• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قیمت گذاری روی لپ تاپ acer core i3

economist

Registered User
لایک‌ها
165
سلام دوستان.لپ تاپ به این مشخصات موجوده.1ماه کارکرد.11ماه گارانتی سازگار.درحدآک.دوستان ممنون میشم یه قیمت بدین.مشخصات هم دقیقا همانند لینک زیر: Acer Aspire E1-571G-Corei3

r_bakhshali

Registered User
لایک‌ها
23

economist

Registered User
لایک‌ها
165
ممنون دوستان.عنوان تاپیک رو گذاشتم قیمت گذاری! پس قیمت رو شما باید بگید.قیمت آک دستگاه هم 1620.کاری به دیجی کالا و امثال این سایت ها ندارم.قیمت مدنظرخودم 1300 به بالا هست..20درصد آک فکر کنم مناسب باشه.

r_bakhshali

Registered User
لایک‌ها
23
داداش قیمت 1550 که من گفتم مربوط به 2 روز پیش بود! امروز گارانتی ویستا یک ساله 1500 و گارانتی سازگار 2 ساله 1530 ! دادا یعنی چی من کاری به دیجی کالا ندارم! سایت قدیمی فروش هستش جنس با ضرر که نمی ده! منم پیشنهاد می دم عزیز 20 درصد زیر آک می خوام! قیمت آک رو کی مشخص می کنه حالا؟! به نظر من بازار! شما رفرنس معتبر از بازار بده من در خدمتم

economist

Registered User
لایک‌ها
165
داداش قیمت 1550 که من گفتم مربوط به 2 روز پیش بود! امروز گارانتی ویستا یک ساله 1500 و گارانتی سازگار 2 ساله 1530 ! دادا یعنی چی من کاری به دیجی کالا ندارم! سایت قدیمی فروش هستش جنس با ضرر که نمی ده! منم پیشنهاد می دم عزیز 20 درصد زیر آک می خوام! قیمت آک رو کی مشخص می کنه حالا؟! به نظر من بازار! شما رفرنس معتبر از بازار بده من در خدمتم
همین الان قیمت گرفتم 1630 با گارانتی سازگار.قیمت مال تهرانه.در ضمن شما یه تماس بگیر ببین موجودی دارن یا نه.سایت دیجی کالا از این کارا زیاد میکنه.زنگ میزنی طرف میگه تموم شده!به هرحال بهتره دیگه بحث نکنیم!

kamranq

Registered User
لایک‌ها
49
دیجی وقتی قیمت می زنه یعنی موجود داره .مثل چاره و البسکو نیست .البته برخی از قیمتاش خوبه
{شرمنده جنس مال شماست و هر قیمتی دوست دارید بدید و مردم رو .. فرض نکنید}

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
ما که بخیل نیستیم ولی چه جوریاست که بعضیا بدون عکس تاپیک میزنن و همینجوریم میفروشن و حالا فقط کافیه ما یه پست بدون عکس بدیم، سر5 دقیقه حذفه!!!!!!!

economist

Registered User
لایک‌ها
165
دوست عزیز من تاپیک فروش نزدم که پاک بشه؟ عنوان رو گذاشتم قیمت گذاری! و اینکه لپ تاپ هم واقعا خود اک هستش دوستان.اگه کسی تا1350 خواست تا ساعت 12 امشب پخ کنه که من عکسارو براش بفرستم.چون 1300 قراره فردا فروش بره . یا اینکه تاپیک با عکس بزارم.چون 12 اطلاع میدم که تاپیک رو پاک کنن.الان هم پاک کنن موردی نداره چون بعید میدونم کسی اینجاخریدارباشه .ممنون

بالا