• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت وی بالتین با اندک مخلفات

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگه یه بنده خدایی یه وی بالتین بخواد برای راه اندازی یه فروم فارسی با اندک مخلفات چقدر باید پیاده شه ؟؟????????????

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
لایسنس 1 سال این برنامه 85 دلار هستش که آخر سال باید دوباره همین مقدار را بدی و دوباره بگیری و میتونی‌ لایسنس کامل را بگیری که 160 دلار هستش و در آخر سال با دادن 30 $ دیگه می‌تونه از نسخه های به روز شده استفاده کنی‌ ... اگه باز هم اطلاعات دیگه خواستی‌ بگو ...

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
اونوقت یه سوال دیگه. اگه من یکی بگیرم اصلا" کسی توش عضو میشه :D:D:D ؟?؟? یعنی من تا حالا هر چی فروم با وی بی دیدم کارش گرفته . ولی با وجود اینهمه فروم کسی تو فروم جدید عضو میشه ؟

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از par_ham :
لایسنس 1 سال این برنامه 85 دلار هستش که آخر سال باید دوباره همین مقدار را بدی و دوباره بگیری و میتونی‌ لایسنس کامل را بگیری که 160 دلار هستش و در آخر سال با دادن 30 $ دیگه می‌تونه از نسخه های به روز شده استفاده کنی‌ ... اگه باز هم اطلاعات دیگه خواستی‌ بگو ...
اگه لايسنس كاملش رو بخريم آيا مخلفات (هك) هم باهاش ميدن؟ يعني هك هاي پيش فرضش چيا هستن؟

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
اره . همه هک های مجانی که در vbulletin.org موجود هست رو میتونین بگیرین

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
اونوقت یه سوال دیگه. اگه من یکی بگیرم اصلا" کسی توش عضو میشه :D:D:D ؟?؟? یعنی من تا حالا هر چی فروم با وی بی دیدم کارش گرفته . ولی با وجود اینهمه فروم کسی تو فروم جدید عضو میشه ؟

الان دیگه انقد فورم زیاد شده که دیگه همه کارشون نمیگیره مگر سایت هایی که بازدید کننده های خواصی داشتن یا وبلاگ های پر بیننده . 500 600 تا عضو بدرد نمیخوره . حداقل باید 2000 تا عضو داشته باشین

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
این کرک شده هاش پس واسه چین؟

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
واسه استفاده غیر مجاز . اگر کسی از این نسخه های NULL شده استفاده کنه شرکت تولید کننده این نرم افزار( Jelsoft ) یه میل واسه دیتا سنتر میزنن و میگن که این کاربر داره از نسخه کرک شده استفاده میکنه . حالا این بستگی به هاستینگ داره که سایتو میبنده یا نه !

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
با تاييد اين حرفا اضافه مي كنم كه براي فارسي سازي هم بعضي سايتا 40-50 تومن مي گيرن(فارسي سازي درست و حسابي رو مي گما.البته فايل فارسي سازي مجانيش هم هست).

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
من دارم قیافه mybb رو به vb تبدیل میکنم
گیر میدن یا نه؟!

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
من تقریبا همه قسمت های mybb رو به vb تبدیل کردم
یعنی دقیقا مثل وی بی هستش همراه با کردهای جاوا و استایل و منوها و....
قیمت پیشنهادی من 10 تومنه اگه کسی خواست به من ایمیل بزنه
info{at}shahkey.com

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از shahkey :
من تقریبا همه قسمت های mybb رو به vb تبدیل کردم
یعنی دقیقا مثل وی بی هستش همراه با کردهای جاوا و استایل و منوها و....
قیمت پیشنهادی من 10 تومنه اگه کسی خواست به من ایمیل بزنه
info{at}shahkey.com
خوفی عزیزم

بالا