• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قوانین این بخش + صندوق انتقادات و پیشنهادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
با سلام و تشکر فراوان از توجه دوستان به این بخش

قوانین این بخش به شرح زیر میباشد :

1- قبل از ایجاد تاپیک لطفا در تاپیکهای قبلی جستجو کرده و در صورت عدم یافت شدن تاپیک مناسب ، اقدام به ایجاد تاپیک جدید فرمایید .

2- عنوان تاپیکها بایستی کاملا واضح و شفاف باشد . ایجاد هرگونه تاپیک یا عنوان هایی نظیر : کمک ، کمکم کنید ، مشکل ، مشکل در نصب ، مشکل بزرگ ، کمک فوری و .... مجاز نمیباشد.

3- بدلیل مشابه بودن تاپیکها ، احتمال دارد تاپیکی که شما ایجاد می فرمایید با تاپیکهای دیگر ادغام شود.

4- تاپیک ارسالی شما در صورت بی محتوا بودن ، حذف خواهد شد و در صورت عدم ارتباط به این بخش ، به بخش مناسب منتقل خواهد گردد

5- با توجه به اینکه این بخش ، یک بخش کاملا تخصصی است ، لطفا از پرداختن به هر گونه شوخی ، استهزاء ، درگیری ، بی احترامی و .. خودداری فرمایید .

هرگونه انتقاد و پیشنهاد در مورد عنوان تاپیکها ، بهبود این بخش ، مدیریت این بخش و .... دارید را در تاپیک صندوق انتقادات و پیشنهادات همین بخش و یا در این تاپیک مطرح فرمایید

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
لطفا نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود نسبت به این بخش را در این تاپیک مطرح فرمایید

Never

Registered User
لایک‌ها
10
اگر فعالیت این بخش نرم افزار جدی هست
پس لطفا دو زیر مجموعه برای درخواست کرک و درخواست نرم افزار تخصیص بدهید تا روند کار مشخصتر شود

ممنون

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
برای دانلود نرم افزار میتوانید از تاپیکی که استیکی شده است استفاده کنید :

در خواست کرک به هیچ عنوان در بخش فروم مجاز نیست و برای آن میتوانید از ایمیل یا پیغام خصوصی استفاده کنید

Never

Registered User
لایک‌ها
10
برای دانلود نرم افزار میتوانید از تاپیکی که استیکی شده است استفاده کنید :

در خواست کرک به هیچ عنوان در بخش فروم مجاز نیست و برای آن میتوانید از ایمیل یا پیغام خصوصی استفاده کنید

دوست عزیز گویا سوء تفاهم شده ، شکر خدا تا حالا محتاج هیچ کرک پیدا کردنی نشدم البته فقط برای نرم افزار های فوق فوق فوق فوق فوق تخصصی که وقت یه ذره وقت میخواد

خدا رو شکر خیالم اسوده شد ، از ویروس میروس تروجان مروجان کرم مرم راحت شدم ، منو باش که خودمو الکی داشتم خسته میکردم

در ضمن یه سوال غیر فنی داشتم ، نرم افزارهایی که دوستان خواستن رو من چه جوری براشون لینک بزارم از رپید دان کنم تو یه سایت هاست دیگه بزارم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! یا لینک رپید بدم ، خدا رو شکر بازم از جانب رپید و مگا و هر مرضی راحتم ، نه دادا خیال کرک مرک بذنت را نده واسه یه سال پشت بندم پره (رپید بخاطر اینکه اغلبشون کرکشون هم پیششون هست گفتم نه بابت سرعت دان هاستو چیزای دیگه ، یا مثلا بخاطر امتیاز گرفتن،خدا رو شکر اغلب مشکل پوینت دادن دارند خب ماهم بخیل نیستیم از بیخ پوینت نخواستیم و نمی خواهیم :p

اینم جواب بده نه ، بریم لالا !!!

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
لینک دانلود نرم افزارها اگز از سایتهایی مانند download.com باشد اشکالی ندارد
ولی لینکهای رپید شیر و ... را در پی ام میتوانید مطرح کنید

faryadi

Registered User
لایک‌ها
0
اگه میشه جدیدترین نرم افزارها را پس از عرضه در بازار معرفی کنید تا در صورت نیاز آنها را تهیه کنیم

آدرس بهترین سایتهایی را که با مناسبترین قیمت نرم افزارها را می فروشند را هم معرفی
کنید

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
جناب آقای شیرازی مدیریت محترم بخش کامپیوتر و برنامه نویسی
با سلام

احتراما بنده پس از سالها به این سایت وزین جهت دریافت یک نرم افزار مراجعه کردم با اعلامیه شما برخورد کردم که چند سوال برای من ایجاد کرد خواهشمند است با دید مثبت جواب دهید(اگر این تاپیک تکراری است پیشاپیش ببخشید)

1:شما بر اساس کدام قانون از قوانین پرشین تولز این تصمیم را گرفتید؟
2:شما چه سمت حقوقی یا حقیقی در پیش نویس این قانون و برخورد با ناقضین این قانون دارید؟
3:اگر شما بر اساس قوانین کپی رایت این تصمیم را گرفته اید با توجه به اینکه تمامی اداره های دولتی اولین ناقض قوانین کپی رایت هستند(بارزترین مورد استفاده از ویندوز)این تصمیم شما از پای بست ویران است
4:شما با این کار دسترسی بسیاری از افراد را که به خاطر اعمال برخی تحریم ها قادر به خرید لایسنس معتبر از شرکت سازنده نیستند(به عنوان مثال برخی نرم افزار های مکان یابی ماهواره ایی و زمین شناسی و ...) گرفتید چه کسی باید پاسخگوی انها در یک فوروم عمومی باشد؟
5:بهتر است یک گزارشی از سایر فوروم های معتبر خارجی نیز در این مورد تهیه و به سایر دوستان موارد مشابه دستورالعمل خود را اعلام کنید.

با تشکر فراوان از حوصله شما
ارادتمند شما
آرش م

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
با سلام

احتراما بنده پس از سالها به این سایت وزین جهت دریافت یک نرم افزار مراجعه کردم با اعلامیه شما برخورد کردم که چند سوال برای من ایجاد کرد خواهشمند است با دید مثبت جواب دهید(اگر این تاپیک تکراری است پیشاپیش ببخشید)

1:شما بر اساس کدام قانون از قوانین پرشین تولز این تصمیم را گرفتید؟
2:شما چه سمت حقوقی یا حقیقی در پیش نویس این قانون و برخورد با ناقضین این قانون دارید؟
3:اگر شما بر اساس قوانین کپی رایت این تصمیم را گرفته اید با توجه به اینکه تمامی اداره های دولتی اولین ناقض قوانین کپی رایت هستند(بارزترین مورد استفاده از ویندوز)این تصمیم شما از پای بست ویران است
4:شما با این کار دسترسی بسیاری از افراد را که به خاطر اعمال برخی تحریم ها قادر به خرید لایسنس معتبر از شرکت سازنده نیستند(به عنوان مثال برخی نرم افزار های مکان یابی ماهواره ایی و زمین شناسی و ...) گرفتید چه کسی باید پاسخگوی انها در یک فوروم عمومی باشد؟
5:بهتر است یک گزارشی از سایر فوروم های معتبر خارجی نیز در این مورد تهیه و به سایر دوستان موارد مشابه دستورالعمل خود را اعلام کنید.

با تشکر فراوان از حوصله شما
ارادتمند شما
آرش م
سلام دوست گرامی

با تشکر از توجه شما

با اجازه شما من تاپیکتان رابه اینجا که اساس برای همین کار پیش بینی شده است انتقال دادم

1و 2- همانگونه که در مرامنامه میخوانید ، قوانین هر بخش را مدیران آن بخش تعیین میکنند . کما اینکه این مورد یعنی عدم فعالیتهای کرک و وارز صراحتا مورد تایید ادمین های محترم است

ثبت نام در فروم پرشین تولز رایگان است و به عنوان کاربر فروم از امکاناتی که پرشین تولز در اختیار وی قرار می دهد، استفاده می کند. ادمین و مدیران پرشین تولز به منظور برقراری نظم، رسیدن به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت فروم، هدایت هرچه بهتر تاپیکها و کاربران، علاوه بر قوانین خاص هر بخش، مقررات و قوانین کلی زیر را برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند تعریف کرده، بر اجرای مسلم هر یک مصمم هستند.

11. طبق قوانین مالکیت مادی و معنوی نرم افزارهای دارای حق کپی رایت، معرفی، نشر و یا ارسال موضوعات مرتبط با Warez بمعنای عام آن (نرم افزارهای کرک شده) و به هرشکل در انجمنها ممنوع است.

3- خیر . ربطی به کپی رایت ندارد. صرفا برای جلوگیری از فیلتر شدن سایت میباشد . همانطور که میدانید پی تی در سرچ ها گوگل رتبه بالایی دارد و قرار نیست به خاطر اینکه مسائلی مانند کرک و ... در آن مطرح میشود ، کل فروم ضربه بخورد

4- من چنین امکانی را نگرفتم . در این فروم میتوانید لینک دانلود آنها از سایتهای معتبر را قرار دهید. ضمنا میتوانید در تاپیک درخواست نرم افزار نرم افزار درخواستی خود را مطرح کنید و از طریق پی ام به تبادل کرک و ... بپردازید

5- بله. حرف شما درست است. کما اینکه در مورد قرار دادن سریال نامبر سخت گیری نشده است اما لینک مستقیم به سایتهای کرک ممنوع است . کما اینکه میتوانید در بسیاری از سایتها مثل 9down و پی سی دانلود و ... بسیاری از این نرم افزار ها را پیدا کنید که کاربران در بخش نظرات خود ، سریال نامبر را قرار داده اند .

بازهم از شما تشکر میکنم که منطقی و مستدل بحث فرمودید

ارادتمند شما علیرضا

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
لينک مستقيم به رپيدشير هم اشکالی نداره مشروط به اينکه کرک خالی نباشه يا از کلمات غير مجاز در اسم فايل استفاده نشده باشه (مثل فايل های که معمولاً توسط خود رپيدشير پاک ميشن). ولی دوستان لطف کنن به صورت مستقيم به سايت های کرک يا فايل های کرک آپلود شده لينک ندن. اگر واقعاً نيازی به اينکار هست (مثلاً تعداد افراد زيادی خواستار يه برنامه Illegal خاص هستند)، لينکو به صورت text بذارند.

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
با تهیات الهی

ضمن تشکر از شما به خاطر پاسخگویی به سوال های بنده
از اینکه حضرتعالی با روحیه ایی باز و با دیدی مثبت پاسخگو بودید امتنان فراوان دارم

اما نکته ای که عارض هستم این است که از نظر من (نظر شخصی ) قرار دادن سریال نامبر با قرار دادن فایل کرک هیج فرقی ندارد زیرا در هر 2 مورد بنده به عنوان یک استفاده کننده نرم افزار به طور غیر مجاز از نرم افزار استفاده می کنم
به نظر من شما دارید قانون را دور می زنید

به طور مثال در طرحی که منجر به قطع تولید خودروی پیکان شد موتور خودروی مورد نظر در خودروی RD مورد استفاده قرار گرفت!! در صورتیکه مهمترین دلیل منع تولید پیکان ایراد وارده بر موتور خودرو بوده است

در هر حال به نظر شما و قوانین این سایت احترام می گذارم ولی مورد مطرح شده شما مورد قبول من نیست

چه خوب است حضرتعالی نسبت به این طرح یک نظر سنجی انجام دهید
نه اینکه قصد داشته باشم شما را وادار به تغییر عقیده کنم چه خوب است بنده و شما و سایرین دیدگاه مشخصی از وضیعت نرم افزار های خارجی و ایرانی داشته باشیم

با تشکر فراوان
آرش م

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
لينک مستقيم به رپيدشير هم اشکالی نداره مشروط به اينکه کرک خالی نباشه يا از کلمات غير مجاز در اسم فايل استفاده نشده باشه (مثل فايل های که معمولاً توسط خود رپيدشير پاک ميشن). ولی دوستان لطف کنن به صورت مستقيم به سايت های کرک يا فايل های کرک آپلود شده لينک ندن. اگر واقعاً نيازی به اينکار هست (مثلاً تعداد افراد زيادی خواستار يه برنامه Illegal خاص هستند)، لينکو به صورت text بذارند.
خیر دوست گرامی

در این مورد من از ادمین سایت سوال پرسیده ام و هنوز ایشان نظرشان را نگفته اند . تا زمانی که نظرشان را نگویند نمیتوانیم چنین کاری بکنیم.

شاید منظور شما این باشه که مثلا به جای :

www.cracksite.crack

قراربدهیم :

کد:
www.cracksite.crack

که لینک نباشد و متن باشد . در این مورد هم منتظر نظر ادمین سایت هستم

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
با تهیات الهی

از اینکه حضرتعالی با روحیه ایی باز و با دیدی مثبت پاسخگو بودید امتنان فراوان دارم

اما نکته ای که عارض هستم این است که از نظر من (نظر شخصی ) قرار دادن سریال نامبر با قرار دادن فایل کرک هیج فرقی ندارد زیرا در هر 2 مورد بنده به عنوان یک استفاده کننده نرم افزار به طور غیر مجاز از نرم افزار استفاده می کنم

به طور مثال در طرحی که منجر به قطع تولید خودروی پیکان شد موتور خودروی مورد نظر در خودروی RD مورد استفاده قرار گرفت!! در صورتیکه مهمترین دلیل منع تولید پیکان ایراد وارده بر موتور خودرو بوده است

در هر حال به نظر شما و قوانین این سایت احترام می گذارم ولی مورد مطرح شده شما مورد قبول من نیست

نه اینکه قصد داشته باشم شما را وادار به تغییر عقیده کنم چه خوب است بنده و شما و سایرین دیدگاه مشخصی از وضیعت نرم افزار های خارجی و ایرانی داشته باشیم

با تشکر فراوان
آرش م
سلام آرش خان !

من منظور از تهیات الهی را متوجه نشدم ! (شاید دامت برکاته معنی بده !
1670.gif
)

ممنون از نظر شما و لطف شما به این بخش

من تمام این موارد را از ادمین سایت پرسیده ام و منتظر جواب ایشان هستم .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با تهیات الهی

با تشکر فراوان
آرش م
هدف از اين قوانين رعايت کپی رايت به دليل اينکه رعايت کردنش حفظ حقوق ديگرانه، نيست. بلکه به اين دليله که اگه رعايت نشه datacenter اخطار ميده و فروم تعطيل ميشه.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
البته این برداشت امین خان هست. نظر من خیلی مشابه نیست .

به هر حال دوستان کمی صبر کنیم تا ببینیم ادیمن سایت چه نظری دارند

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
با توجه به نظر ادمین سایت ، قرار دادن سریال نامبر به صورت متنی نیر مجاز نمیباشد

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
با توجه به نظر ادمین سایت ، قرار دادن سریال نامبر به صورت متنی نیر مجاز نمیباشد
سلام
پس باید چیکار کرد عزیز جان ؟
مثلا برای برنامه هایی که زیاد درخواست داره ؟ یعنی هی باید PM جواب بدیم ؟ :(:(

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
والا میتونین از خود ادمین بپرسید ! :D

راه دیگری نیست. در پی ام یا ایمیل جواب دهید قربان .

پیروز باشید

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
والا میتونین از خود ادمین بپرسید ! :D

راه دیگری نیست. در پی ام یا ایمیل جواب دهید قربان .

پیروز باشید

چشم جناب مدیر :lol:
فقط یک مورد، نمیشه فقط اسمشو نیاریم ؟ :blink:
پس من اون تاپیکو ادیت کنم یا خودتون ادیت میکنید؟

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
چشم جناب مدیر :lol:
فقط یک مورد، نمیشه فقط اسمشو نیاریم ؟ :blink:
پس من اون تاپیکو ادیت کنم یا خودتون ادیت میکنید؟
ببینید ، با توجه به جایگاه پی تی در موتور جستجو ها ، اگر گذاشتن کرک و سریال افزایش آزاد باشد به زودی همه برای بدست آوردن کرک و ... به اینجا کراجعه میکند که از طرف دیتاسنتر با مشکل برمیخوریم .

کدام تاپیک رو میفرمایید نیاز به ادیت داره ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا