• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قيمت دبليو 900 ؟

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
ببخشيد واسه اين سوال تاپيك باز مي كنم ولي لطفا اگه ميشه كسي آخرين قيمتي كه از اين گوشي داره رو به من بگه ... با ضمانت و بي ضمانتشو هم بگيد

:)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این W900 هم شديدا کمياب [ اصلا ناياب !! ] شده // ولی Pastgirls گفته که سفيد'ش رو ديده به قيمت 630.000
302.gif

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
نه بابا ... كمتر از اينه ها ؟!

مطمئن تر كسي نيست ؟
45.gif

چون من تو يه سايت معتبر خوندم 510 تومن زده بود ولي هميشه قيمت هاشو بالا مي زنه ... مي خواستم ببينم قيمت اصلي چيه ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آخه موضوع اینه اصلا پيدا نمیشه [ يعنی میشه ولی خيلی کم ]
306.gif
// حالا کلا میخوای W900 بخری اگر 510.000 باشه :د
4fvgdaq_th.gif
!؟ دست 2 نمیخوای :د !؟ 480 میدم
302.gif

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
نه بابا دست دوم ديگه چيه !؟

گفتم اون سايت كه همش قيمت هاش بالاس ميده 510 ... زرنگ
39.gif

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
یعنی میگی من چرت گفتم جلل خالق به قول دوستان اصلا پیدا نمیشه حالا اون سفیده چی بود من خودم مونده بودم از کجا اورده بود

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
جالبه برام چرا با وجود جاوا بودن و هیکل بزرگ این گوشی سراغش میرید؟ البته نمی گم بده ولی تو این رنج انقدر گوشی های خوب هست که فکر نمی کنم دلیلی برای گشتن به دنبال W900 با این قیمت عجیب و غریبش باشه !!!
اگه دنبال اسپیکر خوب هستید W880 هم تا جایی که میدونم اسپیکر خوبی داره+دیزاین خوب. فقط دوربینش اوتوفوکوس نداره. W950 هم که میترکونه تو این رنج فقط مشکل اسپیکر داره. P990 هم که هست با صدا و دوربین خوبش و پروفایل A2DP !
W900 من 5-6 ماه پیش 575 تومن قیمت کردم فکر کنم :D جهت اطلاع :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قیمت 600 تومن مطمین باشید درسته....اون 510 تومن هم که میبینی زیاد با سایت و این چیزها اعتماد نکن...میخری گوشی میاد در خونه بعد میبینی یه مشکلی ناجور داره...پس هم بخوای بدی قبول نمیکنن....

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
جالبه برام چرا با وجود جاوا بودن و هیکل بزرگ این گوشی سراغش میرید؟ البته نمی گم بده ولی تو این رنج انقدر گوشی های خوب هست که فکر نمی کنم دلیلی برای گشتن به دنبال W900 با این قیمت عجیب و غریبش باشه !!!
اگه دنبال اسپیکر خوب هستید W880 هم تا جایی که میدونم اسپیکر خوبی داره+دیزاین خوب. فقط دوربینش اوتوفوکوس نداره. W950 هم که میترکونه تو این رنج فقط مشکل اسپیکر داره. P990 هم که هست با صدا و دوربین خوبش و پروفایل A2DP !
W900 من 5-6 ماه پیش 575 تومن قیمت کردم فکر کنم :D جهت اطلاع :D

خوب هيكلش كه مشكلي نداره ... وقتي مي خواي شماره بگيري فقط از اون قسمت كشويي بايد استفاده كني ... من مهم ترين چيزي كه واسم تو موبايل مهمه فقط و فقط يه چيزه ... صداش :D

و مثل اينكه مي گن W900 بلند ترين و با كيفيت ترين صدارو داره ... Handsfree اش هم كه منو كشته :D

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین و کامل ترین گوشی که سونی اریکسون تا حالا زده W900 بوده , من حاضرم واسه آکبندش 700 چوق بدم ( البته اصل ژاپنش )

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به جای 700$ برو 480$ بده و بگير | USA // راستی W900 غير از ژاپن فکر نمیکنم داشته باشه

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
نه خير ژاپن من نديدم ... خدارا شكر عافت چيني هنوز بهش سرايت نكرده !

قبول دارم ... هرچي واسه امكاناتش در نظر دارم رو داره ...

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اون موقع که w900 جدید اومده بود، میگفتن از یک شتاب دهنده گرافیکی جدید استفاده کرده، و کیفیت فیلمبداریش QVGA هست...
فقط نمیدونم تو گوشی های W که بعدا اومدن، از این شتاب دهنده استفاده شده یا دوربینشون QVGA هست؟
کسی میدونه...؟
خیلی گوشی خوبی بود! من یکی خیلی تو نخش بودم! فقط منتظر بودم ارزون تر بشه که مثل اینکه برعکس شد! :D

guardjavidanAUS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این اتفاق برای گوشی فوق العاده زیبای P910 i سونی اریکسون الان قیمت آکبندش فرانسوی 620000 تومن شده است یادمه توی شیراز مغازه اطلس موبایل خرداد 85 قیمت نو به رنگ مشکی دبیلو 900 رو 485000 تومن بدون گارانتی میداد افسوس خوردم که چرا تعلل کردم و نخریدمش
بچه ها یک تا حالا به با دبیلو 900 از طریق هدفون هاش موزیک گوشی داده اگر میشه مگا باس اون با دبیلو 800 و810 850 مقایسه کنید و بلندی صدای باس اون رو با دیگر گوشی های نوکیا مقایسه کنید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اون موقع که w900 جدید اومده بود، میگفتن از یک شتاب دهنده گرافیکی جدید استفاده کرده، و کیفیت فیلمبداریش QVGA هست...
فقط نمیدونم تو گوشی های W که بعدا اومدن، از این شتاب دهنده استفاده شده یا دوربینشون QVGA هست؟
کسی میدونه...؟
خیلی گوشی خوبی بود! من یکی خیلی تو نخش بودم! فقط منتظر بودم ارزون تر بشه که مثل اینکه برعکس شد! :D

بله راست میگفتن....سری های بعدی همچین شتاب دهنده ای ندارن...و البته همچین فیلم برداری عالی هم ندارن...

البته ممکنه گوشی بعدی سری k دارای شتاب دهنده ای بهتر از مال w900 باشه...

بالا