فکر کنم حدود 400 مناسب باشهمی خوام از یکی از دوستانم hd7 8gig بخرم.
دوستان لطفا راهنمایی کنید قیمت ندارم.
خیلی هم تمیز هستش و دقیقا مثل نو می مونه.
قبلا از راهنماییتون ممنونم.
![]()
فکر کنم حدود 400 مناسب باشه
چه چیزیش هست که خوشتون نیومده؟؟؟گوشی خوبیه ولی من گوشی های دیگه را ترجیه میدم
داداش دمت گرمداداش اگه اهل ویندوز نیستی اصلا طرفش نرو ...
من خودم 7Pro دارم یک سال و نیمه ...
این گوشی فقط به کار کسایی میاد که ویندوز باز باشن نه گوشی باز ...
اگه اهل ویندوز نیستی به جد می گم ، طرفش نرو اما اگه می خوای یه سیستم عامل پرسرعت و با کلاس رو تجربه کنی حتما بخر چون HD7 بعد از HD2 ، غول ویندوزه ...
الان ویندوز 8 رو روی HD2 پورت کردن و بحثش هست که گوشی بعدی که بخوان پورت کنن HD7 هست ...
بازم می گم کسی که طرف WP میاد باید اینکاره باشه چون خیلی چیزارو باید بزاره کنار :
1ـ اول از همه بلوتوث رو بزار کنار چون فعلا درست و حسابی نیست
2ـ فایل منیجر تو WP چیزی نیست که تو گوشی های دیگه تجربه کردی
3ـ نصب برنامه مثل آب خوردن نیست که فکر کنی یه فایل رو کپی می کنی رو گوشی و بعد نصبش می کنی ( ازلحاظ نرم افزاری کم نمیاری چون پشت سر هم براش اپلیکیشن نوشته می شه و راحت هم می شه پیداشون کرد مجانی اما نصب کردنشون به این راحتیا نیست )
به هرحال راهنماییت کردم که یه وقت به مشکل نخوری اما گوشی خیلی ماهی هست این گوشی ...
کلاس کارش خیلی بالاست احتمالا دوستتون می خواد بره طرف WP8 که می خواد اینو بفروشه ...
داداش دمت گرم
من گوشی باز نیستم یه گوشی خوب می خواستم که hd7 رو انتخاب کردم.
htc flyer دارم اما wp رو امتحان نکردم با این مسایلی هم که مگی اصلا مشکلی ندارم
ولی این قیمت که رفیقم داده مناسب هست؟
من اولش فکر می کردم 16gige اما بعدش که گفت 8 اصلا دلم راضی به 450 نبود!!
نظر من اینه که ممکنه بعد یه مدت تو ذوقت بزنه
کلا ویندوز فون ها رو باید عاشقشون باشی و بگیری در غیر اینصورت باید مفت بفروشی ! موفق باشی
نظر من اینه که ممکنه بعد یه مدت تو ذوقت بزنه
کلا ویندوز فون ها رو باید عاشقشون باشی و بگیری در غیر اینصورت باید مفت بفروشی ! موفق باشی
سلام به دوست عزیزم
تقریبا 3 ماه بیش بون با کلی تحقیق یکیشو خریدم ولی 16 gig به قیمت 480 بنظر من Windows Phone فوقلاده ...... عالیه یکی از همکارام بزور ازم خرید حالا دوباره میخام بخرم البته اگه titan گیر بیاد بخاطر صفحه نمایشش 4.7 اینچیش میخرم اگه هم نیومد همون HD7 رو دوباره میخرم
لازم به ذکره که گوشیهایی که WP8 دارن هم دو هسته ای هستند و هم خیلی گرون دوست عزیزمون که گفتن WP 8رو HD7 دیدن فکر کنم WP 7.8 کاستوم رامه که خودم 2تاشو دانلود و نصب کردم عین همون WP8
برنامه های زیادی براش نوشتن هرروزم زیادتر میشه فکر کنم تا مدته دیگه برنامه های تولیدی WP جلوی اندرودو بزنه نصب برنامه هاشم اسونه که اگه خواستین انشااله بعده اینگه گرفتین بهم پخ بده راهنماهیتون میکنم
چند نکته مهم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-گوشی فول انلاک باشه
2-جیلبرگ شده باشه
3-بلوتوسش فعال باشه
4-گوشی HSPL باشه تا بتونید ویندوز های مختلفو بدونه محدودیت نصب کرد
اگه گوشی اون 4 مورده بالارو داشته باشه و خیلی تمیز باشه منظورم خیلی خیلی تمیز !!!!!!
450 می ارزه
در کل بین 400 تا 450 خوبه
قربونت برم شما اگه سه ماه پیش ویندوز دستت بود من یک سال و نیمه دستمه ...
تفاوت کاستوم رام 7.8 و 8 رو هم می دونم داداش ...
اگه درست مطلبم رو خونده باشی نوشتم داره پورت می شه نگفتم زدن واسه HD7 ...
لینک بدم خدمتتون که 8 رو زدن واسه HD2 یا خودتون سرچ می کنید ؟
تمام مواردی هم که نوشتی چند نکته مهم لازم نیست حتما گوشی این چیزارو داشته باشه چون تموم اون کارا راحت انجام می شه .
درضمن اگه کسی گوشیش فول آنلاک باشه و جیلبریک مطمئن باش HSPL هم هست . بلوتوثشم لازم نیست فعال باشه چون با نرم افزار راحت می شه فعالش کرد ...
اینایی که گفتی اصلا نکات ضروری نیست تو WP خیلی چیزای دیگه مهمه ...
شما یه سری به موبایلستان بزن اطلاعاتتون بیشتر می شه ...
درضمن اگه طرفدار WP بودی مطمئن باش یک ماهه ردش نمی کردی بره ...
حدود قیمت رو که خدمتتون عرض کردم عزیزم