• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت نوکیا x2 با imei مختلف

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
سلام،یکی از دوستان یک عدد گوشی نوکیا x2 داره که شماره سریال پشت گوشی با جعبه تو 7رقم آخر نمیخونه.میخواد ببینه قیمتش چند می ارزه و ارزش فروش داره یا نه.با سپاس

Last edited:

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
دیگه کارتونو نداشت بهتر بود ولی اگه به یه اشنا بدی که واسش اونا مهم نباشه بهتره
نو گوشیتون الان 195 اگه در حد باشه واسه من قیمت اخرشو پ خ کن

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
این رفیقمون هم آکبند از آشنا خریده،فاکتور هم داره ولی دست من که داد دیدم شماره سریال نمیخونه.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
این رفیقمون هم آکبند از آشنا خریده،فاکتور هم داره ولی دست من که داد دیدم شماره سریال نمیخونه.

اگر از آشنا خریده ، فروشنده باید جوابگو باشه ، شاید موقع فروش جعبه رو اشتباهی داده باشه ....

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
اگر از آشنا خریده ، فروشنده باید جوابگو باشه ، شاید موقع فروش جعبه رو اشتباهی داده باشه ....

دیگه یکسالی از خریدش میگذره و کاری نمیشه کرد.دوستان یه قیمت بدید ببینیم چند می ارزه یکی از دوستان خارج از فروم میخواد فقط قیمت دستم نیست که بهش بدم.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
فروشنده عجب ادمی بوده یعنی imei جعبرو با گوشی و پشت گوشی مقایسه نکرده و تو فاکتور ننوشته؟

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
فروشنده عجب ادمی بوده یعنی imei جعبرو با گوشی و پشت گوشی مقایسه نکرده و تو فاکتور ننوشته؟

تو فاکتور imei جعبه نوشته شده،این دوستمون هم چون از آشنا خریده دیگه توجهی نکرده.به قولی هر آنچه کرد بامن آشنا کرد

بالا