتاد ؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوستان قلم رو تو فتوشاپ راه انداختم .هرکس مشکل داشت با هام تماس بگیره بش میگم قضیش چیه.

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از phoyo_live :
دوستان قلم رو تو فتوشاپ راه انداختم .هرکس مشکل داشت با هام تماس بگیره بش میگم قضیش چیه.
خوب اگه میتونی یه مقاله در موردش بزار همگی استفاده کنیم :)

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
صمیمانه منتظر توضیحات شما هستیم !

بالا