• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قوی ترین وای فای رو کدوم گوشی داره ؟!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام

دوستان قوی ترین وای فای رو کدوم گوشی داره ؟! چه مدلی ؟!

پیشاپیش با تشکر

teenager227

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من گوشی زیاد عوض کردم . بدترین گیرندگی واسه سونی هستش .
ولی بهترین وای فای واسه هواوی هست .الان یه mate 7 دارم تا سر کوچه هم به وای فای خونمون وصل میشه .

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
سلام من گوشی زیاد عوض کردم . بدترین گیرندگی واسه سونی هستش .
ولی بهترین وای فای واسه هواوی هست .الان یه mate 7 دارم تا سر کوچه هم به وای فای خونمون وصل میشه .
حرفتو کاملا قبول دارم.من یه 3c داشتم از سر خیابون به دفتر نزدیک که میشدم شزوع میکرد به بروزرسانی پیام هام ولی htc م میومدم تو دفتر بعد 4 5 دقیقه اونم بعد روشن کردن صفحه به مودم وصل میشد

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
هواوی جی پی اسش هم خیلی قویه.دو چیز هواوی فقط بدرد میخوره .یکی وای فای یکی هم جی پی اسش.بقیه ش ...

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
هواوی جی پی اسش هم خیلی قویه.دو چیز هواوی فقط بدرد میخوره .یکی وای فای یکی هم جی پی اسش.بقیه ش ...
بقیشم بی تعصب عالیه و واسه من یکی تا الان بهترین بوده.البته ناگفته نماند اولین بار که میخواستم خرید کنم حتی 1 درصد فکر نمیکردم که بتونه در این حد راضی نگهم داره

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
بقیشم بی تعصب عالیه و واسه من یکی تا الان بهترین بوده.البته ناگفته نماند اولین بار که میخواستم خرید کنم حتی 1 درصد فکر نمیکردم که بتونه در این حد راضی نگهم داره

دیگه این از شانس خوب شما بوده.هر مدلشو کار کردم لگ داره.هنگ داره.تاچ ضعیف تر نسبت به اکثر برند ها .عمر باتری نسبتا خوب توی اکثر مدلا.دوربین خیلی ضعیف.
به هر حال توقع هر کس از هر چیزی فرق میکنه.همون طوری که هیچ وقت نتونستم به خودم بقبولونم که آیفون بگیرم .حالا هزار تا نکته مثبت داشته باشه.

بالا