• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت این گوشه چقدره؟اصلا تو تهران پیدا میشه؟!!!

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
این دو مدل گوشی رو تو سایت تنارنجی دیدم زده که خیلی خوب باطری رو نگه میداره و میخواستم بدونم قیمتش تو تهران (اگه باشه )چقدره؟
این لینک نارنجی
۶ تلفن هوشمند با بیشترین طول عمر باطری | نارنجی
اینم مدل دو گوشی که مورد نظرمه
[h=3]Motorola Droid 4[/h][h=3]Motorola Photon Q 4G LTE[/h]اگر گوشی آندروید که کیبرد داشته باشه و باطری خوبی هم داشته باشه سراغ دارید معرفی کنید

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود دوست گرامی ، اگه پیدا کردین لطفاً من رو هم در جریان بگذارید. البته بعید میدونم بیاد ، چون گوشیهای معروف و جهانی موتورولا به زور میان ایران ، چه برسه به اینا. ;)

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
درود دوست گرامی ، اگه پیدا کردین لطفاً من رو هم در جریان بگذارید. البته بعید میدونم بیاد ، چون گوشیهای معروف و جهانی موتورولا به زور میان ایران ، چه برسه به اینا. ;)

ok................

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
عجب گوشیهای شاخی...

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
داداش موتورولای اولی که Razr Maxx هست و تو بازار حدود 1210 فروخته میشه ، همه جا هم داره....فکر کنم از همشون بیشتر باطری نگه میداره ، Droid 4 هم حول و حوش 950 بود قبلاً که دیده بودم الان نمیدونم ولی تو بازار هستش....

hadi59b

Registered User
لایک‌ها
93
دروید 4 و فوتون کیو فروش جهانی ندارن و فقط در چند اپراتور در آمریکا و کانادا و ... فروش میشن . پس بعیده بتونی ایران گیر بیاری . مگر اینکه نسخه آنلاک و سیم فری رو کسی از اونورا بیاره برات یا خرید اینترنتی کنی که برات بیارن .
اما به نظر من هم ریزر مکس بخری خیلی بهتره چون باطریش از اون لیستی که لینکش رو دادی 2 برابر قویتره . و از نظر ساپورت و فارسی و ..... هم هیچ مشکلی نخواهی داشت تو ایران .

Motorola DROID 4 XT894 vs. Motorola Photon Q 4G LTE - GSMArena.com

hadi59b

Registered User
لایک‌ها
93

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
بالا