• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قویترین نرم افزار فلش رو معرفی کنید لطفا

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام دوستان

برای یه پروژه ای نیازه که در طول زمان حدود یک هفته یه اسلاید زیبای فلش برای صفحه اول یه سایتی طراحی کنم .

قبلا با نرم افزار های فلش کار کردم و آشنایی دارم ، اما میخوام قدرتمندترین رو بهم معرفی کنید .

ببینید میخوام پر از افکت ها آماده مختلف برای عکس و متن و . . . باشه

احتمالا بگید قدرتمند ترین ادوبی فلش هست ، اما کار با ادوبی فلش یه کم فعلا برام سخته و الان دنبال یه نرم افزاری هستم که فوری کارمو راه بندازه تا سر فرصت بشینم ادوبی فلش رو یاد بگیرم .

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون .

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام
در حال حاضر قوی ترین همون adobe flash (cs5.5) هست که خودتون هم اشاره کردیم . به شخصه نرم افزار خاصی رو نمیشناسم ولی با سرچ تو گوگل زیاد پیدا میشه .
فلش چیز خاصی نداره . اگه وقت بزارید و تمرین کنید یاد میگیرید

R&D

Registered User
لایک‌ها
31
ببین حجم کارت میره بالا ولی می تونی از برنامه خارق العاده افتر افکتز استفاده کنی
من الان تمام کارای تبلیغاتی شرکت ها رو باهاش می سازم
تماااااااااااااااامی کلیپهای ماهواره+مختارنامه+معرفی های GEM+MANOTO+BBC و.... با همین برنامه ساخته میشه

اگر پول خوبی میدن می تونیم دو نفره برداریم کارو

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
نه عزیز پول کجا بود ، استاد خودمه برای جبران محبتاش میخوام یه سایت خوب براش طراحی کنم . :D

منظورت ادوب افتر افکته ؟

خیلی سخته ولی میخوام برم کلاسش .

پ.ن : ممنون از دوستان که نظر دادن

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
ببین حجم کارت میره بالا ولی می تونی از برنامه خارق العاده افتر افکتز استفاده کنی
من الان تمام کارای تبلیغاتی شرکت ها رو باهاش می سازم
تماااااااااااااااامی کلیپهای ماهواره+مختارنامه+معرفی های GEM+MANOTO+BBC و.... با همین برنامه ساخته میشه

اگر پول خوبی میدن می تونیم دو نفره برداریم کارو

تا اونجایی که خبر دارم قسمت هایی که برای ارم شبکه طراحی میشه با نرم افزار ادوب فلش هست . البته نه همه ... مثلا همین (manoto (red فلش هست

R&D

Registered User
لایک‌ها
31
تا اونجایی که خبر دارم قسمت هایی که برای ارم شبکه طراحی میشه با نرم افزار ادوب فلش هست . البته نه همه ... مثلا همین (manoto (red فلش هست

دوست عزیز بنده ادعایی در مورد افتر افکتز ندارم
اما اونقدر باهاش کار کردم که حتی وقتی توی کلیپ eddi ft cortex یا ... یا حتی توی کلیپ های تبلیغاتی صدا و سیما از یه افکت یا موشن یا اسکریپت استفاده کنن بفهمم یا حتی وقتی میان از videohive استفاده می کنن حتی اگه نمونه اش رو ندیده باشم نا ببینم بدونم مال videohiveهست
فلش هم از زمانی که فلش mxاومد کار میکنم
بازم ادعایی ندارم که بلدم

اما فکر می کنم ساخت اون کلیپ ها بیشتر توسط cinema4d,ae cs4 صورت گرفته

شایدم اشتباه می کنم

بالا