• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قمیت پیشنهادی شما برای این وب سایت چقدره؟ ( دوستان لطفا کمک کنید )

amirswedian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان میشه لطف کنید وب سایت بنده به آدرس " 4farda.com " رو بررسی کنید و قیمت گذاری کنید.
تا الان تجربه ای تو فروش وب سایت نداشتم لطفا کمکم کنید دعاتون می کنم.
با تشکر

amirswedian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
هنوز هیچ کاری برای سئو وب سایت هم انجام ندادم به نظر شما با این شرایط با چه قیمتی بفروشمش بهتره و عاقلانه تره دوست گلم؟
یه دنیا تشکر از وقتی که می زاری

amirswedian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ندارم هاستش رو تمدید کنم و از طرف دیگه در کنار مشکلات شخصی هزینه سئو رو هم نمی تونم تامین کنم به نظر شما بفروشمش نه؟
شما چی می گید؟!!!!!

amirswedian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ندارم هاستش رو تمدید کنم و از طرف دیگه در کنار مشکلات شخصی هزینه سئو رو هم نمی تونم تامین کنم به نظر شما بفروشمش نه؟
شما چی می گید؟!!!!!
دارم هاستش رو تمدید کنم و از طرف دیگه در کنار مشکلات شخصی هزینه سئو رو هم نمی تونم تامین کنم به نظر شما بفروشمش نه؟
شما چی می گید؟!!!!!

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
500 ت .

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
قیمت سایتتون با توجه به اینکه قالبتون اختصاصی است و مطالب تقریبا اختصاصی میذارید حدود 600 تومن می‎ارزه
به نظر من نفروشش.این سایت جای پیشرفت خیلی داره.مگه هذینه هاست ماهیانه چقدر میدید؟

یادش به خیر،پارسال بود که فرداش مسابقه داشتم و احساس میکردم اعتماد به نفسم خیلی کم شده(چون خیلی وزن کم کرده بودم)
خلاصه تو گوگل در مورد اعتماد به نفس سرچ کردم و تو نتایج گوگل سایت شما اومد و مطلبتون رو خوندم:general406: و بعدش خیلی احساس آرامش کردم.
ولی فرداش باختم:general208:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
شما چی می گید؟!!!!!

دارم هاستش رو تمدید کنم و از طرف دیگه در کنار مشکلات شخصی هزینه سئو رو هم نمی تونم تامین کنم به نظر شما بفروشمش نه؟
شما چی می گید؟!!!!!
بفروش و با پولش روی سایت جدیدت کار کن.

بالا