• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت آپارتمان در مشهد

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان.
یه مدت توی تبلیغات تلویزیونی و غیره شروع طرح ساخت واحدهای 50 متری تو فاصله 400 متری از حرم امام رضا(ع) رو تبلیغ میکنه.که به اینصورت که حداقل میزان مشارک 5 ملیون تومان هست و متراژی 1 ملیون فروخته میشه....حالا من میخوام بدونم از دوستایی که احتمالا اطلاع دارن یا در مشهد ساکن هستن که الان قیمت آپارتمان حدودا با فاصله 1 km از حرم متری چند هستش؟مثلا توی خیابان عنصری؟
ممنون.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام دوستان.
یه مدت توی تبلیغات تلویزیونی و غیره شروع طرح ساخت واحدهای 50 متری تو فاصله 400 متری از حرم امام رضا(ع) رو تبلیغ میکنه.که به اینصورت که حداقل میزان مشارک 5 ملیون تومان هست و متراژی 1 ملیون فروخته میشه....حالا من میخوام بدونم از دوستایی که احتمالا اطلاع دارن یا در مشهد ساکن هستن که الان قیمت آپارتمان حدودا با فاصله 1 km از حرم متری چند هستش؟مثلا توی خیابان عنصری؟
ممنون.

عنصري فكر كنم بيشتر از 1 كيلومتر فاصله داشته باشه .

عنصري خيلي جاي داغونيه ولي بخاطر اينكه تقريبا نزديك حرمه ؛ از نظر تجاري خيلي با ارزشه ولي قيمتش رو نميدونم چقدره . از يه طرف خيلي داغونه از يه طرف ... ولي الان از برادرم پرسيدم متري 1 تومنه ؟ ميگه : خيلي بيشتر !!! ( فكر كنم يكم اغراق ميكنه :lol: )

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
میگم خیابون عنصری همون مگه نیست که یک طف ست ؟فاصلش که همون 1 کیلومتر والا !
بعد الان قیمت ها خیلی پایین آمده.من یه تقریبا 2-3 ماه قبل آنجا بودم خیلی بد به نظر نمیدومد ...جای مرتبی بود...فاصلش تا هتل های معروف مشهد شاید حدود 10متر باشه این خیابون..البته من اولاش مد نظر مه بیشتر مثلا عنصری 3 تا 10 (فاصله تا هتل قصر 10 متر هم نیست.)
ممنون.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
نميدونم ؛ ولي منطقه كه 1 كيلومتر با حرم فاصله داشته باشه جاي جلبي نيست . معمولا خيلي شلوغ ؛ بافت قديمي ؛ كسل كننده ولي خب چون زائر ها زياد اونجاها رفت و آمد ميكنن براي راه انداختن كاسبي خيلي عاليه .

حالا اين سوالي كه داريد مربوط به همون طرح ميشه ؟ آخه گفتيد تو اون طرح 1 ميليون ميفروشن خودشون .

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
من میخوام بدونم اینکه داره الان متری یک ملیون میفروشه و معلوم نیست که کی اماده تحویل بشه آیا قیمتش بصرفست؟این خیابون عنصری که میگم جای خوبیه.....میخوام ببینم مگه مثلا توی این خیابون حدودا چه قیمته که اینا آنجا رو دارن متری یک ملیون میفروشن؟
توجه داشته باشید که الان قیمت ها خیلی پایین تر آمده....
ممنون.

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
نه مسئله این نیست...من چون عنصری چند مرتبه رفت و آمد داشتم آن منطقه رو میشناسم...به نظرم بد نیومدهم فاصلش تا حرم و هم مرتب بودنش ...حالا با فاصله ای که گفتم هر جای دیگه هم باشه قیمت ها باید تقریبا توی یک رنج باشن....من قیمت رو میخوام

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من میخوام بدونم اینکه داره الان متری یک ملیون میفروشه و معلوم نیست که کی اماده تحویل بشه آیا قیمتش بصرفست؟این خیابون عنصری که میگم جای خوبیه.....میخوام ببینم مگه مثلا توی این خیابون حدودا چه قیمته که اینا آنجا رو دارن متری یک ملیون میفروشن؟
توجه داشته باشید که الان قیمت ها خیلی پایین تر آمده....
ممنون.

ببين ميگي دائم رفت و آمد داشتي ؛ يه چيزي هست نميدونم در جرياني يا نه ؟ ولي مغازه هاي اطراف حرم ( اونايي كه خيلي نزديكن ) از همون مغازه كوچيك 5 متريشون خدا تومن پول در ميارن . اين باعث ميشه اون مناطق زمين هاي فوق العاده گروني داشته باشه ( علارغم اينكه مكان مناسبي براي زندگي نيستن ) حالا عنصري يكم دورتره . فكر مكينم 1 ميليون تومن متري ارزش داشته باشه .

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
همینطوره.
حالا من میخوام بدونم کسی تو مشهد نیست از بچه های فروم که یه آمار دقیقتری بهم بده ؟
مسعود جان ممنون:)

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
درباره اين واحد هاي 40 يا 50 متري كسي اطلاع بيشتري داره ؟ زمان تحويل و مشاركتي بودن يا غير مشاركتي بودن ؟

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
درباره اين واحد هاي 40 يا 50 متري كسي اطلاع بيشتري داره ؟ زمان تحويل و مشاركتي بودن يا غير مشاركتي بودن ؟
منم شنیدم .و سوال شما را دارم . از بچه های مشهد کسی الطف می کنه جواب بده ؟

بالا