• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت دومین 2حرفی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

grants

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
96
با سلام خدمت دوستان

من یک دومین 2حرفی با نام IR دارم و پسوند دومین هم 2حرفی هست (یعنی به صورت **.IR هست)
قصد فروشش ندارم. مدیر محترم هم لطفا پست را حذف نکنه، کلا قصد فروش نیست و فقط قیمت گذاری هست
کلا میخواستم بدونم حداقل چند ارزش داره و کسی اینجا خریدارش هست؟

Last edited:

eidazha

Registered User
لایک‌ها
160
دوست عزيز دامين دو حرفي با پسوند .ir نداريم ، در حال حاظر امكان ثبتش نيست ، كوتاهترين كاراكتري كه ميشه ثبت كرد 3 حرفي مي باشد كه نسبت به نام دامنه قيمتي بين 10 هزار تومان تا چند ميليون دارند.

grants

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
96
دوست عزيز دامين دو حرفي با پسوند .ir نداريم ، در حال حاظر امكان ثبتش نيست ، كوتاهترين كاراكتري كه ميشه ثبت كرد 3 حرفي مي باشد كه نسبت به نام دامنه قيمتي بين 10 هزار تومان تا چند ميليون دارند.
نه قربان،پسوند دومین آی آر نیست
کلا پسوند را ذکر نکردم، اسم دومین IR هست و پسوند هم دو حرفی هست، کلا میخواستم ببینم همچین دومینی چند ارزش داره

Last edited:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
احیانا
ir.G*نیست؟
تو همین انجمن میفروختنش
از اینجا خریدیش؟

grants

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
96
احیانا
ir.G*نیست؟
تو همین انجمن میفروختنش
از اینجا خریدیش؟
نه قربان، اتفاقا اون را هم دیدم ولی خیر این دومین از همون روز اول صفر کیلومتر دست خودم بوده .پسوندش کلا جی نداره

حالا میخواستم ببینم همچین دومنی تا چند خریدار داره، چقدر ارزش داره

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
ببین اون رو چند فروختن میتونی رنجش رو بدست بیاری
اینجور موارد واسه افراد خاص و کارای خاصه وگرنه دامنه یک حرفیم داریم.
باید ایده ای توش باشه

Trouble Team

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
97

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
تا جایی که من میدونم ، دوره فروش این دامینا گذشته ...
مثلا اگه یک یا دو سال پیش بود میلیونی بود ولی الان هیچی !

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
من دومین خریدم ، قبل خرید تو سایت های حراجی قیمت زده بودن 1400 پند انگلیس ، گداشتم برای فروش بیشتر از 10 تا نرفت !

eidazha

Registered User
لایک‌ها
160
اينجور دامين ها تا زماني كه اسمشو نگيد و تاپيك فروش نزنيد فروش نميره چون اكثرا از پسوندهاي كشوري ناشناس هستن (البته گفتيد قصد فروششو نداريد)
اما اون داميني 2 حرفي ir كه دوستمون گفتن اگر خاطرم باشه 300 قيمت گذاشته بودن ، يه سرچ بزنيد تاپيكشو پيدا ميكنيد

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
اينجور دامين ها تا زماني كه اسمشو نگيد و تاپيك فروش نزنيد فروش نميره چون اكثرا از پسوندهاي كشوري ناشناس هستن (البته گفتيد قصد فروششو نداريد)
اما اون داميني 2 حرفي ir كه دوستمون گفتن اگر خاطرم باشه 300 قيمت گذاشته بودن ، يه سرچ بزنيد تاپيكشو پيدا ميكنيد
اونم هر کی خریده مث ... پشیمونه
بهترین دو حرفی که یادمه تا پارسال آزاد بود ir.ax بود که خوب شد ثبت نکردم با اون قیمت

grants

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
96
ببین اون رو چند فروختن میتونی رنجش رو بدست بیاری
اینجور موارد واسه افراد خاص و کارای خاصه وگرنه دامنه یک حرفیم داریم.
باید ایده ای توش باشه
inja fekr konam bishtar 300-400 naraft daghigh yadam nist
vali yadame ye 2 harfie moshabeh too in renje gheymata bud
اتفاقا دنبالش بودم ببینم چه کار نکرد، آخر نفهمیدم اصلا فروختش یا نه
تا جایی که من میدونم ، دوره فروش این دامینا گذشته ...
مثلا اگه یک یا دو سال پیش بود میلیونی بود ولی الان هیچی !
آره اتفاقا میدونم فقط میخواستم ببینم فروش میره یا اگر بخواد با این قیمت ها باشه خودم ازش استفاده کنم بهتره فکر کنم
من دومین خریدم ، قبل خرید تو سایت های حراجی قیمت زده بودن 1400 پند انگلیس ، گداشتم برای فروش بیشتر از 10 تا نرفت !
اتفاقا دیدم خیلی گرون بود، نمیدونستم ما هم با همین قیمتا میتونیم بفروشیم یا نه که ظاهرا خودم ازش استفاده کنم بهتره
اونم هر کی خریده مث ... پشیمونه
بهترین دو حرفی که یادمه تا پارسال آزاد بود ir.ax بود که خوب شد ثبت نکردم با اون قیمت
اسمش را بیشتر نزدم که اگر خواستم خودم ازش استفاده کنم توی چشم نباشه و خرابکاری بشه

در کل دست همه دوستان درد نکنه، نتیجه آخر اینکه پس خودم ازش استفاده کنم بهتره،این قیمتا ارزش نداره :general601:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا