• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قوانین فارغ التحصیلی و کنکور ارشد!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
درود دوستان!
از عزیزانی که کنکور ارشد دادن چند تا سوال دارم؟
1- درس باید تا آخر شهریور تموم بشه طبیعتاً! خواستم ببینم علاوه بر واحدهایی که ترم 8 برمیدارم! و 6 واحد ترم تابستانه! ارائه با استاد هم میشه برداشت در ترم 9 و تا انتهای شهریور تمومش کرد؟ دانشگاه مقصد قبولش میکنه!؟
مثلاً من 30 واحد مونده برای ترم 8 ! 20 واحد رو ترم 8 پاس کنم! 10 واحد دیگه هم ترم تابستون و ارائه با استاد؟
این سوال رو اگه کسی میدونه پاسخ بده! تا سوال دوم رو بپرسم! :D

amir 1369

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
135
اره تا اخر تابستون باید قال قضیه رو بکنی.
چی میخونی و کجا؟؟

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
درود دوستان!
از عزیزانی که کنکور ارشد دادن چند تا سوال دارم؟
1- درس باید تا آخر شهریور تموم بشه طبیعتاً! خواستم ببینم علاوه بر واحدهایی که ترم 8 برمیدارم! و 6 واحد ترم تابستانه! ارائه با استاد هم میشه برداشت در ترم 9 و تا انتهای شهریور تمومش کرد؟ دانشگاه مقصد قبولش میکنه!؟
مثلاً من 30 واحد مونده برای ترم 8 ! 20 واحد رو ترم 8 پاس کنم! 10 واحد دیگه هم ترم تابستون و ارائه با استاد؟
این سوال رو اگه کسی میدونه پاسخ بده! تا سوال دوم رو بپرسم! :D
اگر دانشگاه مقصدت ازاده که اره قبول میکنه، حتی اگه وقتی قبول بشی چند واحدت مونده باشه میتونی مرخصی بگیری از واحد مقصدت و کارشناسیت رو تموم کنی. ولی اگر سراسری باشه و در انتخابت قبول بشی ولی درسهای کلرشناسیت مونده باشه هم نمیتونی ثبت نام کنی و هم اینکه یکی دو سال بعدش هم نمیتونی ارشد سراسری امتحان بدی (بعنوان جریمه). در کل تاریخ شروع تحصیلت در ارشد باید بزرگتر مساوی تاریخ فراغت از تحصیلت در کارشناسی باشه.
در ضمن ارایه با استاد یا تابستون نمیتونی 10 واحد بگذرونی، فکر کنم 6 واحد سقفشه...
پ.ن: از اموزش دانشگاهتون بپرس اونا کامل میدونن چه طوره

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
amirمنظورم اینه میشه 6 واحد تابستون بگیری، 6 واحد هم ارایه با استاد تو ترم نه و اون ترم 9 رو تا اخر شهریور تموم کنم؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
نمیدونم
سوال دوم رو بگو

بالا