• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت ان 73 در ایران

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام خدمت دوستان

شنیدم که توی ایران قیمت ان 73 به بالای 600 هزار تومن هم رسیده ، میخواستم ببینم که ایا این صحت داره یا نه ؟ اخه توی بحرین قیمتش به پول ایران میشه حدود 350 تومن ، میخواستم ببینم اگه واقعا قیمتش توی ایران به 600 تومن رسیده ایا من اگه چندتا ان 73 بیارم اونجا تا چقدر میتونم بفروشمش ، درضمن قاعدتا ریجستر هم نیست .

پس یه ان 73 ریجستر نشده توی ایران چقدر میاره ؟

راستی توی بحرین شرکت اتصالات هست ، میخواستم ببینم گارانتی این اتصالات بحرین توی اتصالات ایران اعتبار داره یا نه ؟

بعدا اگه من چندتا گوشی بیارم توی فرودگاه به عنوان قاچاقچی دستگیرم نمیکنن و گوشیهام رو ازم بدزدند ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام خدمت دوستان

شنیدم که توی ایران قیمت ان 73 به بالای 600 هزار تومن هم رسیده ، میخواستم ببینم که ایا این صحت داره یا نه ؟ اخه توی بحرین قیمتش به پول ایران میشه حدود 350 تومن ، میخواستم ببینم اگه واقعا قیمتش توی ایران به 600 تومن رسیده ایا من اگه چندتا ان 73 بیارم اونجا تا چقدر میتونم بفروشمش ، درضمن قاعدتا ریجستر هم نیست .

پس یه ان 73 ریجستر نشده توی ایران چقدر میاره ؟

راستی توی بحرین شرکت اتصالات هست ، میخواستم ببینم گارانتی این اتصالات بحرین توی اتصالات ایران اعتبار داره یا نه ؟

بعدا اگه من چندتا گوشی بیارم توی فرودگاه به عنوان قاچاقچی دستگیرم نمیکنن و گوشیهام رو ازم بدزدند ؟

گارانتی اصلی يعنی اتصالات شده 660.000
خارج از کشور همون 340.000 پيدا میشه ولی موضوع رجيستر'ش هست
ارزش N73 رجيستر نشده در حالت اوليه مشخص نيست بايد قبل'ش با يه فروشنده ای // کسی که قابليت ثبت 'ش رو داره صحبت کنی // وگرنه همينطوری برداری بياری که ضرر میکنی
اگر شما يه چمدان رو پر کنی از 5 ، 6 جعبه N73 آکبند مشخصا اجازه ورود نمیدن // يا حق گمرکی'ش رو بايد بدی [ که میشه همين قيمت !! ] يا از دست'شون بدی

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
البته يه راه ديگه هم هست كه جعبشو بندازي:D
كه با اين كار قيمتش از نصف هم كمتر ميشه !

يا اينكه به هر كدوم از مسافر ها يكيشو بدي ... بعد كه رفتيد اونور ازشون پس بگيري ... البته ممكنه ديگه بهت ندند:happy:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

ممنونم از جوابهاتون ، میخواستم ببینم که گوشیهایی که توش سیمکارت ایرانسل و یا تالیا گذاشته میشه هم احتیاج به ریجستر دارنند ؟

بعدش فقط ان 73 اینجوریه همه گوشیها اینجورین که نمیشه ریجستر دستیش کرد ؟

اخه به تازگی پدرم رفته بود ایران برای خودش از بحرین یه سامسونگ ایکس 820 خریده بود (2.5دینار=6 هزار تومن!!!) بردش ایران براش یه ایران سل خرید قشنگ کار کرد ومشکلی نداشت !

راستی يعني چندتا میتونم با خودم بیارم بدون اینکه بهم گیر بدند ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام

ممنونم از جوابهاتون ، میخواستم ببینم که گوشیهایی که توش سیمکارت ایرانسل و یا تالیا گذاشته میشه هم احتیاج به ریجستر دارنند ؟

بعدش فقط ان 73 اینجوریه همه گوشیها اینجورین که نمیشه ریجستر دستیش کرد ؟

اخه به تازگی پدرم رفته بود ایران برای خودش از بحرین یه سامسونگ ایکس 820 خریده بود (2.5دینار=6 هزار تومن!!!) بردش ایران براش یه ایران سل خرید قشنگ کار کرد ومشکلی نداشت !

راستی يعني چندتا میتونم با خودم بیارم بدون اینکه بهم گیر بدند ؟

با ایرانسل - تاليا کار میکنن در حالی که رجيستر نشده باشن
اطمينان کامل داری که رجيستر دستی نمیشه کرد !؟ البته يک سری گوشی هستند که نمیشن ..
اینکه چندتا بياری شانسی هست بيشتر // حتی ممکن يدونه با جعبه بياری و بهت گير بدن حالا اینکه چمدون رو باز کنن ببينن چند جعبه N73 چيده شده که ..

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا بیخیال شی بهتره!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
چه با حال 350 کجا و 650 کجا؟! :D

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
گارانتی اصلی يعنی اتصالات شده 660.000
خارج از کشور همون 340.000 پيدا میشه ولی موضوع رجيستر'ش هست
ارزش N73 رجيستر نشده در حالت اوليه مشخص نيست بايد قبل'ش با يه فروشنده ای // کسی که قابليت ثبت 'ش رو داره صحبت کنی // وگرنه همينطوری برداری بياری که ضرر میکنی
اگر شما يه چمدان رو پر کنی از 5 ، 6 جعبه N73 آکبند مشخصا اجازه ورود نمیدن // يا حق گمرکی'ش رو بايد بدی [ که میشه همين قيمت !! ] يا از دست'شون بدی

من یه زمانی از مکه N70 خریدم با گارانتی اتصالات و آوردم ایران . راحت بودم باهاش و رجیستر هم بود .

اتصالات در تمام خاور میانه گوشی هاش رو گارانتی کرده . پس قاعدتا باید در ایران و سایر خاورمیانه گوشی هاش رجیستر شده باشند.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من یه زمانی از مکه N70 خریدم با گارانتی اتصالات و آوردم ایران . راحت بودم باهاش و رجیستر هم بود .

اتصالات در تمام خاور میانه گوشی هاش رو گارانتی کرده . پس قاعدتا باید در ایران و سایر خاورمیانه گوشی هاش رجیستر شده باشند.

من اتصالات از دوبی نگرفتم ولی متفرقه چندبار گرفتم ( قديم ) که کار کردند مثل P800 نزديک 4 ، 5 سال پيش ولی از وقتی قوانين رجيستر عوض شده مشکلاتی به وجود اومده
این دوستمون هم میخوان تعدادی N73 وارد کنن ..

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام دوستان

ممنون از راهنماییتون ، حالا میخواستم ببینم اگه گوشی رودستم بگیرم وسیمکارت هم بزارم توش بعد کارتونش رو توی چمدون بزارم ، اون وقت کاری ندارند ؟

راستی توی فرودگاه چمدون ها رو باز میکنند ومیگردن یا فقط از توی دستگاه ردشون میکنند ؟

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هیچ وقت این روش خوب نیست چون چند تا بذاری توی اون جریمه هم تازه میشی ولی یه دونه باشه عیبی نداره

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ممنون از راهنماییتون ، حالا میخواستم ببینم اگه گوشی رودستم بگیرم وسیمکارت هم بزارم توش بعد کارتونش رو توی چمدون بزارم ، اون وقت کاری ندارند ؟
راستی توی فرودگاه چمدون ها رو باز میکنند ومیگردن یا فقط از توی دستگاه ردشون میکنند ؟

اینجا ایران هست دوست عزیز!!!!
منظورم اینه که ممکنه در صورتی که شما گوشی رو با جعبه دستتون بگیرید و بیارید مشکلی براتون پیش نیاد، بر عکسش هم صادق هست، حتّی اگر بدون جعبه بیارید هم ممکنه بهتون شدیداً گیر بدن. در هر صورت به نظر من این کار برای شما سود چندانی نخواهد داشت و نمیصرفه که خودت رو دچار دردسر کنی.

بالا