• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت اجناس و دلار چند برابر | قیمت کلیک کمتر از قبل

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
متاسفانه در کشوری زندگی میکنیم که همه جوره افرادی که زوری ندارند باید له بشن تا بقیه پیشرفت کنند .
در ماه های اخیر با اینکه قیمت اجناس چند برابر شد و سایت هایی مثل دیجی کالا و بامیلو و ... که تبلیغات کلیکی فراوانی ازشون میبینیم سود چند برابر کردند اما قیمت کلیک روی تبلیغاتشون در سایت های تبلیغاتی نه تنها افزایش نداشته بلکه کاهش هم داشته .
جالب اینجاست وقتی کشور در رکود باشه وبمستر باید ضرر کنه وقتی کشور تو نقدینگی باشه وبمستر باید ضرر کنه و در هر صورت وبمستر باید ضرر کنه .
واقعا تا کی باید ادامه داد ...

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
ببینید سایت هایی که شما فرمودید خودشون هم الان فروششون به صورت قابل توجهی کاهش پیدا کرده چون قدرت خرید مردم خیلی کاهش یافته. مثلا دیجی کالا 175 نیرو رو میخواد تعدیل کنه. البته این حرف من به این معنی نیست که مخالف حرف شما هستم که چرا قیمت کلیک رو کم کردن به این خاطر بود که بگم اوضاع خیلی خرابه که حتی برای امثال دیجی کالا هم مشکلاتی پیش اومده

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
متاسفانه در کشوری زندگی میکنیم که همه جوره افرادی که زوری ندارند باید له بشن تا بقیه پیشرفت کنند .
در ماه های اخیر با اینکه قیمت اجناس چند برابر شد و سایت هایی مثل دیجی کالا و بامیلو و ... که تبلیغات کلیکی فراوانی ازشون میبینیم سود چند برابر کردند اما قیمت کلیک روی تبلیغاتشون در سایت های تبلیغاتی نه تنها افزایش نداشته بلکه کاهش هم داشته .
جالب اینجاست وقتی کشور در رکود باشه وبمستر باید ضرر کنه وقتی کشور تو نقدینگی باشه وبمستر باید ضرر کنه و در هر صورت وبمستر باید ضرر کنه .
واقعا تا کی باید ادامه داد ...

ما هم این مشکلو با یک سایت پاپ آپ داریم.
به نظرم وبمسترای سایتای بزرگ باید متحد بشن وقتی تعرفه تبلیغات کلیکی کاهش پیدا کنه همه با هم کد ها رو بردارن موقت. چون طبیعیه هر چیزی کمیاب بشه قیمتش میره بالا
البته ممکنه جواب نده ولی همین که باعث بشه طرف کسب و کارش به هم بریزه یه هشدار خوبیه

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
حرفای همه دوستان منطقیه و درسته اما مگه اینجا چند وبمستر حضور دارن و چند نفر هستن که واقعاً حاضرن ضرر کنن اما تبلیغ ارزون رو سایتشون قرار نگیره؟!
من همیشه دیدم که ایرانی‌ها اتحادشون وابسته به جوگیری هست ... دو روز متحد میشن یه خرابکاری میکنن بعد پخش میشن میگن من نبودم اون یکی بود. الان بیایم و ماها تبلیغات رو برداریم، چند نفر بیشتر نیستیم. به نظرم اثر خاصی نداره و تازه چند روز بعد همه میبینیم داریم ضرر میکنیم برمیگردیم و میزاریم با همون قیمت سابق!

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
البته باید گفت که شرکت های تبلیغاتی آخر کلاهبرداری هستند و مطمئنا تبلیغاتشون که در سایت های بزرگ قرار میگیره تعرفه تبلیغات رو برای اونا بالا میبرن و اونا رو راضی نگه میدارن و سایت های کوچیک باید تاوان بدن و جور سایت های بزرگ رو هم بکشند .
کاش کاش کاش گوگل ادسنس و شرکت های تبلیغاتی خارجی ، کشور ایران رو میپذیرفتند تا این شرکت های کلاهبردار ایرانی نابود میشدند .

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
یادمه قبلنا هیچکسی پشت هم نبود الان هم مطمعنم همینه

وختی وبمسترا خودشون پشت هم نیستن حتی همه کار میکنن تا سایت رقیب نابود بشه انتظار دیگه ای نمیره

به قول معروف از ماست که بر ماست ...

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
عوامل بدبدختی اخیر ما وبمسترا در چند مورد خلاصه میشه:

1- ظهور کانال سازی در تلگرام
2- تلاش ناشیانه برای فیلتر تلگرام (با وجود این همه فیلتر شکن) و بوجود آمدن این همه اختلال در اینترنت و وی پی ان ها
3- اوضاع خراب اقتصادی و افزایش دلار و در نتیجه افزایش هزینه هاست و سرور دانلود و دامنه های خارجی و ...
4- بهم ریختن اوضاع مالی شرکت های تبلیغاتی درستکار و درنتیجه ضرر به وبمستر ها
5- این اواخر هم آپدیت عجیب گوگل و ضرر به سایت های قدیمی و معتبر
6- با خراب شدن اوضاع اقتصادی ، دزد و کلاهبردار و دلال کاذب هم زیاد شده ...

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
عوامل بدبدختی اخیر ما وبمسترا در چند مورد خلاصه میشه:

1- ظهور کانال سازی در تلگرام
2- تلاش ناشیانه برای فیلتر تلگرام (با وجود این همه فیلتر شکن) و بوجود آمدن این همه اختلال در اینترنت و وی پی ان ها
3- اوضاع خراب اقتصادی و افزایش دلار و در نتیجه افزایش هزینه هاست و سرور دانلود و دامنه های خارجی و ...
4- بهم ریختن اوضاع مالی شرکت های تبلیغاتی درستکار و درنتیجه ضرر به وبمستر ها
5- این اواخر هم آپدیت عجیب گوگل و ضرر به سایت های قدیمی و معتبر
6- با خراب شدن اوضاع اقتصادی ، دزد و کلاهبردار و دلال کاذب هم زیاد شده ...
+
فیلترینگ بسیار شدید روی وبسایت ها
ولی ازادی و بدون محدودیت بودن کانال ها و پیج های اینستاگرام

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
+
فیلترینگ بسیار شدید روی وبسایت ها
ولی ازادی و بدون محدودیت بودن کانال ها و پیج های اینستاگرام
آزادی رو خوب اومدید .
سایت ما رو با رنک 400 تا 500 ایران فیلتر کردند و بعد از کلی پیگیری بعد چند ماه گفتند به دلیل مطالبی چون : عکس دختر ناز کوچولو میان گل ، بازیگر زن ایرانی با شلوار پاره ، خوشگذرانی محمدرضا شاه پهلوی در دوران سلطنت و این قسم مطالب فیلتر شدید .
الان طرف صفحه و کانال میزنه از بالا تا پایین رو فحش میده ، عکس لختی خانم ها رو به انواع مختلف میذاره ، کلیپ رقص دختران رو میذاره ، فیلم های جم رو بدون سانسور میذاره و و و و . هیچ برخوردی باهاشون نمیشه و دولت محترم میفرمایند باهاشون رقابت کنید فقط شما باید اول شرکت هاستینگ بعد گوگل بعد فیلترینگ بعد شرکت های تبلیغاتی رو راضی کنید اما طرف مقابل هیچ نیازی به این کارا ندارند و همه جوره آزادند . باریکلا بچه های خوب رقابت کنید .
فکر کردن به این موضوعات حالمو به هم میزنه که کیا مسئول این کشورند .

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
کاش کاش کاش گوگل ادسنس و شرکت های تبلیغاتی خارجی ، کشور ایران رو میپذیرفتند تا این شرکت های کلاهبردار ایرانی نابود میشدند .
اگر گوگل ادسنس هم ازاد بود با دور زدن ازش درامد داشتند. همون روس ها تو سایتاشون تبلیغات گوگل ادسنس هست و میان تسک میذارن که اگه 5 کلیک هر کدوم 15 تا 20 ثانیه ای با ورود از طریق ف بوک، توییتر، وی کا یا جستجو روی سایتمون انجام بدین و بعد هم 4 کلیک هر کدوم 20 تا 30 ثانیه ای در یک اگهی گوگل انجام بدین بهتون تا 0.8 روبل میدیم که اگه دلار 7 تومنی شده باشه شاید 80 تک تومن بشه! درحالیکه خود گوگل گفته این روش های دور زدن رو بفهمن حساب هاشون بن میشه ولی ظاهرا نمیفهمن : )
درضمن وبلاگ هایی مثه رزبلاگ از اول برای هر پاپ اپ 2 تک تومن میداد الانم احتمالا همونقدره!

Last edited:

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
اگر گوگل ادسنس هم ازاد بود با دور زدن ازش درامد داشتند. همون روس ها تو سایتاشون تبلیغات گوگل ادسنس هست و میان تسک میذارن که اگه 5 کلیک هر کدوم 15 تا 20 ثانیه ای با ورود از طریق ف بوک، توییتر، وی کا یا جستجو روی سایتمون انجام بدین و بعد هم 4 کلیک هر کدوم 20 تا 30 ثانیه ای در یک اگهی گوگل انجام بدین بهتون تا 0.8 روبل میدیم که اگه دلار 7 تومنی شده باشه شاید 80 تک تومن بشه! درحالیکه خود گوگل گفته این روش های دور زدن رو بفهمن حساب هاشون بن میشه ولی ظاهرا نمیفهمن : )
درضمن وبلاگ هایی مثه رزبلاگ از اول برای هر پاپ اپ 2 تک تومن میداد الانم احتمالا همونقدره!
درست میگید همه چیز برای دور زدن راه حل داره .
اما خودتون دارید میگید گوگل نمیگه از بقیه میکشمش میگه طرف رو بن میکنم یعنی من نمایش دهنده مطمئنم که اگر کار اشتباهی نکنم هیچوقت برام مشکل پیش نمیاد و همچنین فرقی بین من و سایت دیلی میل نمیذاره و واسه همین همه سایت ها با اعتماد ازش استفاده میکنن نه مثل سایت ایرانه که به سایت های قوی بیشتر حال میدن و از سایت های ضعیف میکشنش .

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

arshasam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوره سایت گذشته بعدشم با این ارز گرون اصلا ارزش نداره داری همش ضرر میدی فقط اینیستاگرام و تلگرام تو سایت برادرا خواهرا فی لتر می کنن یا رقبا گزارشتون سایت داشتن تو ایران ارزش نداره کانالا تلگرامی روزی 200 هزارتومن کمترینش در میاره عزیز

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ولله من که به کل سایت داری رو بوسیدم گذاشتم کنار تک و توک سایتیم که داشتم وقتی قیمت هاست و دامنه نت افراز رو دیدم از خیرشون گذشتم رد کردم تموم و راحت چون نمیشه دیگه واقعا شاید و فقط شاید برا کارای برنامه نویسیم و خدماتیم سایت بزنم اونم اگه نیاز شد برای کارای وبمستریم اگه به مخم زد فقط رو اینستا و تلگرام البته تلگرام که دیگه دوران موفقیت با تلاشش گذشته و الان فقط باید سرمایه بزاری تا کانالت موفق بشه باز یکم اینستا بههر حال هرکی کار وبمستری می خواد بکنه به نظرم این دوتا بهتره

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
سلام دوستان
برای سایت من هم که سال 89 تاسیس کرده بودم امار بیشتر از 50 درصد کاهش داشته (اپدیت گوگل)
*هر روز هم اپدیت میشد
از این طرف هم محرم امده و بازدید باز 50 درصد کم میشه
قیمت هاست و دامنه هم که سر به فلک کشیده
همکاری در فروش ها سفارشات صفر ....
سایت های کلیکی بیشترشون دزد تشریف دارند
مجبوریم پاپ اپ بزاریم تا قسمتی از هزینه ها جبران بشه
کار کردن در ایران یعنی بدبختی
هیچ اینده ای هم نداری حتی اگه چندین مهارت هم داشته باشی این اقازاده ها هستن که بهترین کار با بهترین حقوق دریافت میکنن
در حالی که بیشترشون خنگ و هیچ مهارتی هم ندارند ...
رفتم سربازی امدم دیدم وضعیت این خراب شده داغون شده
اونایی که سرکارن دارند اخراج می کنن ما که ...

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
ببینید سایت هایی که شما فرمودید خودشون هم الان فروششون به صورت قابل توجهی کاهش پیدا کرده چون قدرت خرید مردم خیلی کاهش یافته. مثلا دیجی کالا 175 نیرو رو میخواد تعدیل کنه. البته این حرف من به این معنی نیست که مخالف حرف شما هستم که چرا قیمت کلیک رو کم کردن به این خاطر بود که بگم اوضاع خیلی خرابه که حتی برای امثال دیجی کالا هم مشکلاتی پیش اومده
دقیقا درسته
افزایش قیمت دلار به این معنی نیست که دیجی کالا سود چند برابر میبرد, تازه بعلت عدم توانایی مردم در خرید, میزان فروششون کمتر شده و سود کمتری هم میبرند, یعنی حتی امکان داره نتوانن همین مبلغ رو هم برای هرکلیک به وبمستر ها بدهند, رکود یعنی همین

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دقیقا درسته
افزایش قیمت دلار به این معنی نیست که دیجی کالا سود چند برابر میبرد, تازه بعلت عدم توانایی مردم در خرید, میزان فروششون کمتر شده و سود کمتری هم میبرند, یعنی حتی امکان داره نتوانن همین مبلغ رو هم برای هرکلیک به وبمستر ها بدهند, رکود یعنی همین
وقتی قدرت خرید میاد پایین بالطبع تعداد کلیک هم پایین میاد. رکود برای ما هم هست . اما همین شرکت ها خودشون از محتکران بزرگ ایران هستند که هنگام گرون شدن دلار تمام اجناسشون که مربوط به دلار میشد رو احتکار کردند .
یادم نمیره که چند وقت پیش میخواستم یه فلش بخرم تمام همین سایت ها فلش ها رو عدم موجودی میزدند تا قیمت دلار بیشترین بره بعد بفروشند .
البته همین الان هم کم و بیش دیده میشه این کارا ازشون سر میزنه .
در ضمن این سایت ها جنسی که 100 هزار تومان بوده و روش 10 تومان سود میگرفتند وقتی میشه 400 هزار تومان فکر نکنم همون 10 تومان رو سود بگیرند .
حالا درسته قدرت خرید مردم پایین اومده اما این رکود مال چند ساله نه مال الان . در ضمن اگر توان مالی پرداخت کلیک ندارند بهتره تبلیغات کلیکی نگیرند چرا ما باید تاوان کم بودن توان مالی اونا رو بدیم .
یعنی چون اونا نمیتونن سود تپل کنند من وبمستر باید جور بکشم ؟
موقع وام های خداتمنی که میشه فقط به اینا وام میدن به من و شما وبمستر یک ریال هم نمیدن . پس همیشه ماییم که ضرر میکنیم و اینا ککشون هم نمیگزه .
اگه اینطور باشه گوگل ادسنس هم باید با توجه به رکود و نقدینگی کشورها تبلیغاتشون رو تغییر قیمت بده و کلا دنیا بپوکه . اصلا همچین چیزی معنی نداره که وبمستر تاوان کم فروشی تبلیغ دهنده رو بده .

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
وقتی قدرت خرید میاد پایین بالطبع تعداد کلیک هم پایین میاد. رکود برای ما هم هست . اما همین شرکت ها خودشون از محتکران بزرگ ایران هستند که هنگام گرون شدن دلار تمام اجناسشون که مربوط به دلار میشد رو احتکار کردند .
نه آقا کلیک کردن که هزینه نمی بره که بخواد دچار رکود بشه :D شما تبلیغ ماشین لمبورگینی هم که بگذاری میبینی که مردم کلیک میکنن. کلیک صورت میگیره ولی مشتری وقتی قیمت را می بیند از خرید منصرف میشه. در واقع اگر دیجی کالا قبلا از هر 1000 کلیک مثلا 10 هزار تومن سود میکرد الان شده 5 هزارتومن.
یادم نمیره که چند وقت پیش میخواستم یه فلش بخرم تمام همین سایت ها فلش ها رو عدم موجودی میزدند تا قیمت دلار بیشترین بره بعد بفروشند .
البته همین الان هم کم و بیش دیده میشه این کارا ازشون سر میزنه .
در ضمن این سایت ها جنسی که 100 هزار تومان بوده و روش 10 تومان سود میگرفتند وقتی میشه 400 هزار تومان فکر نکنم همون 10 تومان رو سود بگیرند .
فروشنده در نهایت باید ریالش رو تبدیل به دلار کنه و جنس جدید سفارش بده, در نتیجه سود در سریع تر فروختن هست. فروشنده یکبار که نمی خواد فلش بفروشه و بعد تغییر شغل بده. بارها باید بفروشه و تبدیل به دلار کنه و به سازنده سفارش جدید بده. بهای کالا و میزان سود فروشنده هم منطقی هست که به نسبت کم ارزش شدن ریال افزایش پیدا کنه, جنسی که 100 تومن بوده و سود آن 10 تومان بوده, یعنی 10 درصد سود برای فروشنده؛ 10 درصد 400 تومان هم میشه 40 تومن. که ارزش این 40 تومن معادل 10 تومن قبل هست به شرطی که میزان فروش برابر باشه, یعنی اگر میزان فروش نصف بشه, فروشنده سودش رو افزایش میده مثلا میکنه 20 درصد! این واقعیت کسب و کار هست و نمیشه خورده گرفت. کسی که این حساب کتاب های مالی رو انجام نده دیر و یا زود برشکسته میشه

حالا درسته قدرت خرید مردم پایین اومده اما این رکود مال چند ساله نه مال الان . در ضمن اگر توان مالی پرداخت کلیک ندارند بهتره تبلیغات کلیکی نگیرند چرا ما باید تاوان کم بودن توان مالی اونا رو بدیم .
یعنی چون اونا نمیتونن سود تپل کنند من وبمستر باید جور بکشم ؟
چند برابر شدن قیمت دلار حدود 3-4 ماه هست که رخ داده, قبلش شیب نسبتا ملایمی داشت :D
دیجی کالا که به زور نمیتونه تبلیغش رو داخل سایت شما بگذاره, شما می تونی تبلیغ شرکتی را بگذاری که بیشتر پول میده. بازار همیشه خودش رو بالانس میکنه, دیجی کالا که تنها فروشگاه اینترنتی نیست که تبلیغ میده

موقع وام های خداتمنی که میشه فقط به اینا وام میدن به من و شما وبمستر یک ریال هم نمیدن . پس همیشه ماییم که ضرر میکنیم و اینا ککشون هم نمیگزه .
دقیقا با این حرفت موافقم؛ با ارز جهانگیری به اینها دلار دادن که گوشی وارد کنن و بعد با قیمت ارز آزاد شروع کردن به فروختن :general602:

اگه اینطور باشه گوگل ادسنس هم باید با توجه به رکود و نقدینگی کشورها تبلیغاتشون رو تغییر قیمت بده و کلا دنیا بپوکه . اصلا همچین چیزی معنی نداره که وبمستر تاوان کم فروشی تبلیغ دهنده رو بده .
گوگل قیمت تبلیغاتش رو تعیین نمیکنه, گوگل فقط واسطه هست بین تبلیغ کننده و نمایش دهنده تبلیغ, تبلیغ کننده تصمیم میگیره که برای یک کلیک 1 دلار بده یا 1 سنت

بالا