• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت ربات نقره ساز تراوین

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,617
سلام دوستان.
میخواستم ببینم به نظر دوستانی که دستشون تو کاره، یه همچین رباطی میتونه چقدر قیمتش باشه. رباط باید بتونه خودکار کاربر ها رو ثبت نام و فعال کنه و یکم هم بازی کنه. به این صورت که اگر تراوین بازی کرده باشید، اون چند تا وظیفه اول که کاردان میگه رو انجام بده و 20 تا سکه طلا رو بگیره، بعد 10 تا ماجراجویی انجام بده تا بتونه اون 20 سکه طلا رو به 2000 نقره تبدیل کنه و احتمالا توی 10 ماجراجویی که انجام داده هم مقداری نقره گیرش اومده که شاید به 3000 تا برسه (شایدم بیشتر) ، که در کل تا مثلا 10 ساعت بعد از ثبت نام هر کاربر جدید بتونه 3000 سکه نقره تراوین در بیاره و به تعداد نامحدود هم بشه توش اکانت تراوین ساخت، و در آخر هم برای هر اکانت بتونه روی یک سری اجناس توی حراجی قیمت بزاره تا بشه نقره های حاصله رو منتقل کرد...
میزان انتقال اطلاعات از کامپیوتری که برنامه داره روش اجرا میشه هم خیلی کم باشه، به این صورت که برنامه با وب سرویس کار کنه (یعنی گرفتن حجم زیاد صفحات HTML روی سرور وب باشه و فقط اطلاعات مورد نیاز از سرور وب به برنامه منتقل بشه که پهنای باند زیادی استفاده نشه توسط برنامه). نمیدونم منظورمو از این آخریه درست رسوندم با نه...
در ضمن برنامه حتما با پراووووووووواکسی (از نوع آیپی پورتش :) ) کار کنه که یوقت توسط تراوین شناسایی نشه...
در نهایت هم باید برنامه به همراه سورس کد ارایه بشه و شش ماه هم پشتیبانی نویسنده برنامه رو داشته باشه (فقط برای رفع باگهای منطقی برنامه و نه تغییرات سرور تراوین) و نویسنده برنامه هم حق فروش این برنامه رو به کس دیگه نداشته باشه...
این شرایطی بود که عزیزی به من دادند و گفتند اگر بخوای این برنامه رو بنویسی چقدر بابتش میگیری! منم اومدم اینجا تا از عزیزان اینجا بابت قیمت کمک بگیرم، بعبارت دیگه اگر شما بخواید این برنامه رو بنویسید (و امکانش رو داشته باشید که بنویسید) در ازای چه هزینه ای همچین کاری رو انجام میدید؟
ممنون میشم اگر ممکنه راهنمایی کنید.

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
این پولا خوردن نداره :D .... فکر کنم باید یه 500 600 ازش بگیری;)

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
50 میخرم

چون یه چیزی هست که از اون بهتره/ قیمتش هم پایین تره دی:

500.600 هزار تومن میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,617
ممنونم بایت نظرت دوست عزیز، والا اگه بخواد همچین قیمتی باشه که ترجیح میدم انجام ندم کار رو. به شش ماه پشتیبانیش اصلا نمیارزه این قیمت.
یک برنامه که شاید از نظر حجمی یک پنجم این هم نبود رو بطور متوسط 1 تومن توی سایت پونیشا پیشنهاد قیمت داده بودند.

از نظر شما هم ممنونم دوست من. من نیومدم که برنامم رو بفروشم، در ضمن خود ایشون پیشنهاد اولیشون 1,500,000 تومن هست که من بازم رو این قیمت دل چرکین هستم یجورایی...

alef1

Registered User
لایک‌ها
26
اصلا امکانش هست؟؟
میشه همچین چیزی نوشت؟
هوش مصنوعی لازم داره رسما!!!

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
ممنونم بایت نظرت دوست عزیز، والا اگه بخواد همچین قیمتی باشه که ترجیح میدم انجام ندم کار رو. به شش ماه پشتیبانیش اصلا نمیارزه این قیمت.
یک برنامه که شاید از نظر حجمی یک پنجم این هم نبود رو بطور متوسط 1 تومن توی سایت پونیشا پیشنهاد قیمت داده بودند.

از نظر شما هم ممنونم دوست من. من نیومدم که برنامم رو بفروشم، در ضمن خود ایشون پیشنهاد اولیشون 1,500,000 تومن هست که من بازم رو این قیمت دل چرکین هستم یجورایی...

خب ایشون خیلی وضع مالیش ردیف هست دی:

در هر صورت ما که از خود پنل بازی استفاده میکنیم دی::D

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,617
اصلا امکانش هست؟؟
میشه همچین چیزی نوشت؟
هوش مصنوعی لازم داره رسما!!!

بعید میدونم امکانش نباشه چون هم قبلا تجربه های مشابه داشتم و هم تا حدودی با این قضایا هم آشنا هستم. تا این حدی هم که عرض کردم فکر نمیکنم نیازی به هوش مصنوعی داشته باشه ...

alef1

Registered User
لایک‌ها
26
بعید میدونم امکانش نباشه چون هم قبلا تجربه های مشابه داشتم و هم تا حدودی با این قضایا هم آشنا هستم. تا این حدی هم که عرض کردم فکر نمیکنم نیازی به هوش مصنوعی داشته باشه ...
بنده زیاد با تراوین کار نکردم نمیدونم اما احساس کردم خیلی پیچیده باشه
خصوصا که باید یه جاییش کپچا داشته باشه

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,617
ارزش نوشتن نداره به چه دردی میخوره؟ :؟

نقره توی بازی توی اینترنت فروخته میشه.
بنده زیاد با تراوین کار نکردم نمیدونم اما احساس کردم خیلی پیچیده باشه
خصوصا که باید یه جاییش کپچا داشته باشه
ممنونم بابت نظرتون. پیچیده که هست، ولی چون قراره فقط یک کار خاص انجام بشه نیازی به هوش مصنوعی نیست. اگر قرار بود جایی توی برنامه با توجه به شرایط یه تصمیم خاصی گرفته بشه اونوقت نیاز به هوض مصنوعی بود.
در مورد کپچا هم برای کاربران معمولی وجود نداره، فقط اگر سرور تشخیص بده دارید از ربات استفاده میکنید کپچا براتون فعال میشه...

در هر صورت ما که از خود پنل بازی استفاده میکنیم دی::D
ممکنه بیشتر توضیح بدید دوست عزیز؟

Last edited:

mamoly.Evil

Registered User
لایک‌ها
3
من در مورد قیمت زیاد چیزی نمیدونم استاتید باید نظر بدن.

ولی با تکیه کردن بر این قسمت :

"نویسنده برنامه هم حق فروش این برنامه رو به کس دیگه نداشته باشه..."

بهونه ی خیلی خوبی برای دریافت پول بیشتره. 2.5 بتونی ازش بگیری عالیه!

بالا